8 Goede Voornemens Om Mooie Vrouwen Te Versieren Met Nieuwjaar (Deel 2 van 3)

8 Goede Voornemens Om Mooie Vrouwen Te Versieren Met Nieuwjaar (Deel 2 van 3)

Ik hoop dat je gisteren hebt genoten en dat je inziet dat goede voornemens van belang kunnen zijn voor jouw groeiproces en het leren versieren van mooie vrouwen. Vandaag de voornemens 3, 4 en 5. Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt kun je hele goede versiertips voor mannen op dit blog over vrouwen versieren vinden. Laat een reactie of een vraag achter en we beantwoorden hem altijd! We waarderen het zeker.

3. Stel doelen en houd je hier aan vast

“Het verhogen van mijn standaarden deed mijn game in eerste instantie niet veel goeds. Ik wilde alleen lekkere mooie vrouwen versieren. Toen ik echter ging screenen voor lekkere mooie vrouwen die ook mijn interesses gemeen hadden, kreeg ik meer succes en betere kwaliteit dames om mij heen. Dat is een van de grootste dingen die mij heeft geholpen.”

Het geheim hiervan is ‘kwalificeren’. Begin hier zo vroeg mogelijk mee. Op het moment zodra jij ziet dat ze zich aangetrokken voelt.

Mensen waarderen dingen waar ze voor moeten werken. En mooie vrouwen gaan voor mannen met hoge sociale waarde – mannen die in overvloed leven en zich niet schamen om meerdere mooie vrouwen aan te spreken en te versieren.

Door haar te screenen, haar voor jou te laten werken, door uit te vinden wat ze nog meer te bieden heeft naast haar mooie uiterlijk, laat je zien dat jij een man met hoge sociale waarde bent.

Als je nog niet zo thuis bent in kwalificeren, geef ik je hier een gemakkelijk experiment dat je kunt doen om er mee te beginnen:

Schrijf op zijn minst 5 specifieke dingen op die jij zoekt in een vrouw. Elke keer als jij met een vrouw praat, zoek dan uit of zij deze dingen bezit.

4. Ben strategisch

Dit doet me altijd denken aan een flauw grapje toen ik nog klein was. Wanneer ik een nietsvermoedend volwassen persoon in de keuken zag, ging ik soms naar beneden. Ik deed de felle lampen aan en deed alsof ik iets op de grond aan het zoeken was.

Ze vroegen mij altijd wat ik aan het doen was. Ik zei toen altijd dat ik mijn bril verloren ben in mijn slaapkamer. Ze zeiden toen altijd waarom ik dan hier aan het kijken was en niet in mijn kamer.

Ik zei: “Omdat het licht hier beter is”.

En omdat ik toen nog een klein kindje was, deden de volwassenen op zijn minst alsof ze moesten lachen.

Maar jongens, waarom vertel ik jullie dit? Al enig idee? Volwassenen doen namelijk hetzelfde. Een student van een workshop van een tijdje geleden vertelde mij dat hij een vrouw zocht die carrière aan het maken was, een gezonde levensstijl er op nahield en ook nog eens geïnteresseerd was in klassieke muziek en in kunst. Klinkt goed tot nu toe, toch? Maar waar gaat hij altijd op pad om die voor hem mooie vrouwen te versieren? Altijd alleen maar in de kroegen. Waarom is dat? Omdat daar veel vrouwen zijn en het voor hem gemakkelijker is.

Met andere woorden, het licht is er beter.

Er is niks mis met discotheken. Integendeel zelfs. Bars en clubs zijn prima plaatsen om te oefenen en de meeste vrouwen gaan er zo nu en dan eens naartoe. Maar als je game goed is en je precies weet wat je wilt, dan wordt het tijd om haar te vinden maat.

Daarom is het verstandig om op zo’n moment jouw en haar levenspaden te laten kruisen. Dit kan via daygame, sociale cirkel game of door het veranderen van je eigen leefomgeving.

Ga niet simpelweg naar plaatsen toe waar het licht het felste schijnt.

5. Houd je progressie bij

Je kunt niet managen wat je niet meet.

Houd een dagboek bij en leer van je ervaringen. Zie patronen en houd je progressie bij.  Meer kun je hierover lezen in ons Vrouwen Versieren Boek.  Een paar versiertips hier:

  • Plaats field reports van je stapavonden en details van je interacties. Een geweldig gratis vrouwen versieren forum hiervoor is te vinden op dit pickup artists forum. Voor beginnende AFC’s (Gemiddeld Gefrusteerde Gozers) tot echt goede pickup artists of meesterversierders.
  • 75% van de waarde van het plaatsen van field reports zit hem in het van a tot z herbeleven van zo’n gedeelte van de avond. Sla geen moeilijke dingen of ‘mislukkingen’ over. Probeer ze in stukjes te hakken en voor jezelf uit te vinden wat je een volgende keer zou doen in een soortgelijke situatie.

Het is gemakkelijk om gefrustreerd te raken halverwege je groeiproces voor het versieren van mooie vrouwen. Een dagboek laat je zien hoe ver je al bent gekomen. Het klinkt heel simpel en zinloos, maar geloof me, het werkt.

Morgen het laatste deel.

Groeten,

SmoothDoc

Deel 1: Vrouwen versieren met Nieuwjaar

Deel 3: Vrouwen versieren met Nieuwjaar 

You can leave a response, or trackback from your own site.