Vrouwen Versieren Met Carnaval (Deel 3 van 3)

Vrouwen Versieren met Carnaval (Deel 3/3 )

Eerst deel 1 lezen? Klik op de link Vrouwen Versieren Met Carnaval

Mensen, al weer het laatste deel van deze serie aan posts over vrouwen versieren met Carnaval. Morgen is het dan zo ver. Mooie vrouwen verleiden was nog nooit zo gemakkelijk. Waarom? Omdat je eergisteren hebt kunnen lezen dat je aan het uiterlijk van vrouwen al af kunt lezen of ze seks willen op zo’n avond of niet. If yes, dan kan je ze met de post van gisteren gemakkelijk in een sprookje laten spelen waarbij jij haar een seksuele rol toebedeelt. En anders kan je altijd nog onze versiercursus volgen. Vandaag in ieder geval deel 3 van Vrouwen Versieren Met Carnaval.

3. Er is een groot scala aan mooie vrouwen die je gaat verleiden

Carnaval is voor jou net als oudejaarsavond of vrouwen versieren met Nieuwjaar, alleen dan voor een andere reden.

Veel mooie vrouwen zullen gaan stappen en hopen op iemand die hen komt verleiden. Veel van deze mooie vrouwen zullen normaal niet veel uitgaan. Dat betekent meer variatie. De meid die betere dingen te doen heeft dan uit gaan op een zaterdagavond zal deze avond wel in de club verschijnen voor Halloween.

Dat betekent dat jij dit met vrouwen versieren met carnaval ook moet gaan doen.


Daarnaast is er een voordeel voor jou dat je niet de standaard testen krijgt van vrouwen die je normaal gesproken krijgt tijdens het uitgaan. Vrouwen die vaak uitgaan worden vaak aangesproken. Er worden behoorlijk wat pogingen gedaan om deze mooie vrouwen te verleiden. En uiteindelijk willen sommigen met jou samen in bed te belanden.  Ze willen wel zeker weten dat ze hun tijd niet aan het verdoen zijn. Daarvoor weten ze manieren om jou onder druk te zetten. Zo kunnen die mooie vrouwen snel zien welke mannen hun tijd waard zijn en welke niet.

(Het is ontzettend tegenstrijdig dat veel vrouwen klagen over de mannen en geen ‘players’ willen. Maar, ze zetten testen op die mannen die een tijdje blijven hangen.  Alleen die mannen die al hun getest kunnen doorstaan – en dat zijn toch de players-.  Anyways, dit is advies voor mannen, dus laten we daar maar mee door gaan.)

Nu dien je ook te weten hoe je om moet gaan met zulke testen. Elke mooie vrouw die al tientallen keren het proces van het verleiden heeft doorstaan en meegemaakt,  zal je altijd testen. Al is het maar een beetje. Met name de vrouwen die normaal niet zo veel uitgaan. De vrouwen die meer sexy zijn gekleed dan normaal. De vrouwen die omringd zijn door hun mooie vriendinnetjes. De vrouwen die naar iedereen dezelfde neppe glimlach maken… Zij willen allemaal validatie.

Het is altijd goed om ze een stukje validatie te geven zodat ze geïnteresseerd in je raken, maar pas op om ze te veel te geven, de cirkel rond te maken, en ze onbedoeld te bestempelen als prijs. Hoe je dit goed leert aanvoelen en hier goed op kunt gaan handelen lees je in ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen”. Laat ze altijd snakken naar een beetje meer validatie.

Het geven en een vrouw voor jou laten werken heet ook wel ‘kwalificatie’. Meer hierover lees je ook in  boek over vrouwen versieren.

Vrouwen versieren met carnaval : de praktische zaken

Als laatst volgen hier nog een aantal specifieke praktische dingen die je helpen die mooie vrouwen te verleiden op deze prachtige vastenavond:

  • Als je een mooi lichaam hebt, gebruik carnaval dan om dit te laten zien. Vrouwen zullen dit ook doen. Normaal wordt je uitgelachen in de kroeg wanneer je verschijnt met een blote borst, maar als je vrouwen versiert met carnaval.
  • Plan je opener zorgvuldig in lijn met je kostuum. Als je een rockstar bent spreek je haar aan met “Groupie nummer 51 moet hier ergens zijn… damn ik kan ze niet vinden.” Lach, en ze zal meespelen.
  • Maak gebruik van logistiek. Er zijn veel huisfeesten op een avond als Carnaval, hetgeen jou een prima excuus geeft om de club te verlaten en haar mee te nemen naar een huisfeest. Jij hebt daar vrienden aan wie je HAAR moet voorstellen. Wanneer je met haar op het huisfeest verschijnt en je vrienden zijn er niet, dan is er zij niet iemand die daar moeilijk om gaat doen.
  • Je kunt ook nog even langs huis gaan om ‘een fles drank op te pikken’ of om ‘je portemonnee op te halen’. Gebruik dergelijke argumenten wel pas als je op weg bent. Eenmaal thuis aangekomen wilt zij ook niet meer naar de volgende party toe.
  • Meiden pullen met carnaval is gemakkelijker omdat vrienden vaak kwijt raken op zo’n drukke avonden. Badkamer pulls en dergelijke worden met carnaval gemakkelijker hierdoor, maar ook doordat kostuums een gevoel van anonimiteit geven. Hierdoor ben je in staat veel eenvoudiger mooie vrouwen te verleiden. Op een dergelijke carnavalsavond toe te geven aan het verleiden door een aantrekkelijke man is een vaak voorkomende fantasie van heel veel mooie vrouwen!

Vergeet niet heel veel plezier te hebben. Vrouwen versieren dient FUN te zijn. En  vrouwen versieren met carnaval al helemaal!

SmoothDoc

Meer gratis tips over vrouwen versieren ontvangen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. En je ontvangt een 75-delige versiercursus vrijblijvend in je e-mail.

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.