Zelfvertrouwen Met Vrouwen: 10 Redenen (Deel 2 van 3)

Zelfvertrouwen Met Vrouwen: 10 Redenen (Deel 2 van 3)

Gisteren heb je de eerste 4 redenen kunnen lezen waarom je zou kunnen kiezen voor ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen” om jou te helpen mooie vrouwen te versieren. Vandaag volgen nog 3 redenen. Morgen de laatste 3.

5. Ben met iets anders bezig

Het is heel gemakkelijk om snel geobsedeerd te raken met de kunsten om mooie vrouwen te versieren. Het koud kunnen aanspreken van mooie vrouwen en ze vervolgens versieren is naar mijn mening een van de meest waardevolle vaardigheden (denk aan solliciteren, de werkvloer zelf, jezelf krachtig presenteren etc.), maar het maakt je niet de man. In jouw workshop vrouwen versieren  leren we je hoe mannen zich aantrekkelijk kunnen presenteren, maar waar het echt om draait is deze aantrekkelijkheid waar te maken en bewijs hiervoor te leveren. Zo zorg je er voor dat het verliefd worden op je droomvrouw, het risico om een SOA op te lopen, de mentale energie die het kost, de tijd die je steekt in het scheren en op orde houden van je hygiëne, het allemaal dubbel en dwars waard wordt om beter te worden in het versieren van mooie vrouwen!

6. Iedereen is een persoon

De wereld is een bijzonder grote planeet. Er zijn zoveel plaatsen te zien en zo veel mensen om te ontmoeten. Probeer eens te beseffen hoe groot de diversiteit van mensen is die om je heen loopt, na te gaan hoe deze mensen zijn opgegroeid en hoe verschillend de taal of hun overtuigingen over de wereld kunnen zijn. Erg interessant toch? Iedere individiu geeft jou de mogelijkheid om de wereld te gaan waarnemen vanuit een meer eerlijk point of view… ook als (laten we even eerlijk wezen) de persoon die je ontmoet helemaal niet jouw type blijkt te zijn.

Maar, als je nog last hebt van aanspreekangst, kan ook dit je erg goed helpen te realiseren, dat ook veel mooie vrouwen versieren in het begin eng vinden. Zij zijn ook maar een individu, een persoon met emoties, angst en plezier. Dit besef kan je helpen om de wereld eens vanuit haar ogen te bekijken en te beseffen dat je haar dag wellicht ook iets beter kunt maken zonder dat je er (achteraf gezien dan) zelf op vooruit bent gegaan.

7. Stel prioriteiten

Een veel gemaakte fout binnen het proces rondom mooie vrouwen versieren is kwalificatie, de fase waarin een man de vrouw laat merken dat hij haar interessant vindt gebaseerd op haar kwaliteiten. Wanneer je enige tijd bezig bent met mooie vrouwen versieren weet je precies wat jouw standaarden zijn en hoe je snel te weten kunt komen of een vrouw hier aan voldoet of niet.

Wat je ook doet, ben er zeker van dat je je eigen standaarden naleeft maar ook in mensen met wie je om gaat wilt terugzien, en deze van hoge prioriteit maakt. Laat niemand anders jou vertellen wat mooi is en wat niet en welke vrouwen mooi zijn en welke niet en welke je zou moeten versieren. Een echte man kiest zijn eigen pad. Vrouwen versieren gaat om weten wanneer een vrouw voor jou mooi is en vervolgens haar ook echt versieren. Streef ernaar om op een gegeven moment te zeggen “wat heb je nog meer te bieden dan alleen je mooie looks” omdat het ook echt een essentieel criterium gaat worden van wat je verwacht van mooie vrouwen om jou heen.

Tot zo ver deel 2, morgen deel 3.

Keep it going.

Je Dating Coach,

SmoothDoc

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Adolph says:

Al deze versiertips zijn bagger. Ik heb nog niks versierd ermee in ieder geval. Wat een onzin.