Versiertips: hoe krijg je een coole vriendin

Versiertips: hoe krijg je een coole vriendin

 

In dit artikel ga ik het hebben over hoe je een vriendin krijgt. Je wilt gewoon een hele aantrekkelijke coole vriendin krijgen.

Elk meisje die je nu je vriendin kan maken is niet aantrekkelijk of is saai. Hoe zorg je dat die coole sexy meid je vriendin wilt zijn?

 

Wees blij

De eerste stap die je zet is dat je letterlijk alles gaat doen wat een dikke glimlach op je gezicht zet. Dat kan een passie zijn of dat kan in je werk zijn.

Jij bent gewoon een fucking blije gast. De tweede stap is dat je uitgaat en meiden gaat ontmoeten! Je gaat zo’n ontzettende prestatie neerzetten, je gaat all-out.

Die doe je zodat je een rotatie krijgt van meiden waarmee je aan het daten bent. Waarom doe je dat? Mannen met opties zijn aantrekkelijk. Beste versiertips voor mannen zorgen daar dan ook voor.  Dat maakt een deel van de aantrekkelijkheid van coole stelletjes. Zij heeft genoeg opties, en hij heeft dat ook. En geloof mij, de echte mooie coole meiden hoeven geen moeite te doen om seks te krijgen. Ze hebben alle opties wat dat betreft. Als man zijnde moet jij ook dat gevoel creëren. Ga dus voor de one-night-stands, en date met meerdere meiden. Op een gegeven moment zul je een meid tegenkomen die wat cooler en aantrekkelijker is dan de meiden die je daarvoor had.

Speciale behandeling

Waarschijnlijk ga je het eerst bij deze meid verneuken. Je wilt haar te graag als je vriendin, jij bent teveel geïnvesteerd en dat verveelt haar op een gegeven moment. Dan moet je dus weer terug naar wat mindere meiden daten. De tweede keer dat je weer zo’n coole en heel aantrekkelijke meid krijgt zul je het niet meer verkloten want nu weet je hoe je moet gedragen rondom haar.

Je geeft haar geen speciale behandeling, want je weet uit ervaring dat als jij je op die manier behandelt dat je het dan verkloot. Verder koop je geen dingen voor haar of investeer je op een andere manier in haar voordat je seks met haar hebt gehad.

Daarnaast,  jij weet dat je genoeg opties hebt om nog veel coolere vriendinnen te krijgen. Op elk moment zou je ook met meerdere andere meisjes kunnen gaan daten. Daarom ben je ook minder bang om zo’n leuke vrouw als hieronder te verliezen.

 

laathaarmoeitedoen

Laat haar moeite doen

Dan zie je haar nog een stuk of 10 keer, en hebben jullie al allemaal coole, leuke dingen met elkaar gedaan en hebben jullie awesome seks.

Dan vraagt ze aan je: wat zijn wij nou eigenlijk? Je reageert: oh weet ik niet, ik wil er nog geen label aan hangen. Ze gaat nu moeite voor jou doen om jou te krijgen. Dit is echt de uitdaging voor de vrouw. Ze weet dat je awesome bent en vrij bent en ze wilt niet meer dat je met andere vrouwen naar bed gaat. Ze voelt een diepere connectie en is emotioneel gezien helemaal verslaafd aan je persoonlijkheid. Wanneer je dit merkt, dan kun je haar moeite voor jou laten doen en haar uiteindelijk vertellen dat je haar wel als vriendin wilt hebben. Je vindt haar wel heel cool en aantrekkelijk,en je wilt ook dat de relatie met haar lukt. Maar aan de andere kant weet je dat zij uiteindelijk niet hetgeen is wat jou gelukkig maakt. Alleen jijzelf kan intern zorgen voor je geluk. Vrouwen zijn op die manier echte de beste feedback die er is voor jou interne welzijn. Als je weer verandert naar een zelfbewuste sukkel dan is ze ook heel hard en dumpt diezelfde “coole” vriendin je binnen no-time

Is het het waard om een

coole vriendin te krijgen?

Misschien denk je nu, dus ik moet al deze moeite doen voor iets wat me uiteindelijk niet gelukkig maakt? Ja dat klopt. Maar je haalt er iets uit wat veel waardevoller is.

Je leert jezelf kennen en jezelf pushen naar nieuwe plateaus. En natuurlijk is het dan awesome dat je er als resultaat zo’n coole vriendin mee hebt gekregen.
Je kunt awesome seks met haar hebben –  heel de dag – want jij bent ook enorm aangetrokken tot haar. Jij hebt haar namelijk uitgekozen en zij heeft jou uitgekozen.
Geniet met haar en laat het vooral hetzelfde zijn als de eerste 10 dates die je met haar had. Ga je niet eens anders gedragen omdat je nu haar vriendje bent. Nu zo krijg je een coole vriendin en houdt je er ook!

Wil je meer over vrouwen ontmoeten lezen? Bestel ons vrouwen versieren boek!

You can leave a response, or trackback from your own site.