Waarom ben ik nog steeds alleen?

Waarom ben ik nog steeds alleen. Het is een uitspraak waarin al iets van wanhoop doorklinkt. Als je alleen zou willen zijn (happy single) zou jij deze vraag vast niet in Google hebben ingetoetst.

Als datingcoach kom ik nogal wat mannen en vrouwen tegen die nog steeds alleen zijn. Ze zijn in alle eenzaamheid nog banger om die eenzaamheid met iemand te delen. Want ja, wanhopig wil niemand gevonden worden. Want ja de meeste mensen weten wel dat het op zijn zachtst gezegd niet zo aantrekkelijk overkomt. Daarom is het alleen al moedig als die mannen uiteindelijk eens een keer bij mij een training in datingcoaching (ik straks wel zeggen waarom ik bijna nooit vrouwen zie)  nemen. Het is als het ware een groot offer. Hier ben ik, mij lukt het niet. Ik heb hulp nodig. Iets wat de meeste mannen niet graag uitspreken. Daarbij komt nog de onzekerheid of wij Dating Doctors we jou wel zouden kunnen helpen met het versieren van vrouwen. Wellicht ben ik een bijzonder geval?

Vaak is het zelfs – Want ik ben een heel bijzonder geval.  Dat je bijzonder bent staat voor mij als een paal boven water. Dat je voor altijd alleen zal moeten blijven? Nee. Enfin, lees maar even verder. Als je echt alleen bent, ben je vast ook gemotiveerd om verder te lezen. Daarbij zet ik de meest voorkomende oorzaken waarom mannen nog steeds alleen blijven straks hier wel voor je neer.

Ter uwer informatie:  Ik heb al een keer een man gehad met het syndroom van Asperger, met een suf administratief baantje, beide ouders overleden, geadopteerd, beide stiefouders verongelukt, door zijn eigen zus bedrogen en ook nog eens opgelicht door hulpverleners. Zoveel pech, je verzint het niet. Als dit in een boek zou staan, had ik bij wijze van spreken zoiets van  – nou een beetje onwaarschijnlijk is het allemaal wel. Nou had hij ook dingen mee. Je hebt namelijk altijd dingen mee, ook al denk jij wellicht van niet. Ik zie of hoor het vaak eerder dan jijzelf. Dat is een gave en fingerspitzengefühl waar ik mee geboren ben wellicht (ik dank mijn voorouders hier heel hartelijk voor) en die ik daarna via mijn ervaring in datingcoaching blijkbaar verder ontwikkelt heb.

Wat had hij mee? Nou enorm intelligent en met een fotografisch geheugen, superconcentratie (syndroom van Asperger heeft ook zijn goede dingen) en de enorme wil om te slagen. Niets kon hem als het ware meer deren. Ja, als je zoveel shit overleeft en dan nog steeds doorgaat, daar word je wel heel sterk van. Nu leeft hij samen met een leuke vrouw en leert hij voor zijn droombaan.  Door ervaring weet ik dat met motivatie en tijd en vertrouwen in het proces wij als Dating Doctors team (wat maakt ons sterk, teamwerk) echt iedereen – DUS OOK JIJ DIT LEEST JA! – goed kan maken met daten, vrouwen, sociaal zijn en vrouwen versieren.

Waarom ben je nog steeds alleen?

Waarom ben je nog steeds alleen? Voor mannen is het dat ze slecht zijn met vrouwen versieren. Even een samenvatting van meest voorkomende oorzaken in volgorde van meest meest voorkomende oorzaak, naar minst meest voorkomende oorzaak 😉 (hoe kan je dat nu beter in het Nederlands zeggen – als jij dat weet horen we het graag van je) . Gepest, geen vaderfiguur (emotioneel en/of fysiek) tussen je 10e en je 12e levensjaar, geen moederfiguur, een stoornis in het autistische spectrum als Asperger en PD-NOS.

Waarom zie ik als datingcoach weinig vrouwen?

Even een nadere uitleg waarom ik als DATINGcoach weinig vrouwen zie. Vrouwen zijn als het er echt op aankomt soms nog slechter in daten als de meeste mannen. Vrouwen zijn door de samenleving namelijk in een rol gedrukt dat ze moeten afwachten. Daardoor hebben de meeste vrouwen echt bijna nul,nul ervaring met mannen versieren. De enige versierkunsten die ze hebben, zijn vaak alleen beperkt tot hun uiterlijk.

