Van One Night Stand Naar Relatie

Hai mannen, hier ben ik met een artikel over relaties.

79608-versieren-stimuleer-haar-emoties

Veel mannen die bezig zijn met vrouwen versieren willen meer inzichten over relaties. Ze hebben wel one night stands, alleen de vrouwen laten het daarbij of na nog een keer bloed het altijd doet. Er komt nooit een relatie uit.

En uiteindelijk is het doel van veel mannen om een leuke vriendin te krijgen en daar iets mee op te bouwen voor de lange termijn. Ondanks dat veel vrijgezelle vrouwen daar anders over denken (kijk eens in de spiegel en nee daar bedoel ik niet alleen je uiterlijk mee!)

Maar waarom belanden veel mannen in een relaties waar ze  niet precies hebben wat ze willen? En hoe komt het dat ze dan toch bij deze vrouw blijven ondanks dat ze ongelukkig zijn in de relatie? Dit heeft te maken met de emotionele investering die ze hebben in de vrouw en in de relatie met de vrouw.

Voor of na de seks?

Dit fenomeen zie ik ook heel vaak bij mannen die bezig zijn met vrouwen versieren en hier en daar wat resultaten en one night stands beginnen te boeken. Ze vinden een vrouw die hen leuk vindt, en beginnen met daten. Wat je merkt is dat mannen vaak voor de seks teveel emotioneel geïnvesteerd zijn in de vrouw. Ze willen te graag die bepaalde uitkomst met de vrouw. Ze hopen dat het met deze eindelijk gaat lukken, en als dat niet lukt moeten ze weer tijd en energie verspillen om een andere vrouw te vinden.

Bij vrouwen is het vaak andersom, zij zijn niet emotioneel geïnvesteerd in een man voor de seks. Dit heeft te maken met het feit dat vrouwen genoeg aanbod krijgen wat betreft seks. Ze heeft jou nog niet genoeg ‘ontdekt’, en welke reden heeft ze dan om in jou te investeren? Ze heeft al zoveel mannen om zich heen die haar willen en ze heeft nog niet door hoe jij anders, en meer awesome bent dan al die mannen.

Natuurlijk zijn dit grote generalisaties die ik maak, en er zullen ook zeker uitzonderingen zijn. Maar als man wil je er over het algemeen op letten om niet teveel geïnvesteerd te raken in een vrouw voordat je een aantal keer seks met haar hebt gehad. Dan heeft ze de kans om er achter te komen hoe awesome jij bent en kan ze zich voorstellen hoe het is om in een relatie te zitten met jou.

Als ze na de seks of one night stand niet

terugkomt kan je niet neuken 

Ik zet het er maar even groot en in het rood bij en zelfs dan dringt het waarschijnlijk niet echt tot je ego door. Een vrouw komt altijd minstens 1 keer! terug ook al ben je niet haar Prince Charming vanaf het 1e moment als je haar echt goed hebt geneukt! Nu is dat nogal moeilijk als je haar om 4 uur oppikt en pas om 5 uur in de ochtend ligt te neuken met een vrouw die je net kent. Je bent moe en slaperig en wilt eigenlijk een andere keer nog wel verder gaan. Nu ja dat kost moeite, alleen zet je dates dan ook een beetje op dat je wel goed geprepareerd bent. Verder is het ook gewoon MOEITE DOEN. Neem die pot koffie, en ga aan de slag. Heb goed geslapen voordat je uit gaat, enz. Daarna ga heel langzaam en gooi er af en toe spikes tegenaan, net zoals in een relatie zou ik zeggen. In een relatie laat je ook af en toe terwijl je met haar in het park zit iemand met een koele fles champagne en 2 glazen langskomen. Gewoon omdat het kan. Gegarandeerd dat je relatie daar 6 maanden op kan teren. Wil je meer over seks weten kijk eens op www.realmanconference.nl of Google de naam sekscoach Alex May. Je zult het als newbie wel afwijzen (begrijpelijk) alleen echt elke man die dit seminar gevolg heeft was er vol van.

Werken relaties bij jou niet?  

Als je met een vrouw aan het daten bent, dan ben je haar aan het leren kennen. Je gaat leren wat haar waarden zijn, hoe ze zich gedraagt en wat voor kleine rare gewoontes ze heeft. Jullie zetten beide geen druk op elkaar, en zijn elkaar casual aan het ontdekken. Na een stuk of 10 afspraakjes vraagt ze aan je: wat zijn wij eigenlijk? En jij antwoordt dat je er nog geen label op wilt plakken eigenlijk. Maar dat je haar heel leuk vindt en dat je jullie wel ziet zitten als een mooi stel.

