Hoe word ik een aantrekkelijke man of vrouw?

Het antwoord op hoe jij een aantrekkelijke man of vrouw wordt die makkelijk het andere geslacht kan benaderen, aantrekken en behouden is vrij eenvoudig.

 

Je dient gewoon een beetje relaxt zelfvertrouwen te hebben. In Amerika noemen ze dat ook wel SWAG…..(uitspreken als sssweC)

 

Alleen het krijgen van SWAG of relaxt zelfvertrouwen is best wel moeilijk. Dat relaxte zelfvertrouwen wat iedereen in principe wel zou willen lijkt gewoonweg voor menigeen onhaalbaar. Veel mensen zoeken zelfs hun toevlucht in alcohol of andere drugs. Iets waardoor ze geen extra bonuspunten krijgen op hun zelfvertrouwen. Vaak zakken ze daardoor alleen maar steeds en steeds verder in een donker moeras van zelfmedelijden en klagen en zagen. Iets wat je natuurlijk juist enorm onaantrekkelijk maakt.

Wat dien je wel te doen om aantrekkelijk te worden?

Relaxt zelfvertrouwen is jezelf kunnen ontspannen. Op het moment dat jij jezelf accepteert met al je gebreken loopt er al een enorm containerschip vol ontspanning jouw veilige haven binnen. Je mag van jezelf falen, want je weet ook dat je sterk genoeg bent om te falen. Als je goed logisch nadenkt weet je dat je altijd een keer op je bek gaat vallen. Als je logisch nadenkt ben je altijd sterk genoeg geweest om ook weer op te staan. Wat er ook gebeurt. Te veel mensen zeggen “Daar zou ik niet tegen kunnen” of “Dat zou mijn dood zijn!”

Sommige mensen zeggen meer iets van “Ik kan alles bereiken.” Nou, dat vertrouwt het onderbewuste meestal niet zo. Als je er werkelijk in gelooft neig je al snel meer  naar een bestaan als arrogante klootzak of trut. Iets wat voor mannen en vrouwen trouwens ook heel aantrekkelijk kan zijn.  Echter aantrekkelijke klootzak of trut is helemaal niet het allerhoogste niveau qua aantrekkelijkheid.

Het allerhoogste niveau qua aantrekkelijkheid

Het allerhoogste qua aantrekkelijkheid wat je als man of als vrouw kan bereiken is als je ontspannen bent met je eigen seksuele identiteit. Je kunt pas echt volledig de benodigde flexibele en moedige houding aannemen als je met zelfvertrouwen je eigen lichaam en seksuele wensen volledig kan accepteren en kan laten zien.

http://www.dreamstime.com/stock-photo-couple-walking-beach-image10127780

Je kunt dus een symmetrisch gezicht hebben, een juiste verhouding qua lichaam (heup – middel 7-10 vrouwen, 9-10 mannen), je kan grappig zijn, intelligent en ook nog eens sociaal charismatisch en ook nog eens superaardig. Toch op het moment dat je jouw seksuele wensen aanlengt met deze giftige uitingen van gevoel, namelijk:

 

  • Behoeftigheid
  • laag zelfvertrouwen
  • behoefte voor controle
  • bitterheid
  • wraak

 

dan laat je jouw authentieke seksuele kracht op een laag pitje branden. Je seksuele kracht zal met die giftige uitingen van gevoel vaak meer een soort agressieve uitstraling krijgen. Of soms wordt je seksuele kracht juist heel oppervlakkig. Iets waar jij uiteindelijk zelf na korte of lange tijd heel erg ongelukkig van wordt.

Op het moment dat het andere geslacht merkt dat je er geen echte seksuele intensiteit achter je handelingen en woorden zit, zal je vooral heel veel extra energie kwijt zijn. Je moet namelijk constant super je best doen om een date te krijgen, je moet superhard je best doen om een gesprek op gang te houden, en je moet helemaal superhard je best doen om een relatie in stand te houden.

Je probeert het eens met deze pickup routine, en dan eens met deze openingszin, die bepaalde lichaamstaal of die Alphamale aanraking terwijl je haar hand achter in haar nek legt. Elke vrouwen versier techniek, elke seksueel hoogstandje qua positie in de slaapkamer, het heeft blijkbaar allemaal geen zin. Je relaties – als er al relaties beginnen – duren namelijk gemiddeld nooit langer dan 2 – 4 maanden tot hoogstens 6 maanden

Je kunt alleen maar hulpeloos kijken hoe weer een leuke man of vrouw in de handen van iemand anders valt. Wellicht heeft die iemand anders dezelfde problemen als jij. Echter dat vindt zij of hij dan wel weer uit in een steeds kortere tijd. Zij of hij heeft inmiddels al wat ervaring met jou opgedaan. . De duur van deze periode is voor mensen met wat kennis van relaties ook veelzeggend.

