5 Geheimen Van Aantrekkingskracht (Deel 1 van 2)

5 Geheimen Van Aantrekkingskracht (Deel 1 van 2)

Een hele tijd geleden heb ik ooit eens voor mezelf een aantal puntjes opgeschreven die ik erg belangrijk vond voor het maken en behouden van aantrekkingskracht.

Aantrekkingskracht die ontstaat wanneer ik stond te praten met mooie vrouwen met het doel hen uiteindelijk te verleiden en in bed te krijgen.

Dit kladblaadje van jaren geleden wil ik nu graag met jullie delen. Ben het er zelf niet 100% meer mee eens, maar daar gaat het nu even niet om. Waar het om gaat is dat jij er ongetwijfeld je voordeel mee doet en je betere resultaten gaat krijgen. Ik wil er alles aan doen om jou op een goed niveau te krijgen zodat je zonder aarzeling en met volledig zelfvertrouwen mooie vrouwen kunt verleiden.

Ik geef vandaag drie van mijn geheimen weg, morgen kun je de andere twee lezen. Alvast veel leesplezier!

1. Buying temperature

Definitie: Haar emotionele staat is verhoogd wanneer ze bij jou in de buurt is.

Wordt onder andere verhoogd door: Haar plagen, humor, rollenspellen, (seksuele) misinterpretaties, spelletjes, fysieke escalatie (kino) en dominantie

Nadruk op: humor (vooral push/pull), voorselectie met mooie vrouwen waar de omgeving van doorheeft dat jij in staat bent ze te verleiden als je dat zou willen, en dominantie.

Samenvatting: Je hoeft helemaal niet veel te praten over jezelf; focus ligt op het hebben van plezier.

Kanttekeningen: Overdraagbaar, kan snel verloren gaan wanneer het opwekken/verhogen hiervan niet gepaard gaat met een duidelijk kader zetten. Wanneer het wordt overgedragen op anderen, ben jij haar dansend aapje. Eenmaal in deze rol wordt het voor jou erg lastig om een goede ‘comeback’ te maken en kun je het verleiden van die mooie vrouwen zo goed als op je buik schrijven.

2. Intrige

 

Definitie: Zij is geïntrigeerd door het praten met jou – jij lijkt haar goed aan te voelen (sociale intelligentie).

Gedaan door: cold reading, vertellen van verhalen (mensenkennis)

Nadruk op: Sociale intelligentie en het laten zien dat je haar wereldbeeld begrijpt.

Samenvatting: Jij praat over haar, anderen en jouw unieke ervaringen. The focus is om haar te intrigeren.

Kanttekeningen: Kan verzonnen overkomen wanneer het hoofdzakelijk gebaseerd is op cold reads, handlezen etc. Niet toepasbaar en praktisch voor het verleiden van mooie vrouwen in high-energy situaties.

En als laatste voor vandaag nummero 3.

3.  Hoge waarde en seksuele frames

Definitie: Zij wilt jou leren kennen en in de buurt van jou zijn omdat jij, in haar ogen, hoge waarde hebt. Jij bent een man waarmee zij potentieel het bed wilt delen of zelfs een relatie mee wil hebben.

Gedaan door: Onder andere het kader neerzetten, social proof, verhalen vertellen, diskwalificeren, leiden.

Nadruk op: Gezondheid en vertoning (eerste indruk), rijkdom, voorselectie met mooie vrouwen die jij kunt verleiden als je dat zou willen, uitdaging, zelfvertrouwen.

Samenvatting: Jij praat over jezelf.

Tot zo ver deze eerste drie geheimen van mijn notitieblokje. Lees morgen de andere twee.

Lees meer over aantrekkingskracht opwekken.

Groeten,

SmoothDoc

Deel 2: Aantrekkingskracht 

You can leave a response, or trackback from your own site.