Met vrouwen daten moeizaam en moeilijk?

WAAROM DATEN MOEILIJKER IS

Date je wel eens vrouwen, en leef je in Nederland of in België? Heb je het ook zo moeilijk om een leuke date te krijgen met een leuk vrouwtje die ook nog eens een leuk gesprek kan voeren? Heb je minder dan 2 dates per jaar? Lopen allebei de dates ook nog eens op niks uit. Ik ga je vertellen waarom het tegenwoordig moeilijker kan zijn om vrouwen te daten. Daarbij vertel ik je ook gelijk een paar oplossingen zodat je meer kan daten met aantrekkelijke vrouwen? Klinkt goed, lees verder zou ik zeggen.

 1. Carrière vrouw

Op dit moment zijn vrouwen enorm geëmancipeerd. Tegenwoordig moeten vrouwen zelf ook de loopbaanladder beklimmen. Dat is voor een vrouw van 25 ongeveer prioriteit. Ze wil zeker niet afhankelijk worden van een man. Haar prioriteit is als het je haar vraagt vaak (nog) niet het vinden van een man. Ja, ze heeft wel wat relaties alleen prioriteit is het niet. Eerst een goede baan. Dus je zult eerst in haar heftige drukke kalender een gaatje moeten vinden. Anders zal je haar gaatje namelijk ook niet vinden. Je zult dus echt interessant moeten zijn voor haar vanaf het begin. Anders heeft ze gewoon geen tijd voor je.

 1. Al dat werken maakt moe

Het leven is hard voor veel vrouwen. Vrouwen zijn niets voor niets de grootste gebruiker van allerlei antidepressiva. Ik ben soms echt helemaal bek af aan het einde van de dag. Ik jaag mijn droom na, verzorg mijn kinderen en mijn dagen zitten vol met coaching, werken aan de computer, vergaderingen, afspraken en telefoontjes.

Vrouwen hebben dat precies hetzelfde en hebben ook nog eens meer sociale verbindingen om te onderhouden. Zo is ze nu 1-maal opgezet in haar hoofd. Dus ze zijn vaak nog meer moe dan als wij mannen zijn! Zo zie je maar weer je moet echt heel interessant zijn om met haar op date te kunnen.

3) De superaantrekkelijke vrouwen zijn afgeschermd

De echt superaantrekkelijke vrouwen kom je bijna niet bij. Vanzelfsprekend zou je ook horendol worden als je constant wordt benaderd door allerlei voor jou onaantrekkelijke mannen. De echt aantrekkelijke vrouwen hebben hele schermen van vrouwelijke en mannelijke vrienden om zich heen. Deze vrouwen hebben namelijk waarde ook voor die mensen in hun omgeving. Mannelijke vrienden krijgen meer aandacht van vrouwen met een mooie vrouw aan hun zij. Vrouwen vangen wel wat restjes op van mannen die de superaantrekkelijke vrouw afwijst. Vrouwen gaan dus over het algemeen niet alleen uit. Dus het ontmoeten van vrouwen in bars en clubs is even wat voor de gevorderde versierder. Een simpel iemand komt gewoon niet door het afweerscherm heen, of wordt gelijk weer snel en vakkundig buiten gewerkt.

Op straat is het al niet veel beter, want dan is ze gewend dat ze benadert wordt door allerlei goede doelen of abonnmentsacties. Ja, en ook die mannen zien er meestal erg leuk en aardig uit, net zoals jij. In die verwachting willen er ook heel veel vrouwen snel doorlopen.

Verder hebben aantrekkelijke vrouwen allerlei opties. Iedereen wil wel zijn goede vriend een date bezorgen met zo’n superaantrekkelijke vrouw. Ze krijgt ze dus ook via die kringen constant aangeboden. Zo zijn vrouwen gewoon, geboren koppelaarsters.

Vrouwelijke vrienden krijgen

Daar zit ook een deel van de oplossing in. Krijg vrouwelijke vrienden!

Vrouwelijke vrienden krijgen is vrij simpel doch niet eenvoudig voor de gemiddelde man om te realiseren. Het heeft 5 pijlers waar je in ieder geval rekening mee kan houden.

 1. Dump niet alle vrouwen zo hard na een relatie
 2. Neuk niet iedere vrouw die je aardig vindt.
 3. Wees ook aardig tegen de lelijkerds
 4. Help vrouwen bij het versieren van mannen
 5. Geef ze enorm goede seks (denk sekscoaching Alex May)

Nu zullen die geboren koppelaarsters jou gaan helpen aan een leuke vriendin!

Kijk nu ben je toch wat makkelijker aan het daten. Denk eens na, ken jij als man niet heel vrijgezelle mannen die wel een leuke date willen scoren? Ja, toch? Nou vrouwen kennen heel veel vrijgezelle vrouwen. Breng die twee werelden bij elkaar en je zit gebeiteld.

Dat is een leuke tip alleen om echt vrouwen en dates te scoren zal je ook een aantal zaken in je leven dienen te veranderen.

De belangrijkste daarvan zijn

 1. Sociale vaardigheiden met daten
 2. Je voorkomen bij het daten (hoe jij je uiterlijk presenteert)
 3. Levensstijl die je laat zien tijdens het daten

Sociale vaardigheden met daten

Met sociale vaardigheden bedoel ik niet eens dat je enorm goed moet zijn in vrouwen versieren en vrouwen benaderen. Ik bedoel ben je een beetje vaardig in het starten van een gesprek, het laten lopen van een gesprek, het sturen van een gesprek en het onderhouden van een gesprek? Kan je een beetje flirten, weet je hoe je iemand van af je afduwt en daarmee ook weer aantrekt, weet je hoe je echte connecties opbouwt met iemand en weet je hoe je een vrouw op de juiste manier complimenten kan geven?

Kan je makkelijk escaleren naar een passionele zoen met haar? Nog handiger, weet je hoe je goed kan zoenen? (95 % van de mensen doet het namelijk verkeerd). Kan je de eerste keer voor de zoen gaan terwijl andere mensen zitten te kijken? Kan je überhaupt haar voor de eerste keer benaderen in een volle metro? Je weet wel, ook daar staat iedereen weer naar je kijken.

Kan jij je losmaken van wat andere mensen van je ‘zouden kunnen denken’. Die gedachten van andere mensen die neuk je namelijk niet. Je verneukt jezelf er alleen maar mee. Ga maar eens na, hoeveel meningen van andere mensen die je niet kent hebben al een keer je gasrekening betaald? Of je een keer geholpen toen je moeilijk zat? Dus lukt het je om je daarvan los te maken?

Voorkomen (uiterlijk) bij het daten

Met voorkomen bedoel ik of je uiterlijk wel helemaal van deze tijd is? Passen je kleren je echt? Of heb je ze wellicht te groot gekocht om breder te lijken? Of wellicht wat groter, zodat ze lekker zitten. Of wellicht heb je die kleren al 20 jaar, en ze zitten zo lekker. Dat zijn in ieder geval de meeste standaard fouten die ik zie bij een man als ik hun persoonlijke stijl bekijk. Verder bestaat er bij mannen meestal geen enkele persoonlijk stijl. Ze kopen gewoon wat in de rekken hangt. Je hoeft echt geen homoachtige metroseksueel te worden. Je dient gewoon kleren te dragen, die schoon zijn, je passen en er moet iets van een stijl in uitgedragen worden.

Waarom? Omdat vrouwen dat enorm belangrijk vinden. Vrouwen kijken naar kleding zoals wij naar hun borsten en kontje. Als de kleding goed is, dan willen ze jou ook wel een tweede en meestal ook wel meer blikken gunnen.

Het antwoord om dus een leven vol dates te krijgen met aantrekkelijke vrouwen is dat je die drie gebieden in je leven eens wat meer aandacht gaat geven. Je kan dat in 2 maanden makkelijk en volledig regelen. Of je kan nog jaren je tijd gaan verspillen met dit vrouwen versieren blog en pickup fora lezen.

