Versiertips voor mannen: hoe versier je een vrouw in een moeilijke situatie

 

Je kent het vast wel – veel versiertips voor mannen zijn leuk om te lezen. Het lijkt allemaal zo mooi op papier of op je beeldscherm. Daarna loop je vol goede moed een club binnen en je ziet een vrouw die je aantrekkelijk vindt. Alleen staat ze op de bar, is ze omringd door 5 vrienden of is ze aan het werk.  Hoe versier je een vrouw dan? Ze zit in een situatie dat ze het voor jou heel moeilijk maakt om haar aan te spreken en te versieren.

In dit artikel ga ik jullie mannen vertellen hoe ik omga met dat soort situaties. Wat heeft het anders voor zin al die versiertips te lezen en om je te ontwikkelen tot meesterversierder.  Uiteindelijk moet je ook weten hoe je een vrouw versiert in moeilijke situaties?

Sociale stress is goed

Misschien wil je wel helemaal geen meesterversierder worden. Dat kan ook natuurlijk. Dan denk je misschien dat je niets aan dit artikel hebt. Ik vind dat je dan ongelijk zou hebben. Jezelf in sociale stressvolle situaties stoppen is namelijk ontzettend goed voor je ontwikkeling.

angstnietmeer

Ik merk het altijd aan mezelf op deze manier. Als ik in een club stap en als eerste een vrouw aanspreek die met een man op date is. Dan heb ik de rest van de avond geen enkele problemen met het aanspreken van andere vrouwen. Dit komt omdat ik mijn hersenen letterlijk bewijs heb gegeven dat er in de eerste situatie van de avond niets met me overkomt als ik actie onderneem. Dit is alles wat ik nodig heb om de remmingen los te laten. Actie creëert meer actie. Wat kan resulteren is dat ik aan het einde van de avond niet alleen naar huis ga. 😉

Versiertips voor mannen in verschillende situaties

Oke, nu voor de wannabee meesterversierders. Wat te doen in zulke situaties? Hoe versier je een vrouw dan? We willen handelen op een manier dat ons de meeste kans geeft om de vrouw te versieren. Er zijn dus een aantal dingen waar we rekening mee moeten houden.

–          Met wie bevindt ze zich in de situaties?

–          Hoe groot is de groep waarmee ze is?

–          Zijn er mannen in de groep en zijn dit vrienden of staat haar vriendje erbij?

Deze factoren gaan namelijk bepalen hoe we ons in de groep het beste kunnen neerzetten. We gaan ons echter niet vooraf aanpassen. De handelingen zijn steeds hetzelfde, pas achteraf calibreer je. Calibreren hier betekent dat we ons gedrag aanpassen aan de situatie. Dit doen we dus achteraf. Je weet namelijk nooit hoe de interactie gaat verlopen.

De stelregel is dat je de vrouw aanspreekt die je wilt aaspreken. Ik vind het totale onzin om de hele groep te moeten bespelen om de vrouw die je wilt te kunnen versieren. Ik geloof in directheid en no-nonsense.

Versiertip voor (Grote) groep vrouwen

Als de vrouw die je wilt versieren dus in een grote groep bevindt, ga je op jouw vrouw af. Je spreekt haar aan. Je moet echter wel gelijk rekening houden met de rest van de groep. Hou je oogcontact op de vrouw die je wilt, maar verbreed je zicht en hou in de gaten hoe haar vriendinnen erop reageren.  Als één van haar vriendinnen jullie probeert te onderbreken, stel jezelf voor. Doe dit positief en charismatisch. Zodra je je hebt voorgesteld ga je terug naar ‘jouw vrouw’. Als het een tweede keer gebeurt dan moet je even een andere manier proberen. Wat ik meestal doe is dat ik haar blokkerende vriendin dit zeg:

Hai, vind je het goed als ik even met (naam van jouw vrouw) praat. Ik beloof dat ik zorg dat haar niets overkomt maar kun je even een goede vriendin voor me zijn? 😉

Zeg dit met een rustige maar diepe stem, waarbij de intonatie aan het einde omlaag gaat. Hierdoor kom je dominanter over waardoor ze eerder zal toestemmen. Ze wilt namelijk dat haar vriendin met een dominante man is en niet met een pussy.

how-to-approach-a-girl-in-a-club

Beter is natuurlijk om een wingman bij je te hebben die vriendinnen kan bezighouden. Ook kun je groepen mensen die je aanspreekt binnen de omgeving aan elkaar voorstellen zodat zij jouw wingmen kunnen spelen.

Versiertips voor mannen: Gemixte groep

Wanneer de vrouw die je wilt versieren zich bevind in een gemengde groep met minstens één man, dan handelen we iets anders. De stelregel blijft hetzelfde. Je spreekt de vrouw aan die jij wilt. Achteraf calibreer je pas.

Maar wat nou als haar vriendje naast haar staat?

4ff3e1dc

Dat kan, en dat is geen enkele probleem. Wees niet bang dat je gelijk een klap  voor je kop krijgt. Daarvoor moet je wel heel agressief aanspreken. Vertrouw me, ik weet het 😉

Anyway, we spreken dus eerst de vrouw aan. Daarna proberen we er zo snel mogelijk achter te komen wat de groepsdynamiek is. Een hele simpele vraag om daarvoor te stellen is: Hoe kennen jullie elkaar?

Ze zal antwoord op je vraag geven en je weet gelijk wat de situatie is. Als het andere mannen zijn die haar proberen te versieren, neem jouw vrouw dan mee naar een andere plek. En ook haar vriendinnen als dat nodig is. Zeg simpelweg: Hey, ik moet je iets heel cools laten zien. Kom mee. *Pak haar hand* Ohw, en neem je vriendinnen ook mee.

Als het haar vriendje is. Probeer dan haar nummer te regelen zonder dat hij het ziet. Facebook kan ook natuurlijk, dan heb je alleen haar naam nodig. Als haar vriendje zich probeer te mengen in het gesprek, zeg dan tegen jouw vrouw dat ze moet zeggen dat jullie elkaar al kennen. En, dat je homo bent. Als ze je leuk vindt zal ze voor je liegen en maakt het de ontmoeting alleen maar interessanter. Jullie hebben nu een geheimpje samen. :). De vraag hoe versier je een vrouw in een moeilijke situatie is wat mij betreft hiermee grotendeels beantwoordt? Verdere vragen?   Aarzel stel niet. Stel ze hieronder! En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

Meer over hoe versier je een vrouw.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.