5 Geheimen Van Aantrekkingskracht (Deel 2 van 2)

5 Geheimen Van Aantrekkingskracht (Deel 2 van 2)

Vandaag wil ik de tweede helft van het ‘attraction’ kladblaadje met jullie delen. Waarom?

Omdat ik weet dat nadat je deze post heb gelezen, meer op kan steken van interacties. En wat bedoel ik daar dan weer mee? Dat jij meer elementen en dingen uit de interacties die je gaat hebben, met mooie vrouwen die je wilt verleiden, nu in een goed framework kan zetten. Dit zal er voor zorgen dat je meer leert en dus sneller gaat groeien.

4. ‘Warme en vage’ aantrekkingskracht

Definitie: Zij ziet jou als een authentiek en echt persoon met integriteit en een goede evenwichtige persoonlijkheid. Ik hier vertel hier nog veel meer over in deze post over aantrekkingskracht opwekken door een man bij een vrouw. Nog veel meer over authentiek zijn en integer zijn vind je ons vrouwen versieren boek .

Gedaan door: Verhalen vertellen over familie, vrienden, je jeugd en je zwakkere punten.

Nadruk op: Beschermen van je naasten, bereidheid om je emoties te laten zien, fascinerende levensverhalen.

Samenvatting: Je praat over jezelf, je familie en jouw ervaringen.

Kanttekeningen: Te veel hiervan en je wordt saai en eentonig. Vrouwen houden niet van zulke mannen die met mooie maar saaie praatjes hen proberen te verleiden.

5. Viben

Definitie: Zij voelt dat je op dezelfde golflengte als haar zit. Dit versterkt de aanwezige aantrekkingskracht tussen jullie.

Gedaan door: Normale gesprekken voeren, onderwerpen met gemeenschappelijke interesse vinden, beginnen met op een dieper niveau doorpraten over die onderwerpen en kwaliteiten in haar vinden die haar voor jou interessant maken.

Nadruk op: Sociale intuïtie, gemeend met elkaar een connectie maken, kwalificeren.

Samenvatting: Jij en haar delen gedachten over jullie overeenkomsten en jij valideert haar op kwaliteiten die zij bezit en die belangrijk voor jou (overlap met kwalificatie).

Kanttekeningen: Wanneer je hier te veel van doet zonder de buying temperature te verhogen, intrigue e.d., val je in de ‘let’s just be friends’-zone, tenzij zij zich aangetrokken voelt op basis van jouw looks.

Wat belangrijk is bij het maken van aantrekkingskracht om mooie vrouwen zonder veel moeite te verleiden, is dat deze 5 factoren in balans zijn. Viben is ook echt essentieel om mooie én leuke vrouwen te spotten om ze vervolgens te verleiden.

Ik hoop dat je weer hebt genoten van deze serie mooie posts en dat het je op weg helpt om meer vrouwen naar smaak te verleiden. Ik zou het leuk vinden als je jouw reacties en ervaringen hier wilt plaatsen. Anderen kunnen hiervan leren, en ik zou het ook erg prettig vinden om te zien hoe dit bijdraagt aan jullie groeiproces!

Veel plezier met het verleiden van mooie vrouwen!

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Deel 1:         Aantrekkingskracht geheimen  

Meer over Aantrekkingskracht vergroten 

You can leave a response, or trackback from your own site.