Versiertips: Hoe ben je een goede wingman?

sexy-hayden-panettiere-hot-full-hd-wallpaper-1080p

Wazzap! Een goede wingman zijn is een belangrijk onderdeel van vrouwen versieren. In het speciaal van samen vrouwen versieren

 

 

 

Wil je een goede wingman vinden? Kijk dan even op het grootste Nederlandse en Vlaamse VrouwenversierForum in het speciaal hier: http://dutchattraction.nl/bijeenkomsten-en-activiteiten-f15.html

Daarom ga ik in dit artikel versiertips voor mannen geven over het zijn van een goede wingman.
Er zijn een aantal regeltjes waar je je aan kunt houden zodat je het voor je wingman zo makkelijk mogelijk maakt om een vrouw te versieren.

Allereerst leg ik kort uit wat een wingman precies inhoudt. Een wingman is een vriend waar je mee uitgaat om achter vrouwen aan te zitten.
Jullie zijn alle twee gemotiveerd om beter te worden met vrouwen, en jullie kunnen het goed met elkaar vinden.
Ik zal afraden om uit te gaan met mannen die niet je vrienden zijn, met andere woorden mannen die je niet chill vindt.

Een wingman vinden

Wat zijn nou de belangrijkste vereisten voor een wingman?
Een wingman moet minstens één van deze twee eigenschappen hebben:

– Hij is gemotiveerd om vrouwen te versieren en lol te maken

– Hij is even goed of beter dan jij met vrouwen

Ik zal ten zeerste aanraden om uit te gaan met vrienden die beter zijn dan jij met vrouwen. Waarom?

Je wordt namelijk besmet waar je mee omgaat, jij bent het gemiddelde van je 5 beste vrienden.
Als je dus uitgaat met mannen die beter zijn dan jij, zal jij automatisch gedragingen van hen overnemen die jou ook gaan helpen om beter te worden.
Als je deze mannen nog niet in je vriendengroep hebt of als zij nog geen vrienden met jou willen zijn. No worries, ga dan uit met gasten die gemotiveerd zijn om beter te worden net zoals jij.
Het is niet erg dat ze nog niet zo goed zijn, maar ze ondernemen tenminste wel actie.

Verreweg het beste is om met z’n tweeën uit te gaan.

how-to-be-a-good-wingman

 

Een wingman zijn

Nu je dus vrienden hebt gevonden die aan deze voorwaarden voldoen, is het tijd om te weten te komen hoe je een goede wingman bent.

Ik zal je dit vertellen door een aantal punten op te noemen die cruciaal zijn bij het wingen:

– Nooit tegen iets in gaan dat je wingman zegt als je met vrouwen praat. Alles wat jouw wingman verkondigt, is de waarheid op dat moment. Het maakt niet uit of hij vertelt aan vrouwen dat ik een stripper of dolfijnentrainer ben. Op dat moment ben ik ervan overtuigd dat wat hij zegt, waar is. Anders krijgen de vrouwen namelijk het gevoel dat jullie niet te vertrouwen zijn.

– Altijd goed praten over je wingman, en nooit slecht. Zo vaak zie ik dat mannen haantjesgedrag gaan vertonen door stoer te gaan doen tegenover vrienden. Allereerst werkt het niet eens om indruk te maken op vrouwen. Ten tweede zegt dat eigenlijk over jouzelf dat je omgaat met losers die je liever voor schut zet.

– Nooit de game van je wingman in de war schoppen. Stel dat jouw wingman twee vrouwen aanspreekt. Hij is een verhaal aan het vertellen. En net voordat hij bij de punchline van zijn verhaal komt, kom jou aangelopen en richt de aandacht op jou. BAM, je bent ze nu gelijk kwijt. Wat doe je dus wel? Je wacht eerst totdat je de vrouwen ziet lachen. En dan kom je de groep binnen op het moment van een natuurlijke pauze, of als ze zich aan elkaar voorstellen bijvoorbeeld.

– Steel geen vrouwen van je wingman. De algemene regel die ik hanteer is dat degene die de groep vrouwen aanspreekt, mag kiezen welke vrouw hij wilt versieren.

– Probeer zo snel mogelijk jullie vrouwen uit elkaar te halen. Je wilt zo snel mogelijk dat er een dynamiek ontstaat dat één man aan het praten is met één vrouw. Vrouwen gaan op dat moment zo op in hun eigen wereld, dat jij eigenlijk voor hun even de realiteit bent op dat moment. Het maakt niet uit dat haar vriendin een meter van haar af staat. Ze is op jouw gefocust dus ze vergeet haar vriendin even.

– Als jouw vriend een vrouw aan het versieren is, hou dan de situatie in de gaten en grijp zo nodig in. Wat bedoel ik daarmee? Daarmee bedoel ik dat jij eventuele (lelijke) vriendinnen bezighoudt.
Natuurlijk hoeft dat niet heel de avond te duren. Maar even 5 minuten praten met haar (misschien minder mooie) vriendin kan jouw wingman al heel erg helpen.

Zo, dit zijn zo’n beetje de belangrijkste regels waar je je als wingman aan moet houden om elkaar zoveel mogelijk te kunnen helpen vrouwen te scoren 😉

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.