Vrouwen versieren voor seks

Bij vrouwen versieren voor seks is 1 ding wellicht wel het allerbelangrijkst.

Wat zou dat zijn denk je….nou het is….SEKSUELE SPANNING!

Je volgende vraag is dan wellicht, hoe krijg ik die seksuele spanning voor elkaar?  Als het zo belangrijk om werkelijk seks te krijgen van vrouwen wil ik dat weten hoe ook!

Goede instelling.

Hierbij komt ‘ie. Dit is trouwens een uittreksel uit het boek Uitgaan van Jezelf, te koop in de webshop van de Dating Doctors.

Via lichaamstaal en oogcontact vrouwen versieren

Veel mannen praten over spanning heen, lachen te veel, bewegen te veel, doen over het algemeen allemaal te veel. Haar zonder iets te zeggen aankijken, kan een ontzettende spanningsboog creëren.

Alleen je kunt dit niet altijd toepassen.

Wat je wel altijd toe kan passen is je lichaamstaal vertragen. Bijvoorbeeld je pakt je glas op, alleen doet dat heel langzaam, terwijl je haar bedachtzaam (denkend hoe je haar alle hoeken in de slaapkamer laat zien) aankijkt. Je hebt haar geopend, was een beetje druk (fysieke transitie), en nu verlaag je het tempo van je bewegingen tot – voor je gevoel – wel heel erg langzaam. Seksuele spanning opwekken is ongelofelijk moeilijk. Zeker als je er weinig ervaring mee hebt. Op dat moment heb je wellicht weinig zelfvertrouwen

Ook dit kun je weer oefenen gelukkig. Begin eens met deze, doch al redelijk zenuwslopende opdracht.

  • kijk vrouwen aan tot dat zij wegkijken
  • brengt een stilte in een gesprek, en wacht tot zij het heropent
  • ga in een gesprek niet heel druk lopen doen, alleen kijk haar stil doch bedachtzaam (denkend aan hoe zij jou lekker gaat pijpen, en jij haar lekker gaat beffen) aan
  • op het moment dat jij denkt aan een seksuele interactie met haar, zal het je ook lukken een “stoute vibe” af te geven
  • let ook eens op of je ver van haar vandaan staat of juist dichtbij?

Als jij ineens naar haar toe stapt en heel dichtbij gaat staan (tegen haar aan? Of net niet?) creëer je ook een hoop spanning.

Ook kun je, spanning creëren, door bijvoorbeeld iets seksueels in haar oor te fluiste- ren, je lippen langs haar wang laten glijden, vervolgens haar lippen net aan te raken met jouw lippen. Alleen je gaat niet zoen. Of doen alsof jij haar gaat zoenen, maar het dan toch niet doen.

Ruik aan haar nek, bijt haar zachtjes daar (of niet).

Maak haar Gek

Maak haar gek…. hierdoor zal zij JOU WILLEN.

Dingen als aan haar nek ruiken kun je al vrij vroeg in de interactie met vrouwen versieren doen. Bijvoorbeeld wanneer zij zich heeft voorgesteld aan je, doe je dit meteen. Als zij een lekker geurtje op heeft, kun je haar daar op complimenteren. -> Zet je stem op zwoel! Dat betekent laag, rustig, en eigenlijk pratend terwijl je continu uitademt. Vlakbij haar huid, adem je door je neus weer in – dat straalt pas seks uit…..

 

voorseksvrouwenversieren

 

 

Beweeg langzaam

Beweeg langzaam, zorg dat jij je op je gemak voelt. Makkelijker gezegd dan gedaan? Richt je aandacht op haar. Vraag eens hoe zij zich voelt. “Hoe voel jij je, “NAAM”? Wie weet geeft ze wel informatie weg. Nu weet je wellicht waarom vrouwen jou dat zo vaak vragen?

Ook kan je seksuele spanning verder opbouwen, als je bijvoorbeeld om haar nummer vraagt. Dat doe je trouwens alleen als je bijvoorbeeld niet verder kan escaleren.Escaleren is natuurlijk ongeveer waarom vrouwen versieren op seks uitdraait. Zonder mogelijkheid tot escaleren is er geen seks mogelijk met een vrouw! Bijvoorbeeld een vrouw is met haar schoonzus op stap. Ze zou wel willen, alleen de schoonzus kan natuurlijk alles verklappen aan haar broer.

Gebruik de kracht van de stilte

Als je om haar nummer of om een afspraak vraagt –  vraag het gewoon, en houd dan je bek potdicht. Ga wat dichter bij haar staan, en ruik voorzichtig aan haar. Ze kan “Nee” zeggen, alleen de seksuele spanning ga jij niet doorbreken, met iets grappigs of iets dergelijks. Veel al denken mannen dat vrouwen versieren veel praten is en dat je veel grapjes moet maken. Wellicht in het begin. Aan het einde maakt je het alleen maar moeilijker voor haar om de spanning te doorbreken. Hoe hoger de seksuele spanning, hoe eerder zij geneigd zal zijn om “Ja” te zeggen. Mede doordat jij hebt laten zien dat jij de seksuele spanning aan kan. Een vrouw gaat vaak voor een man die meer seksuele spanning aan kan dan haar.

Heb jij wel eens een vakantieliefde gehad? Denk dan eens aan het feit dat je op vakantie was, en je geen bal tot niet veel kon zeggen. Je beheerste de plaatselijke taal namelijk niet. Hoeveel seksuele spanning was er toen? Misschien wel meer. Je gebaarde ook veel, je pakte haar handen veel enzovoorts. Dus veel zeggen, wil niet zeggen dat het heel veel seksuele spanning gaat opleveren.

Er is natuurlijk altijd een uitzondering op, en dat is seksueel praten. Echter daar zal ik in de volgende aflevering van vrouwen versieren voor seks over praten.

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.