Wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt?

Wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt?

Afgelopen zondag (vaker krijg ik mails van mensen op zondag, vervelen jullie je dan of zo?) kreeg ik een mail van Berend. Berend vroeg zich af, wat hij mij moest nadat hij vrouwen geopend heeft. Openen gaat op zich wel lekker, dat durft hij ook gewoon, alleen daarna vallen de gesprekken een beetje stil. Of hij weet wel gesprekken te hebben, alleen hij weet niet echt aantrekkingskracht op te wekken. Ik denk ik maar er gelijk een hele post over. Want ja, wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt?

Nou als de eerste openingszinnen voorbij zijn, en je bent als het ware begonnen met vrouwen aan het versieren, en je denkt “Oh, gaaf het gaat goed?

Tot zover – goed gedaan! Je hebt gemerkt vrouwen slaan je kop niet in als je ze leuk aanspreekt.

Nu ga je het frame omdraaien zo dat zij niet wilt dat jij weggaat…hoe je dat doet..lees verder.

Vrouwen versieren: laat haar investeren

in het gesprek en zorg dat zij achter jou aan zit

Ok, je hebt dus iets goed gedaan. Ze vindt je leuk, en ze staat al minstens 2 minuten voor je neus. Jij weet – mede doordat jij dit blog over vrouwen versieren goed hebt gelezen – dat ze nu interesse in jou heeft. Blijkbaar heb je haar aangetrokken tot jou gemaakt. Nu is het belangrijk dat je het frame van het gesprek om gaat draaien. Jij wilt haar nu namelijk leren kennen.  Jij haar hebt aangesproken, daarom is het frame nu wel dat jij achter haar aan zit. Dus je vindt die vrouw wel leuk, alleen zij moet denken dat ze jou nog wel moet veroveren. Hoe doen we dat nu weer?

Laat stiltes vallen en ga langzamer praten

Jij hebt eigenlijk al bepaald dat je seks met haar wilt. Als zij niet het gevoel heeft dat zij er iets uit wint, dan gaat dat niet gebeuren. Je moet dus doen alsof zij de hele tijd eigenlijk met jou wilde praten in plaats van andersom. Laat dus meer stiltes vallen in het gesprek en ga langzamer praten.

vrouwenversierengaattesnel

In deze fase doe je vooral veel push-pulls. Je kunt bijvoorbeeld tegen haar zeggen dat je haar niet wilt ophouden. Daarnaast ben je in deze fase niet helemaal 100% meer gefocust op haar. Je kijkt af en toe zonder reden om je heen. Net alsof je haar niet meer zo super leuk vindt? Heb je het ook het idee dat je alle lelijke wijven wel kan versieren, alleen de knappe zien je na een tijdje niet meer staan? Ja, klopt hè?

Hoe weet ik dat nou? Juist tegen die lelijke vrouwen doen je waarschijnlijk ook koeler dan een hele knappe vrouw. Die hele knappe vrouw moet je dus ook net als een lelijke vrouw gaan behandelen. Aha, want kijk maar, op het moment dat jij wat koeler doet,  is dit het moment dat zij je aandacht terug wilt gaan winnen. Als ze dat niet doet kan je het gesprek altijd nog opnieuw kracht geven door een statement of bewering bijvoorbeeld. Doe dit alleen niet te lang, ze moet in deze fase doorkrijgen dat jouw aandacht niet vanzelfsprekend is.

Hoe je op elke zin van haar een antwoord heeft kun je leren door reframen toe te passen!

De subcommunicatie van jou naar haar toe is dus dat zij veel liever wilt dat jij niet weggaat .  Jij straalt uit dat je het best vindt als zij vertrekt.  Nu kan ze zeggen dat ze weg moet. Nu draait ze het frame dus weer om. Op moment  kun je bijvoorbeeld zeggen dat je geen nummers van chicks vraagt die je net kent. Ga daarna op een ander onderwerp in. In principe ga je ervan uit dat het frame omgedraaid is. Als zij het echter weer veranderd ga je haar weer emotional spiken. Dit is dus de 2e fase waar je even in teruggaat.

In feite gaan alle fases door elkaar heen. Je bent bij het openen al bezig met het closen of afsluiten. Het frame goed houden doe je dus ook tijdens de hele interactie. Hier geldt ook weer, dat als zij jou bullshit geeft, je haar gewoon bullshit teruggeeft. Daarna zorg je ervoor dat het gesprek weer in de richting gaat die jij wilt.

Vrouwen versieren = haar laten investeren in het gesprek

Mensen waarderen dingen niet als ze er zelf geen moeite in hebben moeten stoppen. Het werkt dus bij vrouwen versieren hetzelfde. Je moet haar laten investeren in het gesprek en vooral in jou. In deze fase moet je dus eigenlijk doen alsof je haar aan het beoordelen bent. Doe dit niet in een neerbuigende houding. Doe dit in een houding zodat zij echt denkt dat je oprecht interesse hebt. Dit betekent niet dat je alles wat zij vertelt leuk moet vinden. Het betekent  dat je graag wilt weten wat de achterliggende gedachtes zijn achter de dingen die zij doet. Stel dus waarom vragen en geen wat vragen. Dus: waarom studeer je dat –  in plaats van – wat voor school zit je?

niet weggaan alsjeblieft meneer de verleider

 

Vrouwen versieren = haar laten praten

In deze fase wil je haar dus vooral laten praten. Aangezien je in de vorige fase het frame goed hebt omgedraaid zal ze ook gaan praten. Dit is haar kans om jou te laten zien wat voor type persoon zij is. Ga dus geen onnodige grapjes maken en laat haar nu vooral uitpraten. Hoe meer tijd het haar kost om een antwoord te bedenken hoe beter. Wanneer ze je in deze fase een verhaal vertelt moet je haar aan de praat houden. Je kunt simpelweg een zelfstandig naamwoord uit haar zin pakken en herhalen op een vragende toon. Daarnaast kun je simpelweg zeggen: “Oh vertel…”

shutterstock_147301847

Je kunt haar daarnaast fysiek laten investeren in het gesprek. Je kunt haar bijvoorbeeld een loopje laten doen voor je.  Je kunt haar jou ook een high five laten geven of haar jou een knuffel laten geven.

Je moet goed weten hoe je haar moet aanraken. Lees het artikel in dit vrouwen versieren blog over pickup routines voor fysiek escaleren. 

In deze fase kun je haar een beloning geven door middel van fysiek contact. Je vindt haar toch echt leuk. Nu via fysiek contact kun je eigenlijk nog beter zeggen dat je haar leuk vindt. Fysiek contact werkt nog veel sterker als dat je iets zegt. Je kunt haar een rondje laten draaien of een knuffel geven. Zo kun je haar belonen. Tegelijkertijd kun je er achter komen of ze er klaar is om gezoend te worden of meegenomen te worden.

Je zegt dat je haar leuk vindt met je lichaam

De manier hoe ik altijd met een vrouw in een club sta in deze fase, is dat ik tegen de muur sta.  Je kunt haar armen gewoon op je schouders leggen in deze fase! Zo lijkt het namelijk of zij jou aan het versieren is, in plaats van jij haar. Dus nu het rare is eigenlijk dat je niet zo heel veel zegt tegen vrouwen die je leuk vindt. Je doet het eigenlijk allemaal meer met lichaamstaal, aanraken en haar veel laten praten.

Ik hoop dat ik het versieren, verleiden en daten met vrouwen weer een stukje makkelijker voor je hebt gemaakt!

Kijk ook even op gesprekstechnieken 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.