Vrouwen versieren tijdens carnaval

Het is bijna weer zo ver. In Brabant en omstreken gaat er weer volop gefeest worden. Een mooie gelegenheid voor jou om je vrouwen versier kunsten in de praktijk uit te voeren. Waarom is dat zo en waar moet je op letten tijdens carnaval zijn vragen die ik in dit artikel ga beantwoorden.

carnaval-vrouwen

Iedereen gaat verkleed en er wordt volop alcohol geschonken. Bovendien kun je makkelijk van de ene tent naar de andere tent lopen en zijn de straten ook vol met mogelijke doelwitten van jouw trucjes. Vrouwen hebben trouwens de tendentie om zich enorm sletterig te gaan kleden, want ze hebben nu immers een excuus. Als ze als verpleegster of schoonmaakster wilt komen, moet ze dat natuurlijk wel goed doen.

Ik zou je aanraden om geen kostuum of pak aan te doen dat je teveel belemmert in het bewegen. Als je namelijk vrouwen gaan aanspreken en gaat isoleren moet dat niet te stroef gaan. Bovendien wil je ook fysiek kunnen escaleren. Een kostuum waarin je een meid in kunt ‘beschermen’ is ook heel mooi natuurlijk.

Over het algemeen is het tijdens carnaval een make-out festijn. Daarmee bedoel ik dat zoenen met verschillende vrouwen niet al te moeilijk is. Maar verpest je avond niet door alleen maar te tellen met hoeveel vrouwen je gezoend hebt. Als je echt goed wilt worden in vrouwen versieren ga je direct een stapje verder.

carnaval-vrouwen als verpleegster. Die wil je wel even versieren

Een nummer scoren tijdens carnaval is ook vaak ontzettend waardeloos. De vrouwen zijn op dat moment dronken en geil en het heeft dus weinig nut om af te spreken buiten carnaval als je haar daar aangesproken hebt.

We gaan dus geen nummers scoren en ook geen record make-outs verbeteren. Wat gaan we dan wel doen? We gaan vrouwen ontzettend snel versieren. Als je mijn artikel over: ‘’hoe versier je vrouwen sneller?’’ hebt gelezen, dan weet je hoe je dat moet doen. En dan gaan we ze zo snel mogelijk ergens naar toe brengen in isolatie. We willen niet dat ze op de feestplekken blijven waar ze door duizend dingen afgeleid kan worden. Want dan is ze weg…

Je wilt haar goed opgeilen en wellicht maak je even een praatje met haar vriendinnen. Dan stel je een afterparty voor of vertel je dat je nog een fles wodka thuis hebt liggen die je met haar op wilt halen..

Dit zijn natuurlijk voorbeelden. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor excuus je gebruikt als je maar niet zegt: laten we naar mijn huis gaan om seks te hebben.

Probeer verder ook niet heel de avond aan haar lippen te zitten. Dat is echt ongelooflijk waardeloos aangezien er dan alleen maar alarmbellen bij haar afgaan wanneer je voorstelt een drankje bij jouw thuis te doen.

Als je geen plek hebt waar je haar kan meenemen, probeer er dan achter te komen of zij een plek heeft. Stel de juiste vragen aan haar.

–       Met wie ben je hier?

–       Waar slaap je?

–       Wie gaat/moet met je mee?

–       Wat moet je morgen doen?

Als je antwoord krijgt op deze vragen weet je of het zin heeft om 1 door te gaan met het versieren van deze meid en 2 of je haar mee kan nemen naar haar huis.

Als de logistiek, oftewel de antwoorden op deze vragen, er niet positief uitziet, dan kun je haar nog proberen mee te nemen naar het toilet of een steegje.

Tijdens carnaval zijn de toiletten meestal ongelooflijk smerig. Een steegje vind ik persoonlijk een betere optie. Als je bang bent dat zij het niet relaxed gaat vinden, dan zit dat gewoon in je hoofd. Een vrouw vindt het alleen maar ongelooflijk spannend en het is niet awkward als jij het niet awkward vindt.

 

na de carnaval rust man uit. Moe van al het vrouwen versieren

Laatste tip: drink zelf niet te veel. En daarmee weet iedereen wel wat ik bedoel als je de foto hierboven ziet..

Wil je alle telefoonnummers goed kunnen behandelen na de carnaval? Wil je toch trachten er het meeste uit te halen?

Download dan GRATIS onze SMS2DATE app in de Appstore of Google Play Store 

Meer weten over vrouwen versieren met carnaval

 


You can leave a response, or trackback from your own site.