8 Goede Voornemens Om Mooie Vrouwen Te Versieren Met Nieuwjaar (Deel 3 van 3)

8 Goede Voornemens Om Mooie Vrouwen Te Versieren Met Nieuwjaar (Deel 3 van 3)

Zijn we weer. Vandaag het laatste deel in de serie ‘8 Goede Voornemens Vrouwen Versieren Met Nieuwjaar’.

We gaan snel verder. Hier komen nummero 6, 7 en 8!

6. Blijf up to date

Tekst en telefoon game is tegenwoordig veel belangrijker dan 5 jaar geleden. Ondanks dat ik je in mijn boek “Zelfvertrouwen met vrouwen” aanraadt om zo snel en vaak mogelijk te bellen in plaats van te smsen, is dit niet altijd mogelijk. Wat ook leuk kan zijn is het volgende. Verzamel een aantal telefoonnummers in je daygame sessies en stuur iedereen op een avond om 1 uur het volgende berichtje:

“Hey waar ben je? ” of “Hey, wij zijn shotjes aan het drinken bij de bar, kom ook”.

Vaak eindigt zo’n avond dan nog top.

Je kunt een meid ook een berichtje sturen tijdens de eerste interactie. AlphaDoc vertelde mij eens hoe hij berichtjes stuurde in de eerste gesprekken met een meid. Hij kreeg het nummer van een meid, bleef er mee praten. Tijdens het  praten door stuurde hij

“Hey, dit schattige meisje blijft mij versieren, wat moet ik doen?”

Op dit moment begin je een flirterig tekstgesprekje naast het normale gesprek. Wanneer je hier mee door gaat of haar de volgende dag belt krijg je veel betere resultaten.

7. Gooi iets de deur uit

Kijk, ik weet dat je niet veel vrije tijd hebt. Om dingen in je leven toe te voegen is het ook noodzakelijk om dingen uit je leven te halen. Ik weet natuurlijk niet precies wat je zoal doet in de week maar ik geef je wel een richting en wat advies.

Vele time-killers en lifestyle-killers hebben de volgende factoren gemeen:

  • Binnenshuis
  • Non-sociaal
  • Kan je hele leven blijven bestaan als je het laat gebeuren
  • Laat je achter met verlaagde energie

TVs en computers passen vaak in alle vier de categorieën. Als dat de manier is waarop jij je ontspant, prima. Maar geef jezelf een wekelijkse of dagelijkse limiet. Ik raad je sowieso aan om bijvoorbeeld een 3-uur durend diner te gaan maken met een goede vriend van je dan dat je een uur onnodig naar je computerscherm ligt te staren.

8. Ben volwassen genoeg om hulp te vragen

Ik geef toe, ik ben hier niet geweldig in. Ik vind het niet prettig om andere mensen om richting te vragen. Mijn vriendinnen worden hier ook gek van. Ik eindig in een situatie waarbij ik veel tijd heb verspeeld. Of waarbij ik uiteindelijk toch om hulp moet vragen. Vaak beiden.

Vrouwen zijn hier anders in. Zij vragen voor richting, en meer. Zij delen ervaringen, vragen voor advies, en vinden niet het wiel opnieuw uit.

Dit geeft vrouwen een behoorlijk voordeel over mannen, in sociaal opzicht. Reageer je niet op vrouwen af omdat ze slimmer dan ons hierin zijn. Leer van ze.

Ga nu niet al je gevoelens op tafel leggen bij je vrienden en je mij morgen een mailtje stuurt waarin je vertelt dat je vrienden je verwijfd vonden na het lezen van deze blog. Anyways, you get my point.

Dit zijn je goede voornemens voor 2013. Ze zijn haalbaar. Print ze uit (dit is belangrijk) en lees ze iedere dag. Maak 2013 een jaar waar jij je doelen gaat halen.

P.s. Neem alvast een kijkje op onze site voor de beste versiercursus voor jou! Of lees je liever een boek over vrouwen Versieren, of ga je liever op een unieke singlesreis vrouwen versieren? Het is aan jou.

Take care,

SmoothDoc

Deel 1: Vrouwen versieren met Nieuwjaar

Deel 2: Vrouwen versieren met Nieuwjaar 

You can leave a response, or trackback from your own site.