Het Voorkomen Van Flakes (Deel 3 van 3)

Het Voorkomen Van Flakes (Deel 3 van 3)

Eerste deel 1 lezen? Klik dan op Deel 1: Voorkomen van flakes 

Vandaag ga ik het met je hebben over “Wat ga je doen wanneer een flake voorkomt?”. Met name mooie vrouwen die gewend zijn om zich te laten verleiden wil je niet laten schieten door een flake.

Tot zo ver hebben we behandeld:

  • Wat een flake is
  • Hoe je deze herkent
  • Hoe je er emotioneel mee om moet gaan
  • Hoe je ze kunt voorkomen

Vandaag gaan we je de vervolgacties geven die je moet maken wanneer het toch voorkomt dat die mooie vrouwen lastig gaan doen wanneer jij hen wilt verleiden.

Een vrouw flaket toch. Maar wat doe je nu? Mokken en erover inzitten? Haar afschrijven?

Er is geen reden om een flake meer te laten zijn dan een tijdelijk obstakel. Een echt leuke meid heeft bij mij in het verleden ook wel eens geflaked, maar op dat moment was ik zo druk bezig met het verleiden van andere mooie vrouwen dat ik er nog niet eens erg in had.

Hier is wat je moet doen wanneer een vrouw flaket:

Niks

En dat is het.

Ben niet boos. Ga haar niet de les leren. Het zal haar niet uitmaken. Als het haar zou uitmaken wat je van haar zou denken, zou ze op de eerste plaats niet hebben geflaket. Geloof je me niet? Ga bij jezelf na of ‘ik voel me moe’ haar zou weghouden van een date met Brad Pitt. Alles wat ‘haar straffen’ zal gaan doen, is jou associëren met slechte emoties en haar tijdelijk niet goed laten voelen. Maar maak je niet druk; mooie vrouwen zullen zich beter voelen wanneer de volgende man hen aandacht geeft en zij doorhebben dat hij hen wil verleiden.

In het geval het nog niet duidelijk was. Je had de planning haar om 18:00 uur te ontmoeten? Je moest eerder weg van werk? Had nog pech in het verkeer? En moest daarom je tijd in het sportcentrum beperken? Je favoriete tv-show missen? Jammer voor je. Het zal haar niet uitmaken. Het is niet haar probleem. Als je haar dit vertelt, zal jouw waarde in haar ogen omlaag gaan. Waarom? Omdat jij je leven aan de kant hebt gezet voor een date met haar. En dit op het moment dat ze je nog niet tof genoeg vindt.

 

Denk aan het begrip ‘voorselectie’ van een post van enige tijd geleden en gedraag je als een man die meerdere vrouwen om zich heen heft die geïnteresseerd zijn in hem. Zo’n persoon zal niet snel kwaad worden van een flake. Hij heeft andere mooie vrouwen weten te verleiden en in zijn leven die hem graag zien, en hetgeen hij met haar had willen doen, was iets wat hij ook had kunnen doen met de coole vriendenkring die hij op dat moment heeft. Wanneer het frame niet perfect duidelijk is voor jou, cancel de volgende keer een date met een willekeurige vrouw. Ik ben serieus. Luister naar haar reactie, en kopieer deze. Het maakte haar dag niet kapot. Zo zou het ook jouw dag niet moeten ruïneren. Lees ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen” om een ijzersterk zelfbeeld te krijgen.

Een zin waar ik zelf veel succes mee heb geboekt is deze:

“Geen probleem, ik nodig wel iemand anders uit”.

Deze kun je het beste gebruiken wanneer overduidelijk plannen had voor twee personen (bv dat je twee tickets had en haar uitgenodigd hebt). Gebruik deze line niet op een derde of vierde date bij die mooie vrouwen die je al voor een behoorlijke tijd succesvol aan het verleiden bent. Gebruik hem alleen als je net met haar aan het daten bent en de relatie tussen jullie nog allemaal in de kinderschoenen staat.

Ik hoop dat je hebt genoten van deze reeks posts rondom het herkennen, voorkomen, interpreteren en omgaan met flakes. Mocht je extra informatie willen, neem een kijkje op onze vrouwen versieren website of bestel ons versiertips boek Uitgaan van Jezelf

boekmetversiertips

Groeten en veel succes gewenst,

SmoothDoc

 

 

Voorkomen van flakes advanced

Delete flakes 

You can leave a response, or trackback from your own site.