Waarom stoppen zoveel mannen met vrouwen versieren? (en jij niet)

Ben je het zat om elke avond alleen thuis te zijn? Heb jij vrienden die alleen geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun high score? Dan ga ik je in dit artikel leren hoe jij de vrouwen van je dromen ontmoet!

Leuke vrouw. Dan wil je toch nooit opgeven?

Zo is ongeveer de inleiding van de meeste guru’s die jou willen leren vrouwen versieren. Ze geven je een bepaalde techniek, een verhaal of een zinnetje die jou in één klap een ander mens maakt.

Jij bent onwetende op dat moment en voor jou is alle informatie nieuw, dus voor jou is de informatie die zij geven allemaal waardevol. Je bent een nieuwe manier van denken aan het leren als het gaat om vrouwen.  Je vindt die geweldig, je hebt eindelijk ‘iets’ om mee te werken. Gefeliciteerd, je hebt een open mind genoeg om in te zien dat dit jou kan gaan helpen. De meeste mannen staan er niet voor open maar jij wel. In je hoofd heb je het al helemaal perfect gevisualiseerd.

Dan komt de praktijk. Je wilt support voor deze nieuwe manier van denken en gaat vol enthousiast naar je vrienden toe met de informatie. Je vrienden vinden je maar raar en willen er niets van afweten.

Toch wil jij hier meer van maken, dus je gaat het zelf in de praktijk uittesten. Omdat je niet wilt dat je vrienden je zien, doe je het achter hun rug om.

Maar je pogingen zijn tevergeefs, je wordt alleen maar afgewezen door vrouwen. Of ze doen heel aardig tegen je maar je krijgt ze niet op date.

Je gaat aan jezelf twijfelen en je vraagt je af of dit wel de manier is: Vroeger had je toch ook al vrouwen in je leven? Waarom zou je het nu anders gaan doen?

Man ziet het even niet meer zitten om vrouwen te gaan versieren

Dus je geeft op.

Een andere man, die gaf hier niet op en ging verder met bestuderen. Hij kwam erachter dat er veel meer mannen zijn die zich hiermee bezighouden. Hij zoekt contact op met deze mannen en gaat met ze uit.

Hij merkt dat hij het steeds minder erg vindt om door vrouwen afgewezen te worden. Hij onderneemt tenminste actie en leert elke keer weer iets nieuws. Voor hem is pick-up iets leuks geworden, iets om naar uit te kijken. Maar na een aantal maanden zijn de resultaten nog steeds niet hoe hij dat wil.

Hij is alleen wel aan het daten met een paar meiden. Een van die meiden wil hem graag als vriendje. Hoewel hij pick-up heel leuk vindt, wil hij niet het risico lopen om geen meid te hebben voor een tijd. Want zijn pick-up resultaten zijn heel afwisselend geweest. Daarom gaat hij een relatie aan met de meid.

Ze wijst de bloem af. Geef jij het dan al op om deze vrouw te versieren. Of denk je nog niet?

Dus hij geeft op.

In ons boek Uitgaan van Jezelf leer je hoe jij jezelf kan programmeren op die moeilijke momenten om niet te stoppen.

Maar de eerste vraag is, of  jij anders wilt zijn dan deze mannen? Wil jij de resultaten met vrouwen die je altijd al hebt willen hebben? Dan  heb ik een paar misschien schokkende nieuwtjes voor je:

Een player gaat altijd door met vrouwen versieren

 

  • Vrouwen versieren is het meest moeilijke wat je ooit in je leven gaat leren, waarin je jezelf hard tegenkomt en er altijd een spiegel voor je staat die jou direct feedback en kritiek geeft.
  • Niemand boeit het of jij succesvol wordt met vrouwen. Jij bent de enige die dit kan doen en niemand gaat voor jou het verschil maken, dat moet je zelf doen.
  • Misschien denk je dat vrouwen je gelukkiger gaan maken, dat is niet zo. Hoewel je ontzettende genoegdoening gaat halen uit het feit dat je door je eigen plateaus gaat, zullen de vrouwen in je leven je niet gelukkiger maken.

Dus nu je dit weet, wil je dan nog steeds heel goed worden met vrouwen? Maak dan zelf je beslissing, niemand gaat het voor je doen. Klik op het plaatje als je echt klaar bent met je huidige leven….

Droom

You can leave a response, or trackback from your own site.