Hoe begin je met vrouwen versieren?

Gegroet mijn mede-versierders en mannen van het goede leven! Voor dit artikel heb ik een video voor jullie gemaakt. Het gaat over het beginnen met vrouwen versieren en gemotiveerd blijven. Dus, heb je het gevoel dat het allemaal even tegenzit of dat je niet merkt dat je vooruit gaat? Dan heb ik de oplossingen voor je en die presenteer ik je in onderstaande video!

Dont Quit - Do It

Geniet ervan 😉

Goede shit he?

 

Dit is iets wat naar mijn mening  1 van de fundamenten is van het vrouwen versieren. Als je er namelijk mee stopt, dan is alles voor niets geweest. Je weet hier nu van af, dus heb je geen excuusjes meer.

Nog even een paar toevoegingen op de tips in de video:

  • Zoek mensen om je heen die gemotiveerd zijn en die dezelfde kant op willen als jij

Ik zei al de video, dit punt heeft voor mij een hoop betekent. Bijna 5 jaar geleden ontmoette ik deze gemotiveerde vrienden van mij tijdens een meeting van het versierforum Dutchattraction. www.Dutchattraction.nl

Ik was intern al heel gemotiveerd, en nu had ik de mensen om me heen gevonden om consistent gigantisch veel actie te ondernemen.

  • Zorg dat je vertrouwen hebt in het proces.

In het begin krijg je alleen bewijs dat je ‘onvaardig bent’. Onderneem actie en de eerste duizend approaches tellen niet mee. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen seks moet hebben met een vrouw omdat ze approach nummer 999 is. Het gaat erom dat je er hoe dan ook gaat komen, als je jezelf maar blijft ontwikkelen.

Deze ontwikkeling is voor iedereen anders, en de snelheid ligt aan de hoeveelheid tijd die je erin stopt. Ik denk dat ik na ongeveer 2 jaar approachen bewust vaardig werd.

  • Bestudeer de theorieën.

Het bestuderen van pick-up theorie is essentieel voor je vooruitgang. Dit zal de dingen die je meemaakt terwijl je vrouwen versiert verhelderen. En andersom zal de praktijk de theorieën verduidelijken.  Alle informatie is online beschikbaar en ik kan je aanraden om selectief te zoeken op onderwerpen. Als je bijvoorbeeld denkt dat je problemen hebt met het alleen zijn met vrouwen en escaleren, dan kun je over dat onderwerp alles vinden op dit blog over vrouwen versieren en verleiden wat je wilt.

Zorg er wel voor dat je genoeg actie onderneemt in vergelijking met de tijd die je stopt in het bestuderen van de theorie.

  • Zoek rolmodellen.

Er zijn altijd mannen waar je van kan leren. En ik denk persoonlijk dat je van iedereen kunt leren. Maar het is belangrijk dat je een rolmodel hebt waarvan je zeker weet dat hij jou dingen kan bijbrengen die niemand anders in jou omgeving kan. Het moet iemand zijn waar je naar opkijkt en naartoe kan gaan voor advies. Wanneer je je slecht voelt over het proces waar je in zit, kan hij jou begrijpen en motiveren.

  • Onderneem actie met vrouwen versieren

Het mooie aan veel actie ondernemen met vrouwen versieren is, dat het alle fouten die je in je gedrag vertoont bij het vrouwen versieren automatisch corrigeert. Je brein krijgt namelijk op lange termijn beloning voor goed gedrag en straf voor verkeerd gedrag. En dan heb ik het niet over een termijn van een maand, maar denk dan eerder aan een jaar of 3.

Het ondernemen van actie is met het versieren van vrouwen essentieel en daarom benadruk ik dat ook altijd heel erg.

Dus, vanavond gaan we uit 😉

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.