Vrouwen versieren met Carnaval (Deel 1 van 3)

Vrouwen versieren met Carnaval

Mensen, binnenkort is het Carnaval. Dit betekent een van de beste mogelijkheden om mooie vrouwen te ontmoeten, plagen, mee te lachen, uit te dagen, verleiden, versieren mee naar huis te nemen en wie weet wat nog meer. Ja, een van de BESTE feestdagen van het jaar. Maar alleen als je het goed aanpakt. We geven je in de komende dagen een aantal versiertips in deze blogposts die je helpen om grootse resultaten te gaan oogsten op Carnaval. Good luck alvast!

Zet je mindset op: mooie vrouwen verleiden!

1. Vrouwen kleden zich meer sexy (meer uitlokkend)

Mensen gedragen zich naar hun rollen. Kleed je als een loser en het is gemakkelijk om je hiernaar te gedragen. Kleed jij jezelf als man op vastenavond die de wilde fantasieën van mooie vrouwen waarmaakt en ze dan ook ter plekke gaat verleiden? Dan wordt ook dit jouw realiteit omdat je in die rol valt.

(Heb je wel eens een bepaald kledingstuk aangehad en je plots veel krachtiger gevoeld? Dat is waar ik het hier over heb.)

Kijk naar het leger. Het zijn geen dummies. Ze staan in voor ieder aspect van hun verschijning en kleden zich gelijk en naar behoren. Zo willen ze ook als groep gezien worden en willen ze zich exact hetzelfde gedragen. Ze zijn geen fan van individuele benadering, althans niet in hun rol als militair. Mooie vrouwen verleiden staat hier even niet op prioriteit 1.

Bij Halloween geldt dit ook wat betreft kleding en rol, en ook zeker voor de vrouwen. Ze kleden zich voor seks. Mooie vrouwen willen zich laten verleiden. Haar vrienden zijn gekleed voor het hebben van seks. Er is veel competitie voor flirten en aandacht. Het is JUIST zo’n avond dat een meid normaal gesproken niet naar huis gaat met een kerel maar voor deze avond een uitzondering maakt.

Ben je hiervan bewust en selecteer (en kwalificeer) vrouwen op hun uiterlijk. Ze hebben er veel ingestoken en kunnen ongetwijfeld een paar gemeende complimenten over hun kleding erg waarderen. Meer tips over deze onderdelen? Klik hier voor ons vrouwen versieren boek.

Tot zo ver deel 1. Stay tuned voor delen 2 en 3.

Succes met het vinden van een top outfit om die mooie vrouwen te verleiden en te versieren op Carnaval om ze vervolgens mee naar huis te nemen.

SmoothDoc

Deel 2: Vrouwen Versieren met Carnaval

You can leave a response, or trackback from your own site.