Mannen zijn vergevingsgezind

Alleen mannen zijn in deze samenleving erg vergevingsgezind. Ze willen nu éénmaal vaak gewoon neuken. Sommige mannen zijn nu 1-maal zo geil of wanhopig of houden gewoon wel van een verzetje. Dus vergeven ze een hoop shit. Echter in een relatie wordt het meestal wel anders. Een man heeft vaak al na één keer seks wel genoeg van haar shit of haar gewoon enorme saaiheid. Echte high status mannen willen namelijk echt wel een vrouw die wat te vertellen hebt. Mooi voorbeeld daarvan is George Clooney. George Clooney wilde nooit meer trouwen. Waar trouwt hij uiteindelijk wel mee? Hij trouwt met een bloedmooie vrouw, en dat niet alleen; ook nog eens intelligent en duidelijk begaan met de wereld.

Een mooi uiterlijk wil soms ook zeggen dat je veel in je schoot geworpen krijgt. Dat maakt sommige mooie vrouwen echt enorm saai (vooral in bed kan ik je vertellen). Echter de meeste mannen willen best over dat soort vrouwen een keer heen. Ik ken bijvoorbeeld een middelmatig uitziende vrouw (denk 7) met PD-NOS (niet geheel toevallig) die zich sufneukte met allerlei mannen. Echter een middelmatige of zelfs knap uitziende man met PD-NOS zonder enige coaching in vrouwen versieren die aan de lopende band neukt met vrouwen? Ze zijn niet te vinden.

Wij mannen moeten echter van het begin bijna al iets van een persoonlijkheid laten zien. Vrouwen vallen daar nu 1-maal grotendeels op. Naast geld en macht natuurlijk. Ja, laten we wel wezen. Je ziet echt heel weinig echt aantrekkelijke vrouwen met de zwerver op straat rondhangen of 1 of andere ambitieloze werkloze. Hoe zou dat nou toch komen?

Vrouwen hebben het makkelijk met seks, moeilijk met relaties

In ieder geval zie je enorm veel vrouwen die geen moeilijkheden hebben met seks, en wel moeilijkheden hebben met relaties. Dat schuiven ze dan vaak op mannen, terwijl ze beter zichzelf aan zouden kunnen pakken. Wat trouwens by the way ook geldt voor mannen.

Diezelfde vrouwen zeggen; “Oh, mannen ze zijn zo oppervlakkig. Ze denken maar aan 1 ding.” Ze gaan het daarbij op allerlei tactieken gooien. Ze gaan spelletjes spelen, seks uitstellen, waarzeggers en handopleggers raadplegen (ik zie een lange, donkere man in de nabije toekomst. Zijn naam begint met de letter R, kun je dat plaatsen?). Ondertussen is het gewoon handig als ze zichzelf eens zouden aanpakken. Wat trouwens (nogmaals) ook handig is voor mannen. Andere mensen kun je namelijk moeilijk tot niet veranderen. Jezelf verbeteren (het woord veranderen heeft voor veel mensen een negatieve gevoelswaarde) is vaak alleen maar moeilijk en nooit onmogelijk. Ik ben nu 1-maal zo, is de uitspraak van een enorme loser.

Jezelf verbeteren is mogelijk

Kijk als je als blinde (De heer Im Dong-Hyun) op de Olympische Spelen (nee, niet de Paralympics – de Olympische Spelen, de echte) goud kan winnen met boogschieten (zoek het op als je me niet gelooft), als je als iemand met het syndroom van Asperger, lichaamstaal expert kan worden (Daneel Foyer), als een vrouw van een ontzettende rokkenjager (Hillary Clinton) president van de Verenigde Staten wordt (ik ben geen waarzegger, alleen ik voorspel het maar dat Hillary Clinton gaat winnen), dan kan jij jezelf in ieder geval verbeteren.

Als man heb je het voordeel dat jij jezelf al kan verbeteren voor de relatie. Ik kan je namelijk vertellen – het is eigenlijk nog veel vervelender om in een relatie te worden geconfronteerd met je onvolkomenheden. Vrouwen hebben het wat dat betreft denk ik nog zwaarder.

