Wat moet ik zeggen tegen mooie vrouwen?

Hallo mannen (en misschien vrouwen). Dit artikel is bedoeld voor mensen die zich interesseren in de kunst van het vrouwen versieren. Het eerste wat mannen zich vaak afvragen als het gaat om vrouwen versieren is: ”wat moet ik zeggen?”. In het speciaal bij mooie vrouwen komen ze nog wel eens een flink tekort aan woorden tegen. Mannen voelen zich ongemakkelijk en daardoor breken ze in de basis fantastische interacties met mooie vrouwen snel af. Jammer, want zo wijs jij jezelf af. Nou laten we daar maar mee stoppen, vind je ook niet? 

cos-girl-at-bar-martini-mdn

Toch hebt je het, net zoals ik, misschien wel heel vaak meegemaakt. Je staat in de club met je vriendengroep lol te trappen en te drinken. En dan zie je haar opeens, je ontwaart namelijk de prachtige gestalte van een vrouw. Je wilt met haar gaan praten. Maar je weet niet wat je moet zeggen. Allemaal vragen komen in je hoofd op: hoe zal ze reageren op mij? Wat zal ze van mij denken? Hoe sta ik ten opzichte van haar?

En hoe langer je wacht, des te meer je gaat twijfelen. Dus je laat het maar gaan. Je wilt wel met haar praten en waarde toevoegen aan haar feestje, maar je staat nu al best prima met je vriendengroep te chillen, toch?

Dat is een scenario die je zou kunnen overkomen. Als je jezelf hierin terugziet, lees dan zeker dit artikel. Ik ga je een paar tips en trucs geven hoe je om kan gaan met dit probleem. De meeste tips en trucs komen trouwens uit het boek speciaal voor vrouwen versieren tijdens uitgaan – Uitgaan van Jezelf.

Het eerste wat je moet doen, is de rationalisaties zoals in het voorbeeld zo snel mogelijk vermijden. Je wilt niet in een gedachtegang komen dat je zoveel mogelijk excuusjes gaat verzinnen. Op zo’n moment is jouw brein daar namelijk heer en meester in. Hoe ga je dit tegen? Heel simpel, onderneem actie op die allereerste reactie die je krijgt van de vrouw die je ziet. Dit is die positieve: ‘’Ah Yeah!’’- reactie. Zo noemen we deze even. Wanneer je namelijk die vrouw ziet, is je eerste reactie die Ah Yeah!-reactie. Daarna komen pas die excuusjes en rationalisaties. Belangrijk is dus dat je snel handelt.

Het tweede wat je moet doen, is uitgaan van een aantal dingen.

–       Ga er van uit dat ze positief reageert

–       Ga er van uit dat ze wilt dat je haar aanspreekt

–       Ga er van uit dat wat je wilt zeggen in jou opkomt zodra je het wilt zeggen

–       Ga er van uit dat jij weet wat je moet doen wanneer je het wilt doen

Dit zijn overtuigingen. Je kunt jezelf manipuleren om keihard in deze overtuigingen te geloven. Dit is een lange termijn proces. Het geeft je op een gegeven moment ultieme controle en gemakzucht. Het voelt dan alsof je de wereld in je palm hebt.

Abstract earth hoovering over an open hand with sky background

Wat wil (moet) ik zeggen trainingswieltjes

Maar voor de mensen die even snel een paar versiertips willen om altijd iets te kunnen zeggen, geef ik hier een aantal dingen die voor mij als trainingswieltjes fungeerden toen ik aan het oefenen was:

–       Verlaag je drempel waarover je kunt praten en geniet van wat je zegt

–       Vrije associatie van woorden

–       ‘’Wat wil ik zeggen?’’ in plaats van wat moet ik zeggen?

Dit zijn de trainingswieltjes die mij enorm geholpen hebben zodat ik altijd wat had om over te praten met vrouwen. Wanneer je drempel verlaagt waarover je kunt praten, is het niet zo moeilijk iets te verzinnen. Zoveel mannen denken dat ze ‘waarde’ inhoudelijke zinnen moeten spuwen naar een vrouw, want anders vindt de vrouw hen niet interessant. Dit is totaal niet nodig. De woorden uit jouw mond zijn waardevol, puur omdat ze van jou komen. Je kunt letterlijk over je goudvis praten en ze zal totaal geboeid zijn, indien jij het geweldig vindt om over te praten.

Stometangst

Een ander trucje is de vrije associatie van woorden. Als je bijvoorbeeld denkt aan een goudvis, dan kun je dit associëren met zwemmen. Dit kun je weer associëren met vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld vertellen over je goudvis, waarna je zegt dat je enorm houdt van zwemmen en daarna vertel je dat je binnenkort op vakantie gaat naar Spanje.

Ten slotte, in plaats van dat je je steeds afvraagt wat je moet zeggen, kun je beter afvragen wat je wilt zeggen. De inhoud boeit totaal niet, het gaat om de onderliggende vibe die het meegeeft. Vaak is het zelfs zo dat iemand die totale bullshit zegt maar er in gelooft, veel eerder aantrekkelijk wordt gevonden dan iemand die iets heel interessants vertelt maar er geen emotie achter zet.

Al met al, er is geen reden waarom jij niet genoeg bent. Laat staan de woorden die uit je mond komen. 😉

Boek met versiertips

Boek met versiertips

 

You can leave a response, or trackback from your own site.