Vrouwen versieren: last minute resistance

Last minute resistance. Het meest frustrerende wanneer je een vrouw versiert en neemt haar mee naar huis neemt? 

 

Je versiert een vrouw en neemt haar mee naar jouw huis of haar huis. Echter, eenmaal aangekomen weigert ze om ook maar iets met je uit te spoken.

Dit noemt men het fenomeen last minute resistance (LMR). Het is iets wat je tegen gaat komen als je bezig bent met het ontwikkelen tot meesterversierder.
Er zijn gelukkig een aantal versiertips die ik ga geven over hoe je omgaat met last minute resistance. Maar voorkomen is beter dan genezen dus last minute resistance voorkomen is natuurlijk altijd beter.

Je hebt misschien al met de vrouw gezoend en nu zit je met haar in je huis. Je probeert haar te zoenen en op te geilen maar ze zegt ineens tegen je: nee, stop, dit gaat te snel.
Wat zullen de meeste mannen doen in zo’n situatie? Inderdaad, ze zullen of gelijk stoppen of ze zullen haar proberen te overtuigen. Allebei werkt niet, vooral het overtuigen werkt tegen je.

 

Hoe reageer je op LMR? 

Hoe reageer je er dan wel op de juiste manier op? Je gaat altijd verbaal in haar woorden mee, maar non-verbaal stop je niet.

Wat je bijvoorbeeld kunt zeggen is: Ja, klopt dit gaat inderdaad veel te snel. we kennen elkaar nog maar net. Maar terwijl je dit zegt ga je door met haar zoenen of strelen.
Iets waar je wel op moet letten is dat als zij je fysiek wegtrekt of meer dan 3 keer verbaal aangeeft dat je moet stoppen dan moet je ook echt stoppen.

Het is dan nog steeds niet ‘game over’ voor je in zo’n situatie. Hoe je dan reageert is dat je alle aanrakingen en aandacht even wegneemt, en even iets alleen gaat doen. Zoals computeren of de was draaien.
Als zij dan weer initieert, kun je het nog eens proberen.

Wat kunnen nou allemaal de redenen zijn dat je last minute resistance krijgt? Het kan zijn dat zij zich een slet voelt als ze met je naar bed zou gaan.
laat haar duidelijk merken dat je haar totaal niet veroordeeld voor het feit dat ze ‘makkelijk’ is. Dit kun je letterlijk tegen haar zeggen.

Een andere reden kan zijn dat je het te graag wilt. In de club heb je ook al te veel met haar gezoend en het is haar al duidelijk dat jij heel graag jij sex met haar wilt.
Voor een vrouw is het dan ook niet meer interessant om sex met jou te hebben, ze heeft dan het gevoel jou een kado’tje te geven als ze met jou naar bed gaat.

 

Laat haar investeren

Wat dus belangrijk is, is dat je haar al vroeg genoeg laat investeren. Als je haar aan het ‘gamen’ bent, en alles moet van jou komen, dan doe je iets niet goed.
In het begin is een goede dynamiek 70-30. Oftewel jij investeert 70% in het gesprek en zij 30%. Na 5-10 minuten wil je dit al switchen naar 30-70. Oftwel, zij investeert nu 70% in het gesprek.

Om dit helemaal onder de knie te krijgen moet je gewoon veel actie ondernemen. Ik zal jullie wel een aantal versiertips mee geven hoe je hier snel beter in wordt.
Probeer geen natuurlijke stiltes op te vullen met stopwoordjes, ga steeds langzamer en rustiger praten. Gebruik niet te veel woorden bij het beschrijven van iets en beweeg niet te snel.
Daarnaast kun je reageren op haar door een open vraag te stellen die inspeelt op wat zij zegt. Als ze bijvoorbeeld vertelt dat ze van hockey houdt kun je simpel antwoorden met: oh vertel?

Als vrouwen namelijk veel in je hebben geïnvesteerd, emotioneel en logisch. Dan zal het voor haar ook logischer zijn om met jou naar bed te gaan, ook al kent ze je misschien een paar uur. Het zal voor haar niet meer voelen alsof ze een cadeautje weggeeft. Het zal eerder voelen alsof jij haar een cadeautje geeft. Ze zal daardoor ook moeite doen om dat cadeautje van je te krijgen ;).  Vrouwen verleiden van a tot z.  Je vindt het bij de Dating Doctors!

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.