Vrouwen versieren in de kroeg. Hoe versier je vrouwen in de kroeg?

Vrouwen versieren in de kroeg, voor veel mannen is het vaak een zenuwslopende onderneming. Hoe versier ik nu die leuke vrouwen bij mij in de kroeg?

Ze gaan namelijk altijd naar dezelfde kroeg en dan komt er onverwacht en opeens die leuke – nog onbekende vrouw – binnen en dAMMMN, zij ziet er wel erg lekker uit!

Nu wat nu? Wat moet ik doen – ik moet haar in die kroeg gaan benaderen. Begin wel eens met ik WIL haar benaderen. Moeten zet namelijk alleen al onbewust een druk op jou – waardoor je haar vaak al juist niet benadert.

Het eerste wat je moet beseffen is dat als jij altijd in die kroeg komt, dan heb je een voorsprong op haar. Jij kent waarschijnlijk meer mensen in de kroeg dan zij. Jij kent de naam van de barman, jij kent de situatie. Ken je die nog niet, zorg dat je die dan wel gaat kunnen. Het zorgt dat je overkomt als iemand die mensen kent. Dat zorgt voor een soort van sociale bewijslast – ook wel social proof genaamd.

Ervaar je angst om die vrouw te versieren in de kroeg die nu bijna naast je staat? Dan is het nu tijd om je blik letterlijk te verruimen. Angst zorgt er namelijk voor dat je blik verscherpt en nauwer wordt. Verruim je blik en je lichaam zal nu minder angst ervaren. Omdat jij je blik verruimt zal je geest ook minder angst ervaren. Het is als opgewekt lopen terwijl je depressief bent of depressief je schouders laten hangen terwijl je vrolijk bent. In het eerste geval wordt je ook minder depressief en in het tweede geval wordt je minder blij. Je geest volgt je lichaam. Veel mensen denken dat het andersom is, echter lichaam reageert het eerst.

Het eerst zie je die leuke dame, en dan pas ga je nadenken.

1. Ga niet laten zien dat je sterft van de honger

Dus

  1. niet de hele tijd aan de bar blijven staan, terwijl je alleen maar ‘stiekem’ naar haar kijkt
  2. blijf niet een hele tijd voor haar staan terwijl je sta te twijfelen om een benadering te doen
  3. niet te veel complimenten
  4. ga niet drankjes voor haar en zeker niet voor haar vriendinnen betalen als je nog niet gezoend hebt.
  5. als je met haar praat ga niet ‘inleunen’. Blijf beter een beetje tegen de bar hangen en haal haar hoofd naar jou toe als je haar niet kan verstaan in het lawaai

 2. Speel een beetje met haar

Loop nu op haar af, ze staat waarschijnlijk met vriendinnen er om heen. Strek je hand uit, en zeg “Hey ik ben ‘je naam’, wie ben jij?”

Ga dan verder met bijvoorbeeld; “Ik heb je hier nog nooit gezien. Heb je bij alle andere kroegen alle mannen al het hoofd op hol gejaagd en hun harten gebroken of zo?”

Of; “Zo je kijkt wel heel aantrekkelijk, volgens mij ben je heel goed in mannen versieren. Jammer genoeg ben je mijn type niet, ik houd namelijk niet van vrouwen met blauwe oogschaduw.”

 “Maar ik heb zwarte oogschaduw?”

“Ok, omdat je zo aandringt dan –   heb jij even geluk vandaag!”

Geef knuffel!

Vrouwen houden wel van spelletjes, en enigszins zelfverzekerde mannen.

Zo-ie-zo veel aanraken. De buitenkant van haar lichaam is allemaal vrij terrein. Raak haar bijvoorbeeld aan met de rug van je vingers aan de zijkant van haar arm. Bijvoorbeeld als techniek om even haar aandacht te vestigen op jou.

Hoeversierjeeenvrouwindekroeg

Vrouwen versieren in de kroeg

 

Op het moment dat ze meer dan 2 minuten met je praat vindt ze je al leuk.

Ik herhaal

Op het moment dat ze meer dan 2 minuten met je praat vindt ze je al leuk.

Escaleren in de kroeg

Je hoeft geen half uur met haar te praten.

Als je een paar minuten met haar praat en ze wil blijkbaar niet weg. Check met wie ze is.

Ze is vast met vriendinnen. Ontmoet haar vriendinnen, terwijl jij je nu ook voorstelt. Vraag bijvoorbeeld ook iets “Hebben jullie nog iets te waarschuwen voor haar of is het gewoon een lief meisje? Ik vraag een eerlijk antwoord, ik weet vrouwen zijn niet lief voor elkaar – nu is het tijd om eerlijk te zijn. Wat is haar grootste zwakte?

