Vrouwen Versieren Voor Seks (Deel 1 van 3)

Vrouwen Versieren Voor Seks (Deel 1 van 3)

Deze post gaat over het vrouwen versieren voor seks.

Dit stukje is wat geavanceerder dan normaal en wil ik nog eens extra benadrukken. Vrouwen versieren voor seks gaat een stuk makkelijker als je het over seks gaat hebben met de vrouw in kwestie. Het makkelijkste hier weer voor is een hoepeltje.

laathaardoordehoepelspringenEen hoepeltje is eigenlijk een vraag of een statement om bij haar een reactie uit te lokken. Een reactie die je bewust wilt uitlokken en die je ook verder helpt in het proces om mooie vrouwen te versieren op een stapavond.

Er zijn drie soorten hoepels die we kunnen gebruiken voor het vergroten van de aantrekkingskracht en het versieren van mooie vrouwen voor seks. Ik ga met jou deze soorten hoepels de komende dagen bespreken.

1. Overdreven/onrealistische seksuele hoepels

Het eerste type hoepel is voor alle duidelijk niet 100% serieus bedoeld. Het is bedoel als een soort cartoonachtige weergave van hoe jij en haar seks hebben. Er dient een ‘funny’ touch in te zitten. Daarnaast moet het een grap zijn die wel je intenties om seks met haar te hebben op een sociaal acceptabele manier naar voren brengt. Dit zodat zij doorheeft dat je er wel iets mee bedoelt.

Voorbeeld: Hoepel Om Vrouwen Te Versieren Voor Seks:

Ik: Ik heb het je nog niet verteld, maar ik ben een meester in de verborgen kunsten van Kama Sutra.

Zij: Hahaha, wat?

Ik:  Ja, heb je die meiden niet gezien die me eerder vanavond achterna zaten? Dat zijn meiden waarmee ik leuke avondjes heb gehad. Ze volgen mij overal; ze kunnen niet genoeg van me krijgen. Het is een beetje vervelend maar ik neem het ze niet kwalijk. Wanneer je all the way SmoothDoc gaat, wil je nooit meer anders. (Ook jij wilt dan nooit meer anders mooie vrouwen versieren)

Of:

Ik: Zie je die meiden? Dat zijn mijn meisjes. Die ene daar is crazy in bed. Ze ziet er niet zo uit maar onder de dekens is ze echt freaky.

Je zet hier een verzonnen, onrealistisch frame neer van jezelf. Op een onbewust niveau stimuleert het haar wel om beelden en gedachten over jou te maken waarbij je goed in bed bent en veel vrouwen hebt. Op een dergelijke manier kan je dus jezelf toch interessant voor haar maken.

Daarnaast pas je een krachtige manier van humor toe, zelfspot. Niet iedereen durft zichzelf zo voor de gek te houden.

Ga er op je volgende avond, wanneer je weer mooie vrouwen gaat versieren voor seks, eens mee aan de slag.

Wanneer je dit toe past ga je ongetwijfeld meer plezier ervaren in het versieren van vrouwen voor seks en zorg je voor een hoop mooie lachwekkende situaties.

Tot zo ver dit eerste deel van het versieren van mooie vrouwen voor seks.

Tip: Lees meer over andere manieren om aantrekkingskracht te vergroten.

Deel 2 Vrouwen Versieren Voor Seks

Groeten van je coach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.