Aanspreekangst- Approach Anxiety – AA overwinnen

Om Aanspreekangst of Approach Anxiety – of AA te overwinnen dien je actie te ondernemen.

Waarom ondervindt je aanspreekangst of approach anxiety of AA?

“Aan de andere kant van je weerstand zijn de schatten te vinden.”

Als het allemaal zo makkelijk was, dan waren al die mooie vrouwen al bezet. De natuur maakt het enigszins ingewikkeld zodat jij die leuke puzzel mag gaan oplossen. Natuurlijk mag je ons inschakelen voor een aantal leuke ‘cheats’.  OP www.datingdoctors.nl kun je daar meer over vinden. 😉

Enfin als je gewoon gezapig je leventje leid, zonder ooit uit je comfort zone te stappen, dan krijg je misschien het volgende verhaal:

Mijn collega is zo’n 45 jaar oud. Het is een grappig klein kereltje, dat geen vlieg kwaad doet. Ik kan het goed met hem vinden, naast lopen geinen met hem heb ik het volgende eruit getrokken: Hij had in het leger gewild, maar hij is afgekeurd. Hij houd van bussen, heeft een hele verzameling thuis, dus buschauffeur zou een geweldig beroep zijn. Maar een rijbewijs halen, mwa. In Engeland voelt ie zich veel beter thuis dan in Nederland, maar verhuizen is te gek. Hij had 6 jaar geleden een vriendin. Zij was de ware en hij voelt er zich nog steeds slecht bij. Hij hangt een beetje de vrijmetselarij aan, maar lid is ie niet.

Net man bijt hond. Haha!

Maar je ziet het, die kerel heeft zat potentie en dromen. Maar iets doen, écht doen, risico’s nemen, BAM! doet ie niet. En zo blijven de schatten buiten zijn bereik: Wonen in Engeland, buschauffeur op zo’n Engelse dubbeldekker, gewaardeerd lid van de Vrijmetselaars, en thuis nog een leuk vrouwtje, met misschien zelfs z’n eigen Engelse schoffie op komst. Zijn dat schatten? Ik dacht het wel!

Aan de andere kant zijn de schatten

Aan de andere kant van jouw aanspreekangst of approach anxiety of AA of jouw weerstand zijn de schatten te vinden. Het lijkt dan ook wel een beetje op The Secret. Voor degenen die dat boek niet kennen, het komt hier op neer: Doe een wens, en het komt uit. Wensen is heel krachtig, absoluut. Maar er mist iets:

Een man bidt tot God: “Alsjeblieft, laat me de lotto winnen!” De trekking is, en hij wint niet. Hij bidt weer: “Laat me de lotto winnen, God, alstublieft, alstublieft!!!” Weer een trekking, en weer niks. Deze keer smeekt de man, op zijn knieën: “God, God, luister naar mij, ik smeek U: Laat mij de Lotto winnen.” En dan komt er een donderend visioen, en God komt naar voren met een bulderende stem: “KOOP DAN EEN TICKET SUKKEL!”

Bij Approach Anxiety of AA is actie ondernemen dan ook een belangrijk iets. En niet zomaar actie. Ik praat enkel over actie door je weerstand. Als je Approach Anxiety of AA of jouw weerstand voelt, dan weet je dