Seksuele aantrekkingskracht en vrouwen versieren

 

Over vrouwen versieren bestaan veel misverstanden bij mannen. De meeste mannen denken dat vrouwen versieren een kwestie is van seksuele aantrekkingskracht, maar dat is niet helemaal waar. Hoewel seksuele aantrekkingskracht zeker een rol speelt in het versieren van vrouwen, is er nog een veel belangrijker iets.

Het misverstand dat vrouwen versieren om seksuele aantrekkingskracht draait, is gemakkelijk te verklaren. Mannen versieren draait voornamelijk om seksuele aantrekkingskracht. Als een vrouw een man wil versieren, draait het met name om seksuele aantrekkingskracht, toch? De meeste mannen denken dat het andersom precies hetzelfde werkt, maar niets is minder waar.

 Vrouwen zijn veel gecompliceerder bij versieren

Vrouwen zijn veel gecompliceerder dan mannen als het op versieren aankomt. Ook bij vrouwen draait het om seksuele aantrekkingskracht, maar slechts voor een klein deel. Als ze versierd worden, kijken vrouwen – let op mannen – ook nog naar tal van andere zaken, zoals een leuk karakter, sterke persoonlijkheid, status en macht. Waar een vrouw het vooral van haar seksuele aantrekkingskracht moet hebben, heeft een man veel meer wapens in zijn arsenaal. Er is dus hoop voor alle niet aantrekkelijke mannen!

Vrouwen kijken wel degelijk naar je innerlijk

Dus als jij dacht dat een vrouw zich enkel en alleen tot je uiterlijk aangetrokken voelt, heb je het mis. Vrouwen kijken wel degelijk naar je innerlijk – véél meer dan mannen dat doen. Onthoud dat maar eens voor wanneer je weer ‘s een vrouw probeert te versieren … Natuurlijk, je uiterlijk speelt een rol in het versieren van vrouwen, maar vrouwen kijken verder dan jouw neus lang is ;-).

 

vrouwenkijkenmeernaarhetinnerlijk

 

Bij mannen is seks meer fysiek, bij vrouwen meer mentaal

Bij mannen is seks vooral een fysiek iets, voor vrouwen is het veel meer een mentale kwestie. Jij als man krijgt het misschien nog voor elkaar om met een vrouw het bed in te duiken waar je totaal geen klik mee hebt. Voor een vrouw daarentegen is die klik juist een must. Vrouwen versieren is ‘simpelweg’ een kwestie van die klik, een emotionele connectie bewerkstelligen.

 

Hoe wek je seksuele aantrekkingskracht op en

krijg je de beruchte klik?

Voor je haar in je bed krijgt, moet je eerst in haar hoofd zitten. Let wel, het wil nog niet zeggen dat als je die klik bewerkstelligd hebt, ze ook meteen met je naar bed gaat. Zo simpel is het niet. Het is een conditie, een voorwaarde. Zonder emotionele band, kun je het wel vergeten.

Alles over ‘de klik’ en seksuele aantrekkingskracht opwekken leer je tijdens de workshop vrouwen versieren van Dating Doctors, dé goeroes op het gebied van dating, flirten en het versieren en verleiden van vrouwen. De workshop vrouwen versieren duikt in de vrouwelijke psyche en maakt je wegwijs in het vrouwelijke brein. Je leert hoe vrouwen denken en door bepaalde patronen die verband houden met seksuele aantrekkingskracht opwekken te volgen, kruip jij als het ware in haar hoofd. En als je eenmaal in haar hoofd zit, is de weg naar haar slipje een stuk korter …

Wil je meer leren? Koop ons nieuwe boek over vrouwen versieren vol met versiertips. Uitgaan van Jezelf!

Boek Met Versiertips Over Vrouwen Versieren

Boek met versiertips

Boek met versiertips

You can leave a response, or trackback from your own site.