Vrouwen Versieren Met Carnaval (Deel 2 van 3)

Vrouwen versieren Met Carnaval (Deel 2/3)

 

Eerst deel 1 lezen? Klik op de link Vrouwen Versieren Met Carnaval

Mensen, aanstaande woensdag is het Halloween. Dit betekent een van de beste mogelijkheden om mooie vrouwen te ontmoeten, plagen, mee te lachen, uit te dagen, verleiden, mee naar huis te nemen en wie weet wat nog meer. Ja, een van de BESTE feestdagen van het jaar. Maar alleen als je het goed aanpakt. We geven je in de komende dagen een aantal blogposts die je helpen om grootse resultaten te gaan oogsten op Halloween. Good luck alvast!

2. Vrouwen versieren door middel van rollenspellen

Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen, maar zoals je wellicht weet zijn rollenspellen een GIGANTISCH goed middel om aantrekkingskracht op te bouwen. Dit geldt dubbel voor high-energy omgevingen en club-achtige omgevingen. Dit geldt driedubbel voor jonge mooie vrouwen die zich willen laten verleiden. Dit geldt vierdubbel voor vrouwen versieren met Carnaval.

Niet alleen zijn rollenspellen met carnaval uiterst effectief –bijna noodzakelijk- maar ze zijn ook nog eens heel gemakkelijk. Aangezien jullie al beiden met carnaval kostuums dragen zijn jullie al bezig met het rollenspel!

Omdat rollenspel zo ontzettend belangrijk is en ook zo naar voren komt op een dag als Carnaval, is de keuze van je kostuum zo enorm belangrijk. Het is de rol die jij als carnavalsvierder en vrouwenversierder gaat spelen. Wanneer haar kostuum er uitdagend uit ziet, neem dit dan mee in de rol die je haar toe bedeelt. Jij kunt er uitzien als een pimp. Of als een politieagent. Of als een Rockstar, waarbij zij jouw groupie is, etc. Anyways, mooie vrouwen verleiden met carnaval gaat een stuk makkelijker wanneer je dergelijke rollen duidelijk hebt.

Kies iets dat matcht met wat jij wilt overbrengen en ga hier vol in mee. Daarnaast scoor je pluspunten wanneer jouw kostuum de hare overtreft. Ga geen meningsopeners gebruiken (voor het geval je  vrouwen versieren boek nog niet hebt gelezen en deze nog gebruiken!) en ga voor directe openers of openers waarbij je haar gelijk in de rol zet. Het verleiden van mooie vrouwen wordt nu een stuk eenvoudiger.

Zoe enorm moeilijk is het niet. Lees deze post voordat je op stap gaat desnoods een paar keer goed door en visualiseer een aantal productieve scenario’s die je zoal kunt tegenkomen op zo’n avond als Carnaval, Vastenavond en voor de mensen die dat ook willen vieren, de 11e van de 11e, 31 oktober (Halloween) en wat allemaal niet meer er te vieren valt.


Mocht je voor dat je op pad gaat nog een extra steuntje in de rug willen, neem gerust een kijkje op de vrouwen versieren website van ons.

Remember: Have fun en ga met je buddies die mooie vrouwen verleiden en versieren op carnaval!

SmoothDoc

p.s. Interesse in een versiercursus>?

Deel 3:  Vrouwen Versieren Met Carnaval 


You can leave a response, or trackback from your own site.