Stel je even voor, je vindt iemand helemaal geweldig. Je vindt hem of haar de beste uitvinding sinds gesneden brood. Je ontwikkelt gevoelens voor hem of haar. Daarna maakt hij of zij het uit. Lekker dan. Beter toch, als je op haar of hem afloopt en zij of in minder vaak voorkomende gevallen hij je dan afwijst 😉

Trouwens je skill om vrouwen te versieren is weer een heel andere skill dan een relatie met iemand hebben. Ook daar zal je weer een spiegel als mens worden voorgehouden.

Enfin we ging het hebben over mannen die gewoon een kluns zijn als het op vrouwen versieren aankomt.

Pijnvermijdend gedrag leidt tot dat jij alleen lijdt

We hebben het over de meest voorkomende oorzaken al gehad. Nu dat leidt dan toch meestal in eerste instantie tot pijnvermijdend gedrag. Mensen willen nu eenmaal allereerst pijn vermijden. Angst is vaak sterker dan liefde. Al is verliefdheid wel mede speciaal ontworpen door de natuur om angst te overkomen. Verliefd worden op dat mooie mokkeltje van die andere stam was namelijk gevaarlijk. Een flink incentive als verliefdheid is dan nodig om de variatie van genen (en daarmee overleving van de soort) te garanderen.

Positief nieuws

Echter ik heb positief nieuws. Dat je nu slecht bent in vrouwen versieren of jezelf ervaart als slecht in vrouwen versieren wil zeggen dat je beter wordt in vrouwen versieren dan de gemiddelde man. Tenminste als je er wat aan doet om jezelf te verbeteren met vrouwen versieren. Talent is namelijk altijd ondergeschikt aan training over langere tijd.

Om even aan te geven. In het jaarprogramma vrouwen versieren is het een redelijk gemiddelde dat de meeste mannen op een gemiddelde van met 5 vrouwen seks per jaar komen te zitten. Om dat even in het juiste kader te plaatsen. De meeste mannen die we trainen komen van minder dan 5 vrouwen in hun hele leven. De gemiddelde man die jij wellicht nu benijdt zit op een gemiddelde van met 7 vrouwen seks hebben in zijn hele leven. Er zitten enorme uitschieters bij in het jaarprogramma, met harems en fuckbuddies en nummers die lopen in de tientallen per jaar. Daarbij zijn er ook mensen die beginnen met het jaarprogramma en al in eerste instantie blij zijn met hun allereerste zoen. Wellicht voor jou moeilijk voor te stellen? Alleen als je zelf nog nooit gezoend hebt op je 30e levensjaar, is dat al iets wat voor die man natuurlijk HUGE was.

Sommige mensen komen nu 1-maal van echt heel ver. Sommige mensen zoeken ook helemaal niet aantallen, die zoeken kwaliteit. Iets wat ik zelf alleen maar kan toejuichen. Verder is het belangrijkste voor mij dat mensen tevreden zijn. Er zijn ook genoeg mannen in het jaarprogramma vrouwen versieren die gewoon trouwen met een voor hen enorm leuke vrouw en daarmee kindjes krijgen en echt enorm stralen (tenminste ik zie hun Facebookfoto’s). Dat maakt mij net zo gelukkig als de lach die ik op een man zie die relaties heeft met nu 6 (en het blijft stijgen geloof ik) vrouwen tegelijkertijd. Het gaat namelijk helemaal niet om mij, het gaat om jouw wil. Ik zeg het maar even, want in mijn perceptie denken te veel datingcoaches dat het om hen gaat. Dat als je datingcoach bent je dan belangrijker en beter wordt dan de mensen die je coacht. Nope, je kunt alleen maar een goede datingcoach zijn als je jouw ‘ego’ opzij kan zetten, en kan kijken naar wat degene die je coacht wilt.

manmetharem

Pijnvermijdend gedrag

In ieder geval leidt pijnvermijdend gedrag vaak tot dat je zaken gaan vermijden (duh…) . Je gaat dus al geen gesprekken met mensen voeren, want je hebt ervaren dat het pijn kan geven. Op vrouwen aflopen en risico’s nemen? Beter niet doen, je zou pijn kunnen ervaren zegt je ego. Met andere woorden je wordt ook nog eens niet heel veel beter. Je krijgt ook nog eens minder oefening. In vergelijking met andere mensen met steeds meer ervaring wordt jezelf steeds en steeds slechter. Dat gaan die andere mensen weer merken, en daardoor raak je steeds verder achterop met de rest van de mannen en vrouwen in de wereld. Kut man, ik voel met je mee.