Vaak zie je echter niet dat het zo gaat. Veel van de relaties die ik om mij heen zie, zijn eigenlijk ontstaan vanuit het initiatief van een van de twee. Meestal is het de vrouw die na een paar afspraakjes met een leuke man al snel verder wilt. De man houdt van de aandacht en voelt zich nodig, en gaat er daarom in mee. Eigenlijk kent hij de vrouw nog niet heel goed, maar hij heeft in ieder geval regelmatig liefde en sex van een mooie vrouw. Dus hij ziet geen reden in om haar niet te labelen als vriendin.

 

cutcaster-photo-100017481-Worried-man-relation-problems

 

Een relatie die op deze manier begint, kan werken. Net zoals ik net zei is het een generalisatie en zijn er uitzonderingen. Echter, de man is in veel situaties gewoon op zoek naar die liefde en seks, en wil niet riskeren om weer lang te moeten wachten om dit te krijgen. Hij is eigenlijk nog niet klaar voor een relatie maar het idee om een vriendin te hebben vindt hij wel cool.

Het is ook eigenlijk iets wat ons een beetje wordt opgedrongen. Het is normaal om een vrouw waarmee je langer mee omgaat en seks mee hebt, je vriendin te noemen. Het is ongepast om als man relaties met meerdere vrouwen te onderhouden. En daarom zijn er veel mannen die in een relatie zitten met iemand, waar ze eigenlijk niet in willen zitten. 

Tijd en energie in een relatie 

Als dit zo is, waarom maken deze mannen het dan niet uit met hun vriendin en ga ze zich verder ontwikkelen om de persoon aan te trekken waar ze wel gelukkig mee zijn? Dit heeft dus weer te maken met emotionele investering. Je kunt het zo bekijken: Als je in een relatie zit met iemand dan stop je dus tijd en energie in iemand anders. Tuurlijk is het niet zo materialistisch, alhoewel sommige mannen het wel zo maken.

Anyway, tijd en energie dus. Als je als man blijft terugkomen bij een vrouw waar je eigenlijk niet bij wilt zijn, dan heeft dit waarschijnlijk te maken met een begrip dat ”overjustification” heet. Dit betekent dat mensen bij een verwachte positieve uitkomst, hun motivatie verliezen om de taken uit te voeren. Ze hebben geen plezier meer in het doen van de taken, maar zijn alleen gefocused op de verwachte eindresultaat die in hun ogen positief moet uitkomen.

Als we dit terugslaan in een relatie, dan kan dat een verklaring leveren. In een relatie investeer je tijd en moeite in iemand omdat je een positieve eindresultaat wil. Ookal zijn ze niet gelukkig in de relatie, ze blijven tijd en energie steken erin want ze willen dat positieve eindresultaat. Ze willen niet toegeven aan zichzelf dat ze wellicht een verkeerde investering hebben gedaan in het verleden, en daardoor blijven ze doorgaan in plaats van dat ze niet meer ‘inzetten’.

Mannen zijn daarbij net zoals vrouwen emotionele wezens. Echter, vrouwen voelen bij alle activiteiten vaker die emoties dan dat mannen voelen. Dit betekent dat als een man ergens eenmaal betrokken is bij iets op een emotionele manier, dat hij er ook sterker op reageert dan dat een vrouw doet. Dit is de reden dat je vaak ziet dat als een relatie uit elkaar gaat, het ook meestal de vrouw is die sneller verder kan gaan met haar leven. Ik wil eindigen met een voorbeeld van mezelf om hier beeld aan te geven.

 

94604443837314649478

 

Ik had een relatie met een vrouw , al anderhalf jaar, en ik was niet helemaal blij met de relatie. Toch bleef ik met haar afspreken om goed te praten dat ik misschien een verkeerde beslissing heb genomen. Het werd een soort aan- en uit-relatie. Dan waren we weer samen, en dan waren we weer uit elkaar. Zij werd hier natuurlijk ook gek van, ze snapte niet dat ik mezelf niet kon committen. Dit zorgde ervoor dat ze het uiteindelijk met mij uitmaakte. Zij kan nu verdergaan met haar leven in plaats van dat ik haar steeds ophoudt. Dit heeft me doen inzien dat ik er allang al een einde aan had moeten maken. Ze had dan even pijn gevoelt maar had dan verder kunnen gaan met haar leven. Jij hebt een impact gehad op haar leven en jullie hebben elkaar veel geleerd maar laat haar met rust. ”Leave her better than you found her”.

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.