Zelfvertrouwen Met Vrouwen: 10 Redenen (Deel 3 van 3)

Vrouwen Versieren Boek

Zelfvertrouwen Met Vrouwen: 10 Redenen (Deel 3 van 3)

Gisteren heb je nog een 3-tal redenen kunnen lezen waarom je zou kunnen kiezen voor ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Vandaag volgen de laatste.

8. Heb een leven en een luxe levensstijl

 

Zoals eerder gezegd, het meester worden van het koud aanspreken en verleiden van mooie vrouwen is een nobel doel, maar uiteindelijk is het streven naar nieuwe meiden niet meer echt nodig. Het enige dat nooit meer terug te krijgen is in je leven, is tijd. Als jij je leven spendeert met het kijken naar porno uit verveling, het kijken van series omdat je geen sociaal leven hebt of het dromen van het verleiden van mooie vrouwen, realiseer dan eens hoe mooi de gift eigenlijk is dat je hier op de wereld mag zijn.

Wanneer je ontdekt hebt waar je prioriteiten liggen, wanneer je handelt vanuit overvloed, en je interesse nastreeft voor meiden, komt het volgende doel om een leven te creëren waarbij je op een natuurlijke vanzelfsprekende manier in contact komt met mooie vrouwen die jij wilt verleiden. Dit zou zo maar eens kunnen betekenen: het geven van feesten, goede doelen sponsoren, clubs promoten of het produceren van films. Voor meer ideeën hoe jij je leven zou kunnen veranderen kijk eens op ons jaarprogramma vrouwen versieren.

jaarprogramma vrouwen versieren

Het zal per persoon verschillen. Een paar dingen zijn krachtiger dan status, en wanneer je koud aanspreken onder de knie hebt kun je je gaan richten op het opzetten van een netwerk waarin jij centraal kunt staan en je sociale cirkel zo kunt neerzetten dat jij daadwerkelijk mooie vrouwen gemakkelijk kunt verleiden.

9. Lieg niet.

Dit kan voor mensen nieuw klinken, maar ik heb wel eens een mooie vrouw versierd door het vertellen van verhalen die overdreven waren met een ontzettend maf accent. Hoewel het ontzettend grappig is om het zo op papier te zetten, was het niet mijn beste moment ever.

Bij de Dating Doctors leren we jou hoe je met een klein stukje tekst een vrouw kan aanspreken in geval jij dit stukje tekst nodig hebt om die eerste stappen naar succes te maken. Waar het uiteindelijk op neer komt is dat je eerlijk naar jezelf bent en jij je langzaam aan ontwikkelt naar een aantrekkelijk, interessant persoon. De enige reden om tegen een vrouw te liegen is uit angst, angst voordat de echte jij niet genoeg zal zijn. Het is niet onze taak om jouw basis moralen en ethiek aan te leren, maar als je jezelf anders voordoet dan wie je bent, kan je op langere termijn wel eens tegen de lamp lopen.

10. De liefde is het waard

Wat je reden ook mag zijn om aan de slag te gaan met het beter worden van mooie vrouwen verleiden, uiteindelijk wordt jij een sterk en aantrekkelijke man die zijn liefde weg geeft, oneindig, dag na dag, in alles wat je tegenkomt, zonder hier iets voor terug te willen zien. Ik zeg niet dat iedereen een monogame relatie nodig heeft om gelukkig te zijn. Ik ben hier nog steeds niet over uit. Het enige wat mij bezighoudt is wat jij diep van binnen wilt bereiken met het verleiden van mooie vrouwen, te realiseren, en gedurende dit proces te genieten van al het plezier tijdens dit proces.

Ik hoop dat je hebt genoten. Mocht je een kijkje willen nemen op onze website, vrouwen versieren leer je hier.

Je Dating Coach,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.