De VersierTips Van de Dating Doctors!

 

 

Versiertips van de Dating Doctors. Nou iemand die ons niet kent, denkt vast dat we allerlei slinkse plannetjes en trucjes gaan vertellen. Niets is minder waar. We zijn er klaar mee. Klaar met met het spel van “Laten we eens kijken wie het beste kan doen alsof je eigenlijk niet zoveel interesse hebt in de ander zodat je kan zorgen dat de ander meer investeert waardoor je waarde creëert.”

Waarschijnlijk zegt dat iemand die nog maar net in de pick up of vrouwen versieren niets. Sta mij dus toe het nog even uit te leggen.

Stel je hebt 2 auto’s. De ene auto heb je verdiend met 10 jaar lang hard sparen, en eindelijk kon je die auto kopen. Je hebt er zelf al je foto van je kind in gehangen, je hebt er een flinke scheet in gelaten en je bent al een paar keer ermee naar de kapper gereden om de indruk van nog een vollere haartooi te genereren op die steeds groter wordende kalende plek op je voorhoofd.

Plotseling win je 1 van de extra prijzen in de postcodeloterij. Je wint precies dezelfde auto, die auto heeft alleen nog net wat meer opties, en is 2 weken nieuwer.

Bij welke auto heb je dan waarschijnlijk net wat meer gevoel bij? …..Duh, waarschijnlijk de eerste, niet waar?

Datingtips: mensen hebben geen idee meer wat ze moeten doen.

Nou zo is het ook met veel doorgesijpelde datingtips naar het gewone leven. Mensen hebben geen idee meer wat ze moeten doen, dus doen ze maar wat ze denken wat ze moeten doen. Geen idee of het überhaupt wel bij ze past, ze doen het omdat anderen het doen.

Totaal niet het voorbeeld van een alphamale, of zelfs maar een onafhankelijke vrouw – maar ja.

Voorbeelden te over…we wachten nog even 3 dagen met bellen, we maken mensen jaloers, we wachten met sms-en, we doen op Facebook alsof we een leuke tijd hebben….we leven min of meer fake levens.

Nu volgens mij maken mensen zich het hiermee alleen maar moeilijker. Het aantal alleenstaanden neemt namelijk niet af, het neemt elk jaar maar weer toe. Ja, en dat zelfs gecorrigeerd voor vergrijzing. Een hoop jonge vrouwen en mannen zijn gewoon nog hartstikke single. Zelfs geen fuckbuddy, friends with benefits, minnaars of wat dan ook. Gewoon hartstikke single.

Waarom zijn we niet simpel en eerlijk?

Wat is nu eigenlijk de reden dat we niet gewoon simpel en eerlijk kunnen zijn.

Zo van “Hey, ik zag je net lopen en ik vind je er best wel schattig uitzien. Wat ik zou willen doen is een kopje koffie drinken met jou, terwijl ik je beter leert kennen, en ook extra tijd krijg om openlijk te staren naar je schattige gezichtje.”

De reden daarvoor is dat we allemaal een spel spelen. De tegenpartij (en ja, mensen zien het soms echt als een tegenpartij – terwijl we hetzelfde willen – eens flink van bil gaan met die leuke ander) speelt ook een spel.

Hebpleziermetdaten

Welke keuze maak jij?

Nu zijn er verschillende manieren om mee om te gaan.

Ik ken iemand die er ook een spel van maakt. Tot het neuken ziet hij alles als een spel, hij neemt het totaal niet serieus. Je dient hier heel duidelijk jouw grenzen aan te houden. Eerlijk gezegd is het bijna onmogelijk dat je enigszins afdwaalt van je werkelijke ik en je werkelijke wensen in het leven. Het is een soort recept voor ongeluk, terwijl je op het moment gelukkig bent. Gelukkig kun je ook heel snel stoppen, en de ervaringen van het spel kun je meenemen naar de echte wereld. Veel mensen die dit doen dwalen ook doelbewust van hun echte zelf af omdat ze hun echte zelf eigenlijk helemaal niet zo leuk vinden. Hun echte zelf staat voor depressie, of problemen van vroeger, daar willen ze helemaal niet terug toe.

Ik ken ook mensen die stoppen met spelen en gewoon heel eerlijk zijn. Nadeel is dat je minder neukt, en er langer over doet. Je blijft wel bij jezelf en je hebt ontzettend leuke relaties vanaf het begin.

Het is alsof de duivel je een keuze voor houdt. Allebei de keuzes zijn ook helemaal niet zo makkelijk. Het is niet dat de eerste keuze nou zo makkelijk te leren is. Ook daarvoor dien je hard te werken en er ervaring mee op te doen.

moeilijke weg

Hee, ik veroordeel niemand. Het is een keuze die jij maakt.

