Man geïntimideerd door aantrekkelijke vrouw

PERSBERICHT

Man geïntimideerd door aantrekkelijke vrouw

 

Maar liefst 91% van de Nederlandse mannen zegt moeite te hebben aantrekkelijke vrouwen aan te spreken. Dat blijkt uit een online enquête onder bijna 10.000 bezoekers van de website www.datingdoctors.nl.

Op de vraag of ze moeite hebben een aantrekkelijke vrouw aan te spreken, antwoordden meer dan 9000 mannen ‘Altijd’ of ‘Meestal’. De overige mannen gaven aan daar weinig tot geen moeite mee te hebben. Het is vooral de aantrekkelijke vrouw die de man onzeker maakt, want op de vraag of ze moeite hebben een willekeurige vrouw aan te spreken, antwoordde slechts 50% bevestigend.

Circa de helft van de Nederlandse mannen heeft dus moeite vrouwen aan te spreken en maar liefst negen op de tien mannen hebben dit probleem bij aantrekkelijke vrouwen. Onthutsende cijfers en totaal onnodig, zegt vrouwenkenner en ‘liefdesarts’ Al Phadoc (een pseudoniem). “Mannen zijn onzeker en onnodig bang een blauwtje te lopen bij aantrekkelijke vrouwen”, vertelt hij. “Dat terwijl veel mooie vrouwen denken dat hun aantrekkelijkheid hun liefdesleven in de weg staat. Kun je nagaan. Ze worden maar al te graag benaderd. De legio bloedmooie vrouwen met zogenaamd minder aantrekkelijke mannen spreken boekdelen.” Het is trouwens wel dat mannen en vrouwen die het gevoel hebben aantrekkelijk te zijn er minder moeite mee hebben. Echter hoe wordt je een aantrekkelijke man of vrouw die er zo over denkt dat ze aantrekkelijk zijn? Blijkbaar zit het meer tussen de oren?

Kijk daarom ook even op angst om vrouwen aan te spreken 

Datingdoctors Al Phadoc en Smoothdoc zijn het brein achter verschillende datingsystemen en –methoden, en verzorgen jaarlijks tientallen workshops en seminars vrouwen en mannen versieren en verleiden voor mannen en vrouwen.

Ze verschijnen regelmatig in landelijke media en zijn de auteurs van de bestsellers Zelfvertrouwen met vrouwen en Internetdatinggeheimen, waarin zij beweren dat elke man kan leren om een leuke te vrouw verleiden.

bestelboekebundel

De negen op de tien mannen die moeite hebben mooie vrouwen aan te spreken, nodigen zij uit www.datingdoctors.nl te bezoeken.

En wil je meer versiertips voor mannen ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.