Aanspreekangst/Approach angst/Anxiety voor vrouwen (Deel 2 van 3)

Aanspreekangst of Approach Anxiety voor vrouwen (Deel 2 van 3)

Vandaag een tweede belangrijke reden om niet op mooie vrouwen af te stappen en de kans te vergooien om ze te versieren. Eerst deel 1 lezen klik op de link: Angst voor vrouwen

FOUT NR. 2: JIJ DENKT DAT ALS JE OP EEN VROUW AF STAPT, ZIJ ZICH DAN ONGEMAKKELIJK ZAL VOELEN EN DAT ZE JOU EEN KLOOTZAK OF EEN ENGERD ZAL VINDEN.

Aha, dit is één van de vele “Aardige Jongens-Valkuilen”. Het bekende ‘nice guy’ syndroom. De logica die hierachter zit, is:

“Ik ben een aardige vent en ik wil niet dat vrouwen zich ongemakkelijk voelen door mij. Als ik naar deze vrouw toe ga, KAN ze zich ongemakkelijk gaan voelen, dus kan ik het maar beter niet doen.”

FOUT, FOUT, FOUT!

Wat hier werkelijk aan de hand is, is NIET dat je bezig bent een aardige jongen te zijn. Wat er WERKELIJK aan de hand is, is dat je bang bent. Bang om vanuit je eigen intenties mooie vrouwen te versieren. In plaats van de waarheid onder ogen te zien (je bent bang), rationaliseer je jouw besluit niet naar haar toe te gaan. Daarbij val je terug op jouw persoonlijkheid van “aardige vent.” Je moet jezelf BEVRIJDEN van dit onzinnige denkbeeld. Lees deze post later nog maar eens als je dat nodig vindt als het je nog niet lukt om mooie vrouwen te versieren. Ik denk dat je wel inziet dat ik hiermee raak schiet. Zodra jij leert hoe je in stijl op een vrouw af kunt stappen, dan zal geen enkele vrouw jou een klootzak vinden of een slijmbal omdat je naar haar toe komt. Als je het goed doet, dan zullen veel vrouwen reageren op een manier van:

 “Jij maakt mijn dag goed.”

Dus moet je over deze Aardige Vent-valkuil heen stappen om te krijgen wat je wilt hebben.

Klinkt als een klein puntje, niet noemenswaardig, maar het is een ontzettend vaak voorkomend probleem dat ik bij mijn studenten zie. Je zit hier namelijk in een ‘reactief’ frame. Jij bent niet de leider, de ‘bepaler’, degene die de kar trekt. Maar onbewust laat jij de kar door haar trekken, pas jij je aan aan haar, ben jij je als een kameleon aan het gedragen om maar ‘leuk’ gevonden te worden en zo je kansen te vergroten om mooie vrouwen te versieren. Rigoureuze stappen ondernemen om hier van af te komen? Klik hier.

Think about it!

Ik wens je veel succes met het versieren van mooie vrouwen. Meer lees je in ons boek vrouwen verleiden.

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Deel 1:           angst voor vrouwen 

Deel 3:           angst voor vrouwen 

Meer over:  approach anxiety overwinnen

You can leave a response, or trackback from your own site.