Vrouwen versieren kun je leren

Een aantal jaren geleden kwam ik via Google terecht op sites waar je kunt leren vrouwen te versieren. En mijn eerste reactie erop was niet zo heel positief eigenlijk.

Als je op deze site terechtkomt via Google, dan vraag je je vast af wat dit nou allemaal voor onzin is.

Je hebt waarschijnlijk allemaal vragen in je hoofd.  Kan ik dit wel vertrouwen? Is vrouwen versieren iets wat ik via het internet kan leren?

En dat is allemaal heel logisch dat je die vragen hebt. Ik had die vragen ook 3 jaar geleden.

Ik zal jullie het maar vertellen dan…

 

wil je betalen voor haar, of wil je haar leren versieren

Nooit met meisje gezoend!

Toen ik net 18 was, had ik nog nooit met een meisje gezoend. En eigenlijk had ik nooit de hand vast gehouden van een meisje dat niet me zusje, nichtje of moeder was.

Ik wist dat er iets miste. Ik vroeg me af waarom andere jongens wel succes hadden en ik niet.

Er waren dagen dat ik niets wist hoe ik verder kon leven zonder de antwoorden te vinden. Ik verschuilde mezelf in me kamer en speelde heel de dag videogames. Dit deed ik vaak in me eentje, en af en toe kwam er wel een vriendje langs. Dit was natuurlijk nooit een meisje…

Was het uiterlijk?

Ik begon me af te vragen of ik wel mooi genoeg was. Waarschijnlijk moet ik wat doen aan mijn uiterlijk, dacht ik. Ik ben waarschijnlijk te lelijk of zo. Dus ik ging naar de sportschool en ging diëten. Na maanden zag ik dat naar de sportschool wel zijn vruchten afwierp. Helaas was ik nog steeds (even) slecht met vrouwen.

Was het geld?

Toen dacht ik dat ik succes met vrouwen zou krijgen als ik maar gewoon meer geld had. Ik begon dus online te pokeren. Ik had namelijk op tv gezien dat pokerspelers viel geld verdienden, en dus waarschijnlijk ook veel vrouwen hadden..

Mijn bankroll steeg. Maar vrouwen zagen niet aan me dat ik veranderd was. Ik kreeg nog steeds geen aandacht.

Was het actie ondernemen?

Ik ging dus maar zelf actie ondernemen. Die vrouwen doen toch niets. Zo heb ik dus een vriendin van me zusje via Hyves toegevoegd. Toen had ik via Hyves heel stiekem haar msn geronselt.

Ik weet niet hoe ik het heb geflikt, maar ik had een afspraakje met haar geregeld. We gingen basketballen. Helaas was ik tijdens het basketballen alleen maar bezig met indruk maken op haar. Zo vergat  ik helemaal  om haar te versieren…

Na een aantal mislukte pogingen om bij het uitgaan vrouwen te versieren ben ik maar op het internet gaan kijken wat ik dan klaarblijkelijk verkeerd deed.

Ik kwam terecht op een website over vrouwen versieren als deze, en 1 van de eerste dingen die ik las was. Vrouwen versieren is een vaardigheid die je kunt leren. Net zoals elke andere vaardigheid!

vaardigheid in vrouwen versieren krijgen

 

Vrouwen versieren valt te leren!

En toen kwam er een ongelooflijke openbaring. Natuurlijk was ik niet goed in vrouwen versieren! Ik was helemaal niet bezig om beter te worden in het versieren van vrouwen. Ik was mezelf aan het trainen om beter te worden in fitness en in pokeren. Dat zijn 2 totaal andere vaardigheden.

Ik leerde dus dat je beter wordt in vrouwen versieren door vrouwen te gaan versieren! Ik moest dus een hele ontwikkeling nog doormaken! Gelukkig was ik vastberaden. Zeker nadat ik alle artikelen las over het versieren van vrouwen. Ik had dus de ‘tools’ om mee te werken.  Ik hoop jij dat deze site dat jij ook gaat brengen. In ieder geval was ik al vrij snel aan het zoenen. Ja, en ook zoenen valt te leren!

Wil je meer over vrouwen versieren weten schrijf je dan eens in op mijn nieuwsbrief.  Klik op de banner hieronder en schrijf je in. Je krijgt dan gratis ook nog eens 2 gratis boeken vol met versiertips toegestuurd! Netjes toch?

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.