Vrouwen Versieren Vakantie Tips (Deel 2 van 2)

Vrouwen Versieren Vakantie Tips (Deel 2 van 2)

Vandaag deel twee van de Top 10 Vakantie Feest Checklist en Vrouwen Versieren Vakantie Tips die je zonder twijfel gaat helpen met het versieren van mooie vrouwen.

6. Maak opnieuw contact met de vrouwen die je leuk vindt

Blijf die sociale gast, die met veel verschillende mensen praat, maar tegelijkertijd die vrouwen opnieuw aanspreekt die hij het meest aantrekkelijk vond. Op dit moment, heb je al met haar gepraat, en is het heel natuurlijk om de conversatie opnieuw te starten door iets te vragen als “hoe vermaak jij je op dit feestje?” Mooie vrouwen aanspreken gaat op deze manier heel natuurlijk en het versieren dan vanzelfsprekend ook.

7. Maak een emotionele verbinding met haar

Wordt persoonlijker met haar, vind uit wie zij (echt) en wat haar inspireert en boeit, en laat haar meer weten over wie jij bent. Een belangrijke factor rondom het genereren van aantrekkingskracht, is jezelf zo neerzetten dat je een interessant persoon bent (door over dingen te praten die je belangrijk vindt en waar je gepassioneerd over kunt vertellen) en tegelijkertijd geïnteresseerd te zijn in wie zij als persoon is.

8. Neem haar mee ergens naartoe

Mooie vrouwen kunnen aangetrokken tot jou zijn wanneer ze een goed gesprek heeft, maar het is onwaarschijnlijk dat ze zich op diezelfde plaats laat versieren. De kans dat ze hierop doorgaat door met jou te zoenen of opvallend te gaan flirten met jou is erg klein wanneer ze voor haar vrienden of zelfs familie staat.

Dus neem haar mee met een goed excuus om zo wat meer privacy te creëren. Het kan zo simpel zijn als “Laten we een kijkje nemen op het balkon voor een minuutje” of “Hey, laten we wat drinken bestellen bij de bar”. Het is belangrijk dat je een situatie creëert waarbij je met haar in een soort ‘bubble’ zit zonder dat je lastig gevallen wordt door omstanders.

9. Doe een suggestie om met elkaar in contact te blijven

Je wilt meer tijd spenderen met de vrouw waarmee je praat. Wellicht wil je haar die avond mee naar huis nemen.

Echter, dit is niet altijd mogelijk als je het overlaat aan de mensen waarmee zij is gekomen, of wanneer ze de dag erna vroeg op moet staan, of met het type vrienden waarmee ze is. Daarnaast is er de kans dat je haar, om wat voor reden dan ook, kwijt raakt die avond (denk aan te druk, ze moet er plots vandoor, jij moet er plots vandoor etc.)

Het is dus een goed idee om tijdens jullie gesprek contactinformatie uit te wisselen. Mocht ze verdwijnen, dan heb je op zijn minst nog een telefoonnummer.

10. Manage de logistiek

Wanneer je gaat voor de volle pull, het versieren van mooie vrouwen op diezelfde avond, moet je bezig gaan met te focussen op haar vermijden van mensen die haar gaan beoordelen op het mee naar huis gaan met jou. Discreet zijn is key hier. Maak geen duidelijke fysieke moves op haar wanneer mensen in de buurt zijn.

Dus, vind een verlaten kamer ergens, of vraag haar of ze mee komt naar jouw woning. Als je voor het laatste gaat, ben er zeker van dat je een discrete manier vindt om haar vanuit het feest mee te nemen naar jouw plaats zonder dat het de aandacht van anderen prikkelt. Een voorbeeld hiervaan, biedt haar een lift aan om haar thuis te brengen.

Op deze manier kan je under the radar mooie vrouwen versieren zonder dat je die bekende player imago op je krijgt. Wil je weten hoe je dit kunt voorkomen, lees ons vrouwen verleiden boek.

Cheers,

SmoothDoc

P.S. wil je op een singlesvakantie met vrijgezellige gelijkgestemde mannen ga dan op Dating Tour!

Deel 1:          Vrouwen Versieren Vakantie tips  

Meer over:  vrouwen versieren op vakantie

You can leave a response, or trackback from your own site.