 

Superrijk of super looks werkt het dan beter?

Ok, ik moet toegeven als je nu werkelijk superrijk bent, super machtig, of als je in het bezit bent super looks, of als je echt supergrappig bent, of je bent goed in mensen bespelen of je hebt gewoon een grote persoonlijke uitstraling (persoonlijk charisma en seksueel charisma zijn 2 verschillende dingen) dan kun je het wellicht wat langer volhouden. Punt is dat jij er waarschijnlijk zelf ook niet echt gelukkig van wordt. Je moet namelijk maar doorgaan met die façade van zelfvertrouwen komende uit je grappen en grollen, of vanuit je rijkdom of je looks. Vaak stel jij jezelf ook tevreden met minder dan dat je werkelijk wilt. Ik zie bijvoorbeeld veel knappe mannen gaan met vrouwen die ze eigenlijk niet zo leuk vinden. Het is alleen dat die vrouwen hen leuk vinden.

Op een gegeven moment put die last van je toneelstukje je volledig uit, en dan klapt de hele boel. Daarnaast blijft het ook knagen dat die degene die je partner is waarschijnlijk niet volledig voor jou gekozen heeft, maar bijvoorbeeld meer voor je geld of je uiterlijk. Ik weet dat, want ik krijg er genoeg van dit soort mannen en vrouwen bij mij op de workshop vrouwen versieren of zelfvertrouwen met mannen. Mannen en vrouwen die er totaal klaar mee zijn om nog langer hun toneelstukje te spelen. Ze verwonderen zich erover dat ze het nog zo lang hebben volgehouden. Al die dingen die ze moesten doen om maar een man of vrouw tevreden te stellen. Het belangrijkste van al die dingen en de meest uitputtende is vaak dan nog dat jij je anders voordoet als dat je werkelijk bent. Daarbij waardeert die man of vrouw vaak niet eens dat jij zo je best om iemand anders te zijn. Vaak gaat die man of vrouw in op het eerste aanbod van iemand die wel volledig tevreden is met zichzelf en zijn seksuele identiteit

Mannen en vrouwen die moeiteloos aantrekkelijk zijn?

moeiteloosaantrekkelijk

Toch zijn er sommige mannen en vrouwen die haast moeiteloos aantrekkelijk zijn. Ze doen zich niet anders voor, ze gebruiken niet alleen hun uiterlijk, ze gebruiken niet alleen hun intelligentie. Ze gebruiken iets wat ze moeiteloos aantrekkelijk maakt: ze uiten het vertrouwen in hun seksuele zelf op de juiste manier!

Hoe uit je jouw seksualiteit op de juiste manier?

1. Je doet niet sexy. Je bent sexy 

Voor zowel mannen en vrouwen die pure seksuele aantrekkingskracht uitstralen geldt hetzelfde; ze staan zo enorm in contact met hun seksuele energie dat ze sexy zijn. Dit in plaats van veel wannabe’s die sexy doen of iets op een sexy manier zeggen. Dit constante bewust zijn van hun seksuele uitstraling maakt het mogelijk voor hen om rond te lopen als een soort menselijke magneten. Dit is meestal in tegenstelling tot de meeste ‘lekkere wijven’ of ‘I am sexy and I know it macho’s’ waar het lekkere of sexy meer een pose is. Bij hen is een als het ware een toneelstukje. Een toneelstuk wat meer zorgt voor een scheiding en het vaarwel zeggen tegen je ware seksuele energie. Echte seksuele energie komt naar buiten bij mensen die geen toneelstuk opvoeren in een soort aura van seksuele intensiteit. Het meest makkelijke om dit aura te bereiken is echt tevreden zijn met wie je bent, je leven, en je seksuele wensen. Natuurlijk kun jij je nog dingen wensen en willen, alleen je bent al tevreden met wat je nu hebt. De rest is als het ware een bonus.  Jouw seksuele identiteit kun je zelf ook langzaam gaan uitbouwen. Begin met jouw seksuele aura – wat meestal al tijdelijk je aura is na een echt goede sekspartij – steeds verder te verlengen en uit te bouwen. Begin hier eens mee met bijvoorbeeld mijn video – dromen en doelen bereiken te bekijken.

