Hoe versier je een vrouw sneller?

 

 

Mannen, en eigenlijk alle mensen,  zoeken altijd naar manieren om zo weinig mogelijk energie en tijd de gebruiken voor een zo groot mogelijke resultaat.  Dat is heel logisch, want waarom zou je de moeilijke en energievretende manier kiezen als het ook op de snelle manier kan?

 

Dus, voor al jullie luiaards, ga ik in dit artikel uitleggen hoe je een vrouw binnen een minuut na ontmoeting versiert. Met deze versiertips en technieken kun je voor al je vrienden een ontzettende casanova lijken de volgende keer dat je uitgaat. Je hoeft simpelweg alleen met de volgende dingen bij het sneller versieren van vrouwen rekening te houden.

Trouwens, om te leren hoe je geen excuusjes maakt bij het aanspreken van vrouwen en wat je moet zeggen, lees dan mijn vorige artikel: ‘’wat moet ik zeggen?’’

rendement

De stappen: zo snel mogelijk vrouwen versieren: 

Ok, nu gaan we vliegensvlug naar de volgende stappen.  We willen een vrouw zo snel mogelijk versieren, dus we moeten een aantal dingen meteen goed doen. Je hebt een vrouw aangesproken en je hebt het gesprek geopend. Wanneer je een vrouw aanspreekt, zorg dat je haar recht in de ogen aankijkt met  een big smile in je gezicht.

Daarbij moet je luid en uit je buik praten. Uit je buik praten betekent dat je zoveel mogelijk lucht inademt en uitademt, je ziet dan letterlijk je buik naar voren schuiven.  Dit zorgt voor meer volume en daardoor ga je luider spreken, dan als je vanuit je schouders ademt.

Waarom is dit zo belangrijk? Omdat het eerste wat je zegt tegen een vrouw verstaanbaar moet zijn. Als je een vrouw aanspreekt en ze hoort je niet, dan ben je fucked…

Je hebt nu dus haar aandacht en je hebt net het gesprek geopend. Wat doe je nu? In het begin van het gesprek zal de verhouding ongeveer 90-10 zijn, 90% van de tijd ben jij aan het praten en 10% van de tijd is de vrouw aan het praten.

Je wilt de vrouw zo snel mogelijk versieren, dus zorg dat je steeds meer richting 50-50 gaat. Hoe doe je dit?

–       Stel je vragen uitdagend (gebruik je stem om het einde van de zin omlaag te gaan)

–       Gebruik statements (Je ziet er uit als..)

–       Neem veel natuurlijke pauzes in je zinnen, dit bouwt spanning op.

–       Bouw de spanning op door je oogcontact relaxed en strak vast te houden (oefen dit met je wingman)

–       Laat haar investeren, vraag door op haar verhaal, bijv. Waarom, ze iets doet.

–       Begin met een rollenspel, zodat jullie de enige zijn die het begrijpen.

Als je deze stappen goed volgt, zal je nu veel meer in een gelijke verhouding in het gesprek krijgen. Ook heb je seksuele spanning opgebouwd door jouw mannelijke aanwezigheid, jouw strakke oogcontact en jouw lage mannelijke stem.

Fysiek escaleren = zo versier je een vrouw sneller 

Je bent er nu bijna. Je wilt nu verder escaleren. Als het goed is, zit je nog binnen de minuut. Wat je wilt doen is fysiek escaleren. Als dit om 1 of andere reden niet mogelijk is omdat er beschermende vriendinnen bij staan of iets dergelijks, dan kun je verbaal escaleren. Maar aangezien fysiek escaleren het meest effectief is, in de meeste gevallen, zal ik deze met je bespreken.

Het is heel simpel. Zorg dat je in een houding staat dat mensen om jullie heen niet zo makkelijk door jullie twee heen kunnen en dat duidelijk aanwijst op het feit dat jullie twee samen zijn. Zie hieronder een voorbeeld.

vintage_liefde_en_romance_de_dans_van_kerstmis_poster-r66e776249f034043a375d3be55267dc2_aici5_8byvr_512

Juist, dus je gaat dichterbij staan. En doe dit alsjeblieft niet als een robot. Een routine die ik als trainingswieltjes gebruik:

–       Hand schudden bij voorstellen en overnemen met andere hand en hou haar hand vast.

–       Knuffel haar wanneer ze iets zegt wat jij leuk vindt.

–       Draai haar rond en trek haar dan naar je toe, middel tegen middel.

–       Til haar op en trek haar naar je toe, middel tegen middel. (use with caution)

Bam, nu is het een kwestie van in haar oren fluisteren en haar op haar bek te pakken. Hier is de stelregel, als je denkt dat je haar kan zoenen, dan kan je haar zoenen. Als je nog bang bent om haar te zoenen, zeg dan: “Wil je me zoenen?”

Als ze antwoordt ‘misschien’, dan kan je haar zoenen. :). Nu zo gaat vrouwen versieren een stuk sneller.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.