Approach Angst / Anxiety Voor Vrouwen (Deel 1 van 3)

Approach Angst / Anxiety voor vrouwen (Deel 1 van 3)

Als jij een man bent die geen problemen heeft met;

  • het afstappen op,
  • het praten met
  • en het iedere week weer uitvragen en versieren van tal van mooie vrouwen
  • wil je dan alsjeblieft deze blogpost niet verder lezen.

En als jij nog niet zover bent…… zul je deze blogpost erg relevant vinden.


Vandaag ga je weer een aantal belangrijke zaken leren kennen. Namelijk de belangrijkste redenenen waarom mannen als wij normaliter NIET afstappen op de mooie vrouwen. De mooie vrouwen die wij begeren. Belangrijker nog – ook  wat JIJ kunt doen! En jij kan dit onmiddellijk te veranderen.

Klinkt dag goed? Ja, laten we beginnen.

PRATEN (werkwoord): communiceren met gesproken woorden.

GAPEN    (‘passief’ werkwoord) : STOMPZINNIG staren.

Het is een bekend feit dat 90% van de mannen in deze wereld niet in staat is af te stappen op een vrouw. En dat wordt nog moeilijker als het gaat om een vrouw die ze aantrekkelijk vinden. En het zelfs nog moeilijker om een kort zinnig gesprek met haar te hebben.  Een zinnig gesprek waarin ze iets richting hun eigen wensen SUGGEREREN. Bijvoorbeeld suggereren dat ze de vrouw graag een keer weer zouden willen zien.

Een grote 90% dat dus inefficiënt mooie vrouwen aan het versieren is. Of beter gezegd, door middel van geluk mooie vrouwen aan het verleiden zijn!

Geloof je me niet? Kijk maar eens om je heen. Zie hoeveel mannen opkijken als er mooie vrouwen  voorbij komen lopen. En zie hoeveel mannen een actie maken om haar te versieren. Klein beetje verschil maar toch 😉

En let dan eens op hoeveel mannen deze vrouw AANSPREKEN, in verhouding tot het aantal mannen dat haar aangaapt (“stompzinnig staren”) Is dit niet raar? Is het niet vreemd? Kijk nu eens naar jouw EIGEN gedrag. Ik wed dat jij meestal hetzelfde doet. Omdat de meeste mannen getraind zijn GAPERS te zijn in plaats van PRATERS. Waarom haken zo veel mannen af als het gaat om praten –  laat staan versieren –  met mooie vrouwen?

En wat kun je doen om deze fatale fout nooit meer te maken. Wat kun je doen om wel vele mooie vrouwen te gaan versieren?

Je zult de komende dagen de drie meest gemaakte fouten horen, die mannen maken als ze op een vrouw af stappen. Kun je JOUW fouten hieronder terugvinden? Ik wed van wel…

FOUT NR. 1: JE ZEGT TEGEN JEZELF DAT JE NIET OP MOOIE VROUWEN AF MOET STAPPEN OMDAT JE DENKT DAT ZE “BUITEN JOUW BEREIK” LIGGEN” EN JE GEEN KANS MAAKT HEN TE VERSIEREN

Hoe vaak zie je ergens een aantrekkelijke vrouw en denk je bij jezelf: “ze ligt buiten mijn bereik. Ze zou me niet zien zitten. Ze is te leuk.” Dit is waarschijnlijk de grootste truc die het mannelijke brein met ons uithaalt. Want als je zo denkt, dan ben je bezig met jezelf al van te voren onderuit te halen. Je haakt af nog voordat je iets hebt ondernomen. En het is verbazingwekkend hoe vaak de mannen die WEL op vrouwen af stappen, telefoonnummers krijgen en afspraakjes maken met vrouwen. Vrouwen waarvan ze nooit gedacht hadden dat die in hen geïnteresseerd zouden zijn. En bedenk dit: jij denkt dat zij buiten jouw bereik ligt. En zo origineel ben je echt niet in deze gedachten. Veel andere mannen denken namelijk precies hetzelfde.

Resultaat

In tegenstelling tot wat sommige andere schrijvers beweren, worden sommige van de meest aantrekkelijke vrouwen het minst benaderd. Daarom staan ze misschien juist heel erg open voor een man die een “normaal” gesprek met ze aan gaat. Maar JIJ moet degene zijn die het gesprek op gang brengt. JIJ moet de actie maken. JIJ moet de mooie vrouwen versieren.

Morgen en overmorgen gaan we hiermee door.

Lees in de tussentijd ons  boek over vrouwen versieren  door, dat vind je vast interessant. Het gaat over zelfvertrouwen met vrouwen. Het is geen wondermiddel voor mensen met echte grondige angst. Ik zou dan eerst eens onze versiercursus doen. Gaat het echt niet, dan hebben we een jaarprogramma versiercursus. In dit jaarprogramma pakken we dan door middel van NLP en Hypnose en cognitieve gedragstherapie je angsten om vrouwen te benaderen aan.

Het is ook helemaal niet vreemd. Het is iets wat we zeer vaak tegenkomen. Wij kunnen een enorme verbetering in je leven aanbrengen. En dat niet alleen voor jou! Ook voor die leuke vrouw die nu alleen thuis zit….

Je vriend,

SmoothDoc

Deel 2:        angst voor vrouwen 

Meer over aanspreekangst overwinnen

You can leave a response, or trackback from your own site.