2. Ze hebben het zelfvertrouwen wat anderen vertrouwen in zichzelf geeft

Ze zijn zo zeker van wie ze zijn, en wat ze willen, en de waarde van wat ze te bieden hebben dat een heleboel dingen gewoon niet nodig vinden. Ze vinden het niet nodig om op te scheppen of indruk te maken of enorm te slijmen. Totaal verschillend van de meeste pickup artists of de meeste Hot Babes waarin kunstmatig een bepaald persona uit alle macht omhoog moet worden gehouden. Constant stellen ze hun veroveringen ten toon voor heel de wereld. Iemand zou zo maar kunnen denken dat ze eens een maandje wat minder geliefd zijn….Een kenmerk van seksueel aantrekkelijke mensen is dat zoveel vertrouwen hebben, dat ze datzelfde zelfvertrouwen als het ware kunnen voor een deel kunnen overdragen op andere mensen.

3. Ze tonen hun emoties en daarmee hun pure persoonlijkheid

Hun aantrekkelijkheid komt vooral voort uit hun neiging om te focussen op emoties en persoonlijkheid. Daarbij zijn niet alleen hun eigen emoties en persoonlijkheid belangrijk. Ze richten zich juist ook op het leren kennen van de persoonlijkheid en emoties van anderen. Ze geven wel het goede voorbeeld. Ze demonstreren namelijk constant dat ze zichzelf accepteren, dat ze het leuk vinden om bij de persoon te zijn met wie ze zijn, en dat ze de (opgedane) ervaring met de andere persoon. waarderen. Dit zorgt ervoor dat de man of vrouw die versiert wordt zich zeer op zijn gemak voelt. Al met al zorgt het er voor dat op bijna elke versierpoging positief wordt gereageerd. Voor beide partijen levert dat alleen maar vaker een mooiere ervaring op.

4. Ze weigeren om een rol te spelen. 

Sterker nog, een groot deel van hun aantrekkelijkheid als man of vrouw hebben ze te danken aan die weigering. Deze mannen of vrouwen zijn daardoor niet gebonden aan technieken en sociale regels van anderen. Ze hopen niet op erkenning die buiten henzelf ligt. Ze houden zich niet aan regels en scripts die vooral gebaseerd op ‘Ikke en de rest kan stikke’. In plaats geven ze zichzelf alle ruimte voor de echte alfawaarden. De echte alphamannen of vrouwen beschermen en houden hun eigen waarden en normen in acht. Dat zijn altijd waarden en normen die gevormd zijn door interne validatie. Het zijn niet de waarden en regels  gevormd door de zucht naar erkenning of waardering van buitenaf. Ze hebben op die manier ook een seksueel instinct gevormd wat van daaruit ook weer juist en op een aantrekkelijke manier reageert. Het belangrijkste daarbij is nog wel dat ze haast moeiteloos aantrekkelijk zijn. Daarbij komt nog dat deze mannen en vrouwen ook nog eens aantrekkelijk zijn voor de juiste mannen of vrouwen. De juiste mannen of vrouwen zijn namelijk de mannen of vrouwen die ook met hen liefde, respect en seksuele genoegens willen DELEN.

5. Hun comfortzone is het versieren van vrouwen of mannen!

Voor hen is het versieren van vrouwen of mannen een normaal deel van een leven die zo menselijk mogelijk geleefd wordt. Ze zien de aarde en het leven als 1 groot speelterrein waarin ze het versieren zien als een speelse bezigheid. Een speelse bezigheid die hun leven en die van de mensen om hen heen een stuk aangenamer maakt. Ze zijn niet bezig met de vrouw of man van hun leven, ze leven allereerst hun leven. Zo komen ze die hele leuke man of vrouw vroeg of laat heus wel tegen. Daardoor leggen ze geen onnodige druk op zichzelf en mogelijke partners. Ze erotiseren als het ware met hun magnetische seksuele uitstraling iedereen om hen heen. Ze zijn interessant, inspirerend en vaak zelfs fascinerend voor andere mensen. Ze laten namelijk telkens duidelijk zien dat ze ten volle genieten van de geneugtes van het leven.