Jij maakt die keuzes aan de hand van de situatie waarin jij je nu bevindt, gebaseerd op je omgeving, ervaringen en overtuigingen van nu en in het verleden.

Toch als je voor de 2e zou kiezen hoe kan je dan te werk gaan? Is er een soort stappenlijst die je af kan werken? Een stappenlijst waardoor jij je masker kan laten vallen? Een stappenlijst waardoor jij zeer succesvol gelukkig gaat worden? Daarbij komt nog, een stappenlijst waardoor jij eerlijk een positieve en volwassen indruk achterlaat op de mensen om je heen?

Stappenlijst simpel vrouwen versieren of daten:

1. Wanneer je iemand leuk vindt, ga niet

zitten doen alsof je hem of haar niet leuk vindt!

2. Kijk wat je wilt en blijf erbij

Als iemand bijvoorbeeld een vaste relatie wilt en jij wilt dat niet, nou dan is dat maar zo. Doei! Ga niet even doen alsof jij wel een vaste relatie wilt. Natuurlijk mag je het in het midden houden als je het nog niet weet. Als je het al wel weet? Gewoon zeggen, “Hey, ik wil je echt alleen neuken. Ik vind je sexy. Alleen qua karakter denk ik niet dat we bij elkaar zouden passen. Wie weet vergis ik me. Vergissen is menselijk namelijk.”

Voila – wat zit hier voor fake gedoe bij? Niks toch?

3. Ga lekker daten met mensen.

Ja, er zijn 170 moorden gepleegd in Nederland afgelopen jaar. Op 17 miljoen mensen! Dus spreek lekker af met iedereen die er zin in heeft. Goh, het zou kunnen tegenvallen? DUH< HET ZOU OOOOOK MEE KUNNEN VALLEN> YOU SHIT FOR BRAINS! Een drankje doen wil niet zeggen dat iemand gelijk relatiemateriaal moet zijn. Je hoeft niet op hem of haar verliefd te zijn! Je hoeft niet dichtbij elkaar te wonen.

4. Van relaties uit het verleden leer JIJ!

We hebben allemaal relaties gehad die jammerlijk falen. Als je die problemen uit vorige relaties misbruikt als excuses om andere nieuwe mensen in je leven te straffen ben je verkeerd bezig. Jij moet leren uit die vorige relaties. Dat wil zeggen dat JIJ dient te kijken waar het verkeerd met jou is gegaan. Ga geen andere mensen de schuld geven. Kijk eens in de spiegel, en kijk eens waar jij aan zou kunnen werken.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

5. Het is wat JIJ denkt wat TELT!

Wat zullen andere mensen wel niet van me denken? Nou dat je heteroseksueel bent wellicht? Dat je vrouwen leuk vindt? Stop met iedereen het naar zin te maken. Besef dat jij het eerst naar je zin moet hebben, daarna kun je andere mensen het naar de zin gaan maken! .

6. Stop met het gebruiken van mensen

Zeker in ons wereldje gebruiken sommige meesterversierders nietsvermoedende vrouwen om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. De marketing vertelt nu 1-maal dat we veel met vrouwen te zien moeten zijn. Hetzelfde geldt voor dat je mensen gebruikt omdat je maar niet eenzaam wil zijn, of dat je zo graag een keer wilt klaarkomen op je nieuwe levende masturbatierobot. Geen discussie – gebruik mensen gewoon niet. Je gebruikt een wasmachine om je kleren te wassen. Je gebruikt een zonnebril om je tegen de zon te beschermen. Je gebruikt mensen niet voor je eigen behoeftes.

7. Ga eens kijken wie die ander werkelijk is

Ga eens verder met het gesprek. Vraag naar haar hun kleine zusjes. Vraag naar of ze banger zijn van spinnen of van slangen. Er is niets mis mee om meer te weten dan dat mensen groene thee drinken en werken als facility manager.

8. Wees galant en beslist

Behandel mensen gewoon als jij behandeld wilt worden. Eis datzelfde respect ook van mensen waar je mee omgaat. Als de man of vrouw van jouw keuze over het hele dateproces iets fout doen, behandel het als een vergissing van de ander. Word niet kwaad, de ander kan soms er niets aan doen. Echter eis van de ander het respect wat je verdient. Ik zie vaak mannen deuren open houden, echter wazig voor zich uit staren als vrouwen hun Facebook gaan zitten checken tijdens de date. Fuck that. Laat haar Facebooken en zeg dan; “Ik vind het niet prettig dat je dit doet tijdens onze date. Het geeft me een ……gevoel. (beschrijf je gevoel). Ik verzoek je jouw telefoon gewoon op stil te zetten tijdens onze date. Ik begrijp best dat je tijdens een date met een nieuwe – potentieel gevaarlijke – man je telefoon wilt aanhouden. Dat je ook je Facebook wil checken tijdens een date met een potentieel gevaarlijke man begrijp ik niet……