Oh, als dat alles is…..Mooi. Hey, we vinden elkaar leuk. Ik wil haar even mijn vrienden laten ontmoeten is dat goed?” Vinden ze altijd goed.

Nu vervelende onderbrekingen door jaloerse vriendinnen die haar komen ‘redden’ of  cockblocks zijn nu onschadelijk gemaakt.

Je hebt die (vaak voor jou lelijke) vriendinnen respect gegeven, ze kunnen niet meer respectloos je vriendin uit je handen pakken. Ze kennen je namelijk nu.

Nadat je alles goed doet, check je de logistiek. Wie rijdt, woont ze dichtbij, wil ze mee naar huis.

Vamp up the spanning. Zoenen of niet zoenen de meningen zijn verdeeld hierover.

Oogcontact bij vrouwen versieren in de kroeg

Nou is bij vrouwen versieren oogcontact altijd belangrijk.

Alleen mannen zeggen altijd wat moet ik zeggen? In de kroeg is altijd zoveel lawaai, ik versta haar niet.

Nou belangrijk is het oogcontact houden. Als jij je zenuwachtig voelt, verbreekt het oogcontact dan niet. Zeg gewoon (fluister in haar oor – zo ben je verstaanbaar en verhoog je de spanning) dat je een beetje zenuwachtig van haar wordt. Beter compliment kan ze niet krijgen. Verder komt iemand die gewoon zegt dat hij zenuwachtig vol zelfvertrouwen over zijn eigen persoonlijkheid over. Verder als je zegt dat je zenuwachtig bent zul je haar meer op haar gemak stellen. Zij is ook stik zenuwachtig namelijk van die mooie en knappe man die voor haar staat. Mannen denken vaak dat vrouwen geen seksuele wezens zijn. Echter zij kan net zo opgewonden raken van jou als jij van haar! Zij loopt ook een risico om afgewezen te worden! Zij kan het ook verbruien bij jou! Oei, wellicht vindt hij dat ik niet goed kan zoenen of….? Ga er maar van uit dat vrouwen een stuk zenuwachtiger zijn. Als ze gewoon blijft staan vindt ze je nog steeds leuk. Nu kijk eens naar haar ogen, kijk eens naar haar mond, en blijf haar in haar linkeroog aankijken met je linkeroog. Fluister wat in haar oor – bijvoorbeeld “Je hebt een heel sexy lichaam” Zo kun je ook gelijk wang – aan – wang contact bewerkstelligen. Als ze dat allemaal toelaat ga je nu gewoon voor de zoen. Hoelang?

Ik denk kort zoenen en veel haar handen op jouw pik leggen en jouw handen goed haar billen kneden zodat haar vagina ook mee wordt getrokken is goed genoeg voor spanning.

Vrouwen gaan nooit zo maar mee

van de kroeg naar huis

Vrouwen versieren in de kroeg is een soort stappenplan. Alles gaat met kleine stapjes. Al is ze vaak nog zo geil, vrouwen willen zich geen slet voelen. Ze willen net zo graag seks als jij. Alleen dat arme meisje is door de samenleving in een soort keurslijf gedwongen.

Een leugentje om bestwil is wat zij graag wil. Ze wil een excuus. Zeg bijv. “Goh, het is hier wel warm, zullen we even een luchie scheppen?”

“Hey, heb je de beste shoarma van Nederland al geproefd met de grappigste shoarmamaker van het dorp? Kom ik heb honger – gaan we even langs. No worries, ik neem geen knoflooksaus. “Loop gelijk die richting op, eventuele bezwaren van haar. Geen probleem, we komen zo weer terug. Ga niet vragen – wil je wat eten? Houd de leiding hierin, geef liever bevelen. Eventueel kun je al gelijk naar je huis lopen of rijden met je auto of taxi. Zorg dat je binnen de 15 minuten grens blijft.

Simpel –  voor jou dom excuus als “Hey ik heb thuis nog een bon liggen voor korting op de shoarma” is al genoeg. Je kunt eigenlijk alles zeggen. Gaat ze al mee naar de shoarma, heeft de vrouw al gezoend met je, heb je haar overal aangeraakt, stond ze al een tijdje met je te praten, dan hebben vrouwen – ook in de kroeg – alleen nog maar een excuus nodig om met je mee naar huis te gaan.

Geef haar dat excuus en neem haar mee naar huis. Zo kun je vrouwen versieren in de kroeg!

Lees ook eens ons boek Uitgaan van Jezelf (zoek maar eens via Google…doe er maar eens iets voor!) voor meer info over vrouwen versieren in de kroeg! Of check onze gratis SMS2DATE app in je smartphone om leuke berichtjes te pakken te krijgen (voor Android en Iphone)

boekuitgaanvanjezelvoorkant

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.