Vrouwen Versieren Via Whatsapp/Tekst Game (1/3)

Vrouwen Versieren Via Whatsapp/Tekst Game (1/3)

Whatsapp, Phone – en Tekstgame omvat alles wat je zou ‘moeten’ doen om mooie vrouwen met de meeste kans via de telefoon te verleiden en te versieren.

Download eerst een gratis de SMS2DATE app omdat je zo het meeste van onderstaande teksten zal gaan begrijpen. Vergeet ook niet het community gedeelte te ‘unlocken’.

Download Eerst Gewoon Eens De GRATIS SMS2DATE App

Voor Android hier https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.hestec.sms2date&hl=nl

Voor Iphone hier   https://itunes.apple.com/nl/app/sms2date/id647134709?mt=8

SMSversiertips

Zo heb je ook ‘text game’ of tekstgame of whatsappgame. Bekend begrippen, misschien ook niet. Text game is alles wat te maken heeft met het versturen van berichten naar elkaar. In het kader van mooie vrouwen verleiden hebben we het dan hoofdzakelijk over sms en whatsapp berichten. Echter, msn, facebook en andere media zoals vrouwen versieren via chat kunnen hier ook onder vallen. In deze post focus ik vooral op vrouwen versieren via text game, sms en whatsapp.

Het zaadje planten

Een telefoonnummer kan helpen om vrouwen all the way te verleiden en te versieren via de whatsapp, maar het hoeft niet. Mocht je door omstandigheden ervoor hebben gekozen om te gaan text gamen of whatsappen dan komen hier een paar tips om vrouwen te versieren via de whatsapp. Het eerste belletje of het eerste tekstberichtje tussen jou en die leuke meid kan soms een beetje ongemakkelijk zijn. Jij wilt het liefst beginnen met veel positief emotioneel momentum. Een van de vele manieren om dit voor elkaar te krijgen is het ‘seeden’, het zaaien, voorafgaand aan het eerste tekstberichtje. Je ‘zaait’ in de eerste interactie iets om later (tijdens het text gamen) je vruchten van te oogsten. Met het volgende voorbeeld wordt het allemaal duidelijk hoe je met een dergelijk zaadje beter mooie vrouwen kunt verleiden en versieren via de whatsapp.

Bijvoorbeeld, net na het krijgen van haar telefoon nummer, kun je een whatsappberichtje sturen als:

“Stuur me even een berichtje als je thuis bent”

of

“Ik stuur je de eerste indruk die ik van je had”

Dit kun je dus zelfs doen wanneer je nog steeds met haar in het eerste gesprek zit!

Iets wat je ook zou kunnen doen is het volgende:
Bel haar in de eerste minuut dat je haar telefoon nummer hebt en creëer een grappig rollenspel. Zoals je weet helpen rollenspellen je om een funny speelse vibe op te zetten van waaruit je echt kunt gaan beginnen met het verleiden van mooie vrouwen. Zo kun je iets zeggen als:

“He, dit is [je naam]. Ik onmoette die leuke meid laatst in een cafeetje, maar toen ik met haar ging praten kwam ik erachter dat zee en beetje vreemd is en mensen stalkt. Ik bel even om te vragen hoe ik van dit soort bar stalkers af kom.”

 

Of zeg iets als:

“Ik geef je mijn secretaresse even om met jouw secretaresse te praten”.

Je kunt hier een leuk sms berichtje achteraan sturen, iets met de strekking van

“Hey dit is Manon, [jouw naam]’s hete, drukke assistentje. Is 21:00u morgen oké voor jou? ;)”

Door het starten van een telefoon of sms gesprek tijdens de eerste conversatie, doe je eigenlijk twee dingen:

1. Je zet een kader dat jij en haar in contact blijven na deze initiële conversatie

2. Je maakt de voortgang van de conversatie heel gemakkelijk, zodat je jezelf in beter vaarwater begeeft om vrouwen te verleiden.

Tot zo ver deel 1. Morgen deel 2, en overmorgen deel 3. Ik beloof je dat het erg interessante artikelen over vrouwen versieren via de whatsapp worden. Ik ben er al druk mee in de weer.

Voor de geïnteresseerden: Meer informatie vindt je in mijn boek vol met echte datingsite berichten. Hier vindt je alles, – ja echt – alles  over hoe je mooie vrouwen kunt verleiden op het internet.

Groeten,

SmoothDoc

Deel 2:  https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-versieren-via-whatsapp-en-tekst-game-deel-2-van-3/

You can leave a response, or trackback from your own site.