9. Stop met het spelen met iemands anders emoties.

Als je weet dat je iemand meesleept voor jouw egoïstische redenen, verplaats jezelf eens in de schoenen van de ander en doe wat fatsoenlijk is. Wees gewoon eerlijk. Een meesterversierder of verleider heeft dit soort gedoe niet zo nodig meer op een bepaald moment. Het is min of meer een teken van zwakte dat jij jezelf nog zo wilt verlagen. Het lijkt slim, het is min of meer je steeds meer van jezelf verwijderen.

10. Stop met jezelf naar beneden halen.

Als jij die 10 wilt met dat perfecte lichaam, ga er gewoon voor. Je bent niet minder dan iemand omdat zij of hij heeft gestudeerd en jij niet. Jij hebt een droom, en het grootste obstakel in het bereiken van die droom ben jij…..

genezen

 

11. Wees niet bang om afgezaagd en duidelijk te zijn

Wees gewoon jezelf. Als je gewoon simpel “Hee, ik vind je leuk om te zien, ben je in voor een gratis kop koffie met mij?” wilt zeggen, dan mag dat gewoon. Het is echt niet nodig om hele boeken uit je kop te leren. Gewoon zeggen dat je iemand leuk vindt, werkt al best goed….en sneller. Als je iemand wilt zoenen, kan je gewoon zeggen dat je de ander wilt zoenen. Als je met de ander wilt vrijen, kan je gewoon zeggen dat je heel graag seks met die ander wilt. Mensen zijn bijna altijd dankbaar dat je duidelijk bent. Natuurlijk zeggen ze nog wel eens “Nee” tegen je. Grappig genoeg minder “Nee” als dat jij je werkelijk wil gaat verbloemen.

12. Boodschappenlijstjes – gooi ze weg

Vertrouw me, uiteindelijk heb je geen idee wat je wilt. Sterker nog, je hebt geen idee of die ander eraan voldoet op basis van een 2 uur durend gesprek waarbij de ander deze post niet heeft gelezen. De ander doet zich dan fantastisch voor, en zegt maar wat graag over “ja” en “amen” op. Vaak genoeg bleek een vrouw totaal niet spontaan, terwijl ze toch allemaal gezegd hadden dat ze zo spontaan waren. Stond ik daar onverwachts om 22:30 uur voor de deur om spontaan een strandwandeling te maken. Blijkbaar zijn zeker Nederlandse vrouwen toch meer van het plannen. Spontaan is voor hen – plannen dat je spontaan gaat zijn – zo ongeveer…..

13. Realiseer, je bent jong en daten is leren

Als je 20 bent zou het helemaal nog niet moeten gaan om de perfecte partner voor jezelf te vinden. Het is bedoeld om te leren met wie en waar je het meeste plezier mee beleeft. Ontmoet nieuwe vrienden en hun vrienden en vriendinnen en ga op reis naar nieuwe plaatsen. Ontmoet totaal nieuwe ideeën en culturen. Kijk welke cultuur het meeste bij jou past. Bij mij bleken bijvoorbeeld Nederlandse vrouwen uiteindelijk totaal niet bij me te passen. Veel te nuchter. Ik ben romantisch en hou van vrouwen die ook romantisch zijn. Oekraïense vrouwen bleken uiteindelijk qua karakter en aard en uiterlijk veel beter bij mij te passen.

 

omgaan-met-testen 

Kan jij vrouwen versieren simpel houden en glimlachen?

Stop met het leren van vrouwen versieren alsof het iets waarop je een eindniveau kan halen en een eindbaas kan verslaan. Het is geen spel waarin je figuurtjes op een scherm manipuleert met een joystick zonder enig risico voor jezelf. Ja, er is risico op dat niet iedereen je aardig vindt. Ja, er is risico dat je hart gebroken wordt. Toch als je het gewoon simpel houdt kan je daar vaak langdurig gelukkiger mee worden.

Wij zijn er zelf verantwoordelijk om het veel moeilijker te maken dan daten en vrouwen versieren eigenlijk is. Laat die fronsrimpel op je voorhoofd van het nadenken over de perfecte benadering op je hoofd verdwijnen. Start met lachrimpeltjes in de hoeken van je ogen en je mond!

Ik hoop dat de versiertips van de Dating Doctors om het simpel te houden je kan helpen om gelukkiger te worden met jezelf en in de liefde. Ik kan je uit ervaring zeggen, het is het volledig waard!

 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.