Waarom soppen vrouwen weg bij 50 Shades of Grey?

Waarom vrouwen massaal wegsoppen bij ’50 Tinten grijs’

Het kan je niet zijn ontgaan. Vrouwen soppen massaal weg in de bioscoop bij Fifty Shades of Grey. Er is zelfs al een masturberende vrouw opgepakt :

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/50-shades-grey-masturberende-vrouw-opgepakt

Wat doen het boek en de film toch met vrouwen?

Als je nog nooit van het boek of de film gehoord hebt, praten we je even vlug bij. (Let op, spoiler alert!) Het verhaal gaat over de jonge studente Anastasia ‘Ana’ Steele, die de getormenteerde miljardair Christian Grey moet interviewen. Ze voelt zich al snel aangetrokken tot de knappe en charmante rijkaard. Het blijkt wederzijds en ze hebben seks. Al snel komt Ana achter de ongewone seksuele voorkeuren van Christian, die van BDSM houdt.

ChristianGreyAnastasiaSteel

 

Misschien omdat zijn eerste seksuele ervaring met de dominante moeder van een vriend van hem was. Of omdat hij als zakenman gewend is de touwtjes in handen te hebben. Ana wordt het BDSM-wereldje van Christian ingezogen, waar ze eerst nog een afkeer van heeft.  Ze komt er al snel achter dat ze onderdanig is en ervan houdt gedomineerd te worden. Al snel geniet Ana ervan om vastgebonden en geblinddoekt te worden en billenkoek te krijgen. Toch vindt Ana het ergens maar raar dat Christian ervan geniet haar te straffen. Die zegt haar dat het met straffen niks te maken heeft en dat hij nooit iets zou doen wat ze niet wil.  Een laatste BDSM-sessie laat Ana in tranen achter en ze besluit Christian te verlaten.

Natuurlijk zijn wij de film gaan kijken en het letterlijke hoogtepunt in de film, aan de reacties van de vrouwen te horen, is het moment waarop Christian zegt dat hij van hard neuken houdt en niet van de liefde bedrijven.

neukendeanastasiasteele

Yup. Vrouwen houden ervan ‘genomen’ te worden. Door alfamannetjes. Groepsleiders. Door mannen als Christian. Alleen het alfamannetje krijgt de vrouwtjes en heeft het recht zich voort te planten. Hij mag zijn genetische eigenschappen doorgeven aan de volgende generatie. Als alleen de zwakken zich zouden voortplanten, zou een ras gedoemd zijn uit te sterven.

Vrouwen vallen op mannen met een killer instinct, in een wereld waar het draait om eten of opgegeten worden.  Een man die een vrouw voor zich opeist en geen ‘nee’ accepteert. In feite zijn het niet de vrouwen die de sterkste mannen selecteren, maar de zwakke mannen die zichzelf uitschakelen. Natuurlijke selectie op z’n best.

Het mooie is dat je zo’n killer instinct kunt ontwikkelen.

Misschien ben je van nature geen alfamannetje, maar je kunt een vrouw wel dat gevoel geven door je zo te gedragen. En zijn het uiteindelijk niet onze gedragingen die bepalen wie we zijn? Gedraag je als een alfa en wees een alfa!

Hoe je een alfamannetje wordt, leren we je graag tijdens onze workshop  HIER : http://datingdoctors.nl/cursus-vrouwen-versieren/

Geen saaie theoriecursus, maar een praktische workshop waarbij je daadwerkelijk vrouwen gaat versieren! Dat alles onder de deskundige begeleiding van een professionele pickup artist. Deze coach geeft je direct feedback op je verrichtingen,die je meteen terug in de praktijk kunt brengen. Zo word je zienderogen beter in het versieren van vrouwen.

Je hóéft ons niet te geloven. Neem zelf de proef op de som en schrijf je in voor de workshop. Niet tevreden? Geld terug! Gegarandeerd! Niet voor niets worden we als enige in de branche erkend door de Consumentenbond en zijn we in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg.

Hoe je een alfamannetje wordt, leren we je graag tijdens onze workshop  HIER : http://datingdoctors.nl/cursus-vrouwen-versieren/

Toegewijd aan jouw resultaat,

AlphaDoc en SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.