Wat moet ik zeggen tegen haar?

Veel mannen vragen wat ze nu moeten zeggen tegen een vrouw. Laten we je eerst een geheim verklappen wat je in ieder niet moet zeggen tegen haar. Nou ja, geheim, eigenlijk is het een fout die veel mannen begaan als ze seksueel geïnteresseerd zijn in een vrouw.

Een GROTE fout. Nee, een DODELIJKE fout.

Als je deze fout maakt, kun je het meestal wel vergeten bij een vrouw. En het ironische is dat veel mannen juist denken er goed aan te doen als ze deze fout maken.

Grootste fout – te snel vertellen wat je voor haar voelt

Wat die fout is? Heel simpel: haar te snel vertellen wat je voor haar voelt.

Je kent het wel, je vindt een vrouw al een poos leuk en hebt het idee dat het wederzijds is. Na een tijdje heb je genoeg moed verzameld om jouw gevoelens voor haar kenbaar te maken en je vertelt haar dat je haar leuk vindt. Maar haar reactie is allesbehalve wat je verwachtte … Ze reageert positief noch negatief. Eigenlijk reageert ze neutraal of helemaal niet.

En wat nu?

Je bevindt je in een ongemakkelijke positie en hebt geen idee wat je van de situatie moet denken. Heb je haar overvallen met je liefdesverklaring? Moet je nog eens met haar gaan praten of kun je haar beter mijden de komende tijd?

Wij hebben het antwoord!

Je moet allereerst snappen waar je de fout in bent gegaan. Dat was toen je haar over je gevoelens vertelde. ‘Wat?’, denk je nu misschien. ‘Vrouwen houden toch van mannen die uitkomen voor hun gevoelens?’

Verteljegevoelniettesnel

Vertel haar het niet: toon het haar

Klopt, maar je  moet haar niet vertellen dat je haar leuk vindt, je moet het aantonen, bewijzen, laten zien, demonstreren. Een lichte aanraking, iets in haar oor fluisteren, haar hand pakken …

Uitsluitend woorden verwarren een vrouw. Je vertelt haar dat je haar leuk vindt, maar je laat het niet zien. En omdat je woorden niet stroken met je daden, voelt ze zich in feite bedrogen.

‘Ik vind je leuk’ is iets voor het schoolplein en liefdesbriefjes in de klas. Voor verlegen jongetjes die bevestiging zoeken. Niet voor zelfverzekerde volwassen mannen. Die gaan recht op hun doel af. En dat is precies de no-nonsense aanpak waar vrouwen op zitten te wachten.

Begin je het te snappen? Als je het nog niet helemaal begrijpt: schrijf je in onze nieuwsbrief over vrouwen versieren, je krijgt daarbij ook nog eens een hoop gratis info over flirten, vrouwen versieren en verleiden. Daarbij natuurlijk ook wat je juist wel tegen haar moet zeggen 😉

Tot snel,

Alphadoc

P.S. kijk ook even op wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.