6. Ze zijn constant bereid tot verandering – en blijven fris in hun woorden en acties

In principe is niets van wat ze zeggen geoefend of uit een bepaald script. Ze reageren op wat er nu gebeurt. Als je zo reageert oefen je natuurlijk je creativiteit en flexibiliteit. Daarnaast omdat je telkens zo open en fris reageert, drapeer je als ware een stukje mysterie over jezelf heen. Voor een aantal mensen ben je dan eng, ze kunnen je niet dan niet plaatsen. Voor de meest aantrekkelijke mannen of vrouwen ben je meer een uitdaging geworden. De meest aantrekkelijke mannen of vrouwen zoeken juist een uitdaging omdat ze de andere partners vaak oersaai vinden. Ze worden namelijk toch al aantrekkelijk gevonden door de meeste mannen of vrouwen. Je kunt wellicht wel begrijpen – dat is als een uitgespeelde videogame – er zit geen lol meer aan.

In ieder geval wanneer je authentieke seksuele zelf WEER claimt en wanneer jij jezelf de vrijheid geeft om dingen op eigen wijze te doen, dan ben jij een zeer aantrekkelijke man of vrouw geworden. Ga maar na, als jij zo’n vrouw of man zou ontmoeten – hoe aantrekkelijk zou die voor jou zijn?

In het kort

Hoe je een aantrekkelijke man of vrouw wordt

De titel van dit artikel is, Hoe wordt ik een aantrekkelijke man of vrouw? Het antwoord zou nu al enigszins duidelijk voor je moeten zijn. Laat ik het nog eens samenvatten: Op het moment dat je een aantrekkelijke man of vrouw bent heb je jouw eigen seksuele kracht toestemming gegeven om je eigen creativiteit moed, en doorzettingsvermogen te stimuleren. Hierdoor ben je in staat dat anderen voor jou hun poorten naar hun primaire emoties (reptielenbrein) en seksuele verlangens wagenwijd openzetten.

Er zit een natuurlijke verleider in ons allemaal. Meer dan vaak is deze echter weggestopt achter zelfopgelegde conventies om maar te voldoen aan de normen en waarden van anderen. Mijn verzoek aan jou is om eens te kijken of je werkelijk uitgaat van je eigen natuurlijke instincten, sensaties, verlangens, en emoties. Op het moment dat je dat alles werkelijk in volle puurheid aan de wereld laat zien, zul  je een enorme aantrekkingskracht genereren. Zo nu weet je hoe je een aantrekkelijke man of vrouw wordt. Wellicht makkelijker gelezen dan zelf toegepast in je eigen leven. Zowel voor mannen en vrouwen heb ik in ieder geval een makkelijke beginstap. Ga dan NU het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen of Zelfvertrouwen met Mannen lezen. Kijk eens of het bellen bij je doet rinkelen van “Oh, het kan ook zo” en “Had ik dat maar eerder geweten”

 

boekzelfvertrouwenmetmannen

Vrouwen Versieren Boek

Nooit te laat voor het cultiveren van je seksuele magnetisme

Voor mij was verder Alex May een grote schakel in het vergroten van mijn seksuele aantrekkingskracht, bewustzijn en ontwikkeling. Op 6 en 7 december 2014 (is deze datum al geweest check realmanconference.nl) is Alex May (een wereldberoemde sekscoach) weer in Nederland. Bij het schrijven van dit artikel nam ik zelfs Alex May als voorbeeld. Alex May belichaamt voor mij een mens met natuurlijke seksuele aantrekkingskracht. Een persoon zoals ik beschrijf in het artikel. Vrouwen die hem ontmoeten vertellen mij ook altijd dat het inderdaad zo is. Nu, wat mij betreft kun je het allerbeste leren hoe je seksueel aantrekkelijk wordt van een persoon als Alex May. Deze persoon is er namelijk al.

Alex May zijn cursus was voor mij de aanzet tot het werkelijk volledig claimen van mijn seksuele aantrekkingskracht en zelfvertrouwen. Wat mij betreft ontbrak er nog een belangrijke schakel van het WETEN dat je seksueel aantrekkelijk bent. Geen geloof, geen overtuiging, geen besef, je WEET dat je seksueel aantrekkelijk bent. Ongelooflijk dat een seminar van in principe 2 dagen zoveel teweeg kan brengen. Als je me een beetje kent, weet je dat ik ook echt niet als monnik heb geleefd.

Nu ik hoop dat je in ieder geval een eerste stap gaat zetten in de richting om werkelijk een aantrekkelijke man of vrouw te worden. Schrijf je bijvoorbeeld in op onze nieuwsbrief, het is volledig gratis en vrijblijvend.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.