Heb je zoiets dat je niet weet waar je moet beginnen en wil je advies inwinnen? Ik bedoel nieuwe kleding kopen is al best moeilijk als je er normaal niet zo over nadenkt.

Wij geven ook make-overs. Het grappige is, doordat ik zoveel winkels ken, ben je vaak goedkoper uit en kan ik kortingen regelen dan dat jij zelf het kan regelen.

Dus als je voor een make-over bij de Dating Doctors kiest, betaal je jouw make-over eigenlijk al via de goedkope adresjes die wij weten.

Ons vrouwen versieren systeem is uitgetest met Nederlandse en Belgische vrouwen (Belgische vrouwen zijn toch net weer een kleine beetje anders). We doen al meer dan 8 jaar coaching in vrouwen versieren en daten via ons Dating Doctors systeem.

Het is een simpel en rechtoe-rechtaan systeem. We gaan je niet vragen om allerlei absurde en kinderachtige dingen te doen. Het is juist helemaal gericht op jou om een meer krachtige en zelfbewuste man te worden die meer gefocused, meer vanzelf houdt en uiteindelijk ook veel gelukkiger is. Een man die opties heeft en kan kiezen. Doordat een man kan kiezen, kiest hij niet uit nood. Hij zal kiezen uit liefde voor zichzelf en voor haar.

Levensstijl voor het daten

Met levensstijl bedoel ik hoe jij je kostbare tijd spendeert naar je werk en of studie. Wat voor andere dingen doe je nog? Hoeveel vrouwen komen in die activiteiten voor? Ik bedoel we hebben net gezien dat de meeste relaties met echt aantrekkelijke vrouwen beginnen met een kennismaking via, via. Dus als je leven een beetje saai is, en je weinig vrouwen ontmoet dat lijkt het me handig om je levensstijl te veranderen naar een spannend leven waar je ook veel vrouwen ontmoet. Dat is echt het meest simpele om te doen natuurlijk.

Zit je nu voor de TV? Dan ga je nu eens een cursus salsadansen doen. Dat niet alleen doe er ook maar een cursus yoga bij. Verder ga je ook maar een cursus klimmen doen of iets dergelijks. Net zoals jij die klimwand leert te beklimmen, beklim je ook de sociale ladder doordat je jouw leven interessanter maakt. Als je wacht op dat het leven naar jou toekomt, kun je soms lang wachten. Soms komt het nooit. Verder als je nu zelf het heft in handen neemt, kun je nog kiezen.

Op het moment dat je sociale leven heftig interessant is, zal je ook NUL! Problemen hebben met het ontmoeten van leuke en aantrekkelijke vrouwen.

Werk 1 op 1 met de Dating Doctors

Ons werk bestaat uit dat we eerst met jou je huidige leven en uitdagingen doornemen. Dan leggen we het zo unieke Dating Doctors systeem uit aan jou. We blijven doorgaan totdat jij het snapt.

We hebben allerlei coaches die bij ons werken. Zowel vrouwelijke datingcoaches, als ook intimiteitscoaches, zoencoaches als ook mannelijke coaches in alle leeftijden (van 21 jaar tot 50 jaar).

Verder hebben we allerlei disciplines in huis waar we in overleg kijken of we jou daarmee zouden kunnen helpen. Datingcoaching, integratieve coaching, NLP Coaching, Hypnose, EFT, Sedona, gesprekstechnieken.

Mocht er iets niet aanwezig zijn dan verwijzen we je door. Logopedie is bijvoorbeeld iets wat we soms mannen aanraden om hun stem iets duidelijker hoorbaar te maken.

Je ziet om daten makkelijk te maken nu daten zo moeilijk is, is een reis. Gelukkig kan ik je beloven dat die reis om daten makkelijk te maken

 1. Heel leuk is
 2. Enorm de moeite waard is.

Vind jij jezelf het waard is meer de vraag?

Ga nu naar onze website www.datingdoctors.nl en meld je vrijblijvend aan (niet goed-geld terug) aan voor 1 van onze coachingsessies vrouwen versieren om beter te leren daten, versieren en flirten met vrouwen.

You can leave a response, or trackback from your own site.