Vrouwen Versieren Via Whatsapp/Tekst Game (2/3)

Vrouwen Versieren Via Whatsapp (2/3)

Vandaag het tweede deel over ‘Mooie vrouwen versieren via whatsapp en tekstgame’. Klik op de link als je eerst deel 1 wilt lezen van vrouwen versieren via whatsapp.

Allereerst – als je het nog niet hebt gedaan, download de GRATIS SMS2DATE app omdat je zo al een beetje gevoel krijgt voor waar ik het over ga hebben.

Voor Android hier https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.hestec.sms2date&hl=nl

Voor Iphone hier   https://itunes.apple.com/nl/app/sms2date/id647134709?mt=8

SMSversiertips

Vandaag leer ik je over ‘Emotioneel momentum’ en wanneer je berichten het best kunt sturen. Veel plezier!

Emotioneel Momentum via de whatsapp

Een van de leuke dingen die ik zelf tegen ben gekomen bij het lezen van materiaal op internet is het begripje ‘emotioneel momentum’. Het is goed te vergelijken met fietsen. Je dient te trappen omdat je anders omvalt. Zeker in het begin, kunnen misstappen ‘fataal’ zijn. Bij het verleiden van mooie vrouwen komt ditzelfde principe om de hoek kijken.

Maak in het begin van je tekst berichten op de whatsapp dan ook geen onnodige fouten. Een veelgemaakte fout is het stellen van vragen in het allereerste bericht. Wanneer ze niet antwoordt, betekent dit dat ze nog niet de drang heeft om veel in jou te investeren. Dat is niet erg goed en het zet je momentum in de verkeerde richting.

Mijn  “boek over internet Dating” bevat een groot aantal leuke one-liners die jou helpen om mooie vrouwen te verleiden. Eentje die ik altijd erg grappig heb gevonden is de volgende:

“Hey, het is je telefoon. Ik wilde even uit je broek. De geur hier is echt onverdraaglijk. Take care.”

Dus onthoud dat wanneer je vanaf de bank in de huiskamer mooie vrouwen wilt verleiden het volgende: Je hebt altijd te maken met een bepaalde hoogte van emotioneel momentum. Daarnaast heb je te maken met een bepaalde behoefte van haar om wel of niet te investeren. Kalibreer je text en whatsappgame om vrouwen te versieren hierop. Je kunt er best hard ingaan (zoals hieronder) alleen weet naar wie je het stuurt. Zij geeft wel aan of het goed gaat of niet.

sekspraten

Wanneer berichten sturen over de whatsapp

Wellicht weet je dat vrouwen, in speciaal mooie vrouwen die ook het een en ander weten over verleiden

– veel kunnen afleiden uit wat mannen doen.

Kledingstijl is een goed voorbeeld hiervan. Zo is er geen ‘neutrale’ kledingstijl voor vrouwen die je aan het uitchecken zijn. Alles is een keuze. Wanneer jij je kleedt om je lekker te voelen, KIES jij ervoor om je te kleden om je lekker te voelen. Wanneer jij je kleedt alsof je in 10 jaar niet naar een feestje bent geweest, ziet ze dit ook als een KEUZE van jou. Wanneer je schoenen afgesleten of niet schoongemaakt zijn is dit een keuze. Zij maakt ervan dat jij een keuze hebt gemaakt om jezelf niet te respecteren of om geen aandacht te besteden aan de kleine details. Net als dat kledingstijl een keuze is, is dit WANNEER jij haar tekst. De moeite die jij steekt in jezelf om mooie vrouwen te verleiden zien zij ook als een keuze.

Over het algemeen kan ik je het volgende adviseren. Stuur geen whatsappberichtje op een weekend avond, tenzij er iets is waarbij je voor ogen hebt om met haar iets af te spreken. Gezellige, grappige, interessante mannen met drukke levens sturen op de vrijdag en zaterdag avonden geen whatsappberichtjes naar willekeurige vrouwen. Zij hebben het te druk met hun eigen interessante leven.

Realiteit Van Vrouwen Versieren Via Whatsapp

Reality check: Als ze aantrekkelijk is, heeft zij de keuze wat te gaan doen, iedere avond van de week. Daarom hebben die mooie vrouwen die jij graag wilt verleiden ook vaak zo weinig tijd. In het speciaal de weekenddagen. Het is dus ook erg waarschijnlijk dat zij die avond druk is. Wanneer je een whatsappberichtje krijgt, heb je ook niet altijd de kans om te antwoorden. Je loopt dus hier ook nog eens het risico om emotioneel momentum te verliezen. Er straalt af dat zij (al is het voor dat korte moment) belangrijker is dan waar jij op dat moment zelf mee bezig bent.

Hier zijn wat voorbeelden van tijdstippen waarmee ik zelf het meeste succes heb gehad:

  • Op zondagen, vroeg in de avond, vanaf 19:00u
  • Op weekdagen rond 21:00u
  • Overdag (soms): tussen 1200u en 14:00u

Een ander voordeel van het teksten over de whatsapp om vrouwen te versieren in de hierboven genoemde avondtijden is het volgende. Deze tijden leiden naar ‘bedtijd’. Wanneer jij de laatste persoon bent aan wie zij die avond denkt, gebeurt er iets moois. Zij wordt dan vaak ook wakker met jou als eerst in haar hoofd. Wat dit op onbewust niveau met je doet is dat ze met jou bezig is. Let wel op, zij zit ook onbewust (misschien ook onbedoeld) in jouw hoofd!.

Tot zo ver een naar mijn idee zeer ruime inleiding in het whatsapp en text game vrouwen versieren verhaal. En wil je mer meer informatie over versieren via de whatsapp of via tekstgame dan kun je die altijd vinden op ons gratis  “Pua Nederland forum”. Heb je nog geen telefoon? Neem dan een kijkje in dit boek over vrouwen verleiden. Succes met het verleiden en versieren via de whatsapp van al die mooie vrouwen.

Cheers,

SmoothDoc

Deel 3:  https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-versieren-via-whatsapp-en-tekst-game-deel-3-van-3/

 

SMSversiertips

Voor Android hier https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.hestec.sms2date&hl=nl

Voor Iphone hier   https://itunes.apple.com/nl/app/sms2date/id647134709?mt=8

You can leave a response, or trackback from your own site.