Jij hebt ook liefde, warmte en respect nodig

liefdewarmterespect

Nu er wordt wel elke dag testosteron in je lichaam aangemaakt. Je hebt ook liefde, warmte en respect in je hart. Net zoals iedereen heb jij ook liefde en warmte en respect nodig. Dat gaat branden en frustreren elke dag weer. Hoe sterk je ook bent. Tegen je natuur als man in, gaat je meestal niet lukken. Ik heb echt mannen gehad die vrouwen min of meer hadden opgegeven. Echter toch het aardje van het beestje verloochent zich niet. Je lichaam en geest eist nu éénmaal van je dat je op vrouwen af gaat lopen. Dat gaan ontkennen is iets wat enorm veel energie kost. En dat allemaal om pijn te vermijden. Zonde zeg, zou je dan niet beter wat pijn kunnen lijden zodat je wat energie bespaart? Al die verloren energie om tegen je natuur in te gaan. Zo zonde vind ik dat. Als je dat na een beetje nadenken ook zonde vindt, dan hoor ik graag van je.  Neem nu leiding over je leven, door ons een deel van die leiding te geven. Want waarom niet nu? Anders lijdt nog even verder.

Meestal is het antwoord op die vraag op een gegeven moment toch “Ja”. Ik hoop dat je dan al niet op sterven ligt. In ieder geval meestal loop je inmiddels zover achter, dat je dan mij nodig hebt. Daar krijg ik jou dan voor me neus. Waarschijnlijk zit je in de IT en/of  heb je ook nog een baan gekozen waar je weinig met gevoel of andere mensen te maken hebt. Ja, die pijnvermijding hè? Wellicht denk jij dat het toeval is, nou wellicht is het zo. Feit is dat je beroep vaak niet helpt om een sociaal persoon te worden.

Nu daarmee leidde jij als het ware jezelf op tot iemand met

  1. Sociale Angst(en)

De meest bekende is natuurlijk benaderingsangst of Approach Anxiety. Echter jij hebt het vaak in allerlei sociale situaties. Je stelt jezelf op de achtergrond, en vaak zeggen mensen als je iets zegt “Wat zeg je?” omdat ze jou niet kunnen verstaan omdat je ook nog eens binnensmonds of zachtjes praat. Dat laatste is trouwens een gevolg van je sociale angst. Je laat jezelf letterlijk niet horen, bang om op te vallen. Niemand valt het trouwens nog op dat jij jezelf gedraagt als een kwezel. Zo is hij nu 1-maal denken ze over jou. Ze vinden je allemaal heel aardig, en wel een beetje raar. Het is een leven aan de zijlijn. Je voelt je er niet echt comfortabel mee. Logisch natuurlijk want je voelt je helemaal niet comfortabel met jezelf. Al die angsten gaan rechtstreeks via spiegelneuronen (google het maar als je dit niet weet) naar haar toe. De meeste vrouwen zijn al onzeker, dus ze krijgt een onzekere man tegenover haar. Ja, dag denkt ze. Daar kan ik geen zekerheid in vinden. Jammer, maar helaas voor jou dan. Iets wat jou frustreert, en wellicht ben je zelfs boos op die ‘stomme wijven’. Ja, ja als je computer niet doet, ga je er maar op slaan. Handige actie. NOT.

De oplossing voor je sociale angst.

Meer met mensen praten, altijd en overal. Soms is een andere baan nodig, en in ieder geval een andere levensstijl waarin je meer vrouwen en meer mensen ontmoet. De beste oplossing voor angst is nu 1-maal confrontatie met je angst. Dat doen is makkelijker gezegd dan gedaan. Vandaar dat praktische datingcoaching en begeleiding nemen op die reis wel aan te raden is. Producten en online-programma’s zullen je namelijk niet veel helpen. Je kan je een beetje inlezen, en kijken of die datingcoach qua normen en waarden je een beetje ligt (er is meestal genoeg materiaal beschikbaar ;-)). Als je een boek van iemand leest, en denkt “Wat is dit voor klojo?” is dat geen goede graadmeter dat je deze man of vrouw niet als coach zou moeten nemen. Soms namelijk moet je die persoon juist wel in de arm nemen. Vaak is het meer dat je meer weer zaken uitstelt (pijnvermijding) in plaats dat je de oorzaak bij de wortels aanpakt. Eerst maar eens een boek over vrouwen versieren lezen. Wie weet gaat het mij magisch helpen. Zonder actie gaat het je natuurlijk niet helpen en blijf je eenzaam en alleen. Ja, maar dan weet ik wat te doen en dan gaat het me lukken.

Als je echt sociale angsten hebt gaat een boek lezen je niet helpen. Ben je een redelijk getapte gozer, voel jij je comfortabel met jezelf, dan is een boek over vrouwen versieren vaak al genoeg. Of is het goede aanvulling op….

Vrouwen Versieren Boek

Heel veel vrouwen benaderen is de oplossing om niet meer alleen te zijn. Echter zonder coach is het een enorm lange weg. Je kunt al die afwijzingen in het begin ook maar moeilijk plaatsen zonder datingcoach erbij die je op je vorderingen wijst. Vaak heb je met een datingcoach erbij zelfs helemaal niet zoveel afwijzingen in het begin.

Kijk even dit filmpje wat Robin onder begeleiding van onze datingcoaches bereikt in 2,5 uur. Wat kan jij bereiken in een heel jaar waarin je persoonlijk en maatgemaakte coaching krijgt?

Blijf niet meer alleen, accepteer angst.

Onderzoek heeft uitgewezen dat als je de pijn accepteert die voor jou behept met sociale angsten aan sociale interactie met mensen is verbonden je sociale angsten langzaam verdwijnen en daarmee ook de pijn. Kort gezegd:  je moet jezelf doelbewust in de pijnzone gaan plaatsen. Dat kost wel wat energie. Een datingcoach kan je daar heel goed bij begeleiden. Een datingcoach geeft je vaak net het juiste perspectief om wel tot actie over te gaan en jezelf in die pijnzone te plaatsen. Een typische voorbeeld van wat een goede datingcoach tegen je kan zeggen zodat je niet eenzaam en alleen blijft is:

  • Ga meer vrouwen benaderen en zet jezelf constant in die angst, het is een teken dat je goed bezig bent.
  • Elke benadering is een succes
  • ga meer afwijzingen regelen – het is een teken dat je succes hebt

Nu dat is wel even genoeg. Volgende keer meer over risicovermijding, niet weten wat je moet doen en introverte en verlegen mensen.

Nog even dit als motivatie. En ja, ze is vrouw en nog iets en ze kan meer optillen dan jij….weet je dat je met training nog veel meer dan haar kan optillen? Dat weet je, wat doe je hier dan nog voor je computer bestel ons jaarprogramma vrouwen versieren . Of kijk eens op het Grootste Volledig Gratis Vrouwen Versier Forum van Nederland en Vlaanderen (ja echt, meer dan 5.000 leden en counting en meer dan 50.000! posts).  Zo ben je in ieder geval niet meer zo alleen in je reis om jezelf te verbeteren als man met vrouwen versieren. Heb je in ieder geval wat steun bij al je vragen over vrouwen versieren. Helpt allemaal zodat jij uiteindelijk nooit meer de woorden “Waarom ben ik nog alleen.” in Google zal intypen.

Boek nu vrijblijvend je eerste training in ons

jaarprogramma en doe iets aan je alleen zijn en

eenzaamheid

 

P.S. Je boekt vrijblijvend ons jaarprogramma vrouwen versieren omdat in het geval dat je eerste training in het jaarprogramma je onverhoopt niet mocht bevallen dan krijg je al je geld retour en mag je zelfs al het trainingsmateriaal gewoon houden. Dit als dank dat jij jezelf en ons in ieder geval een kans hebt gegeven.

Deel 2 Waarom ben ik nog steeds alleen

You can leave a response, or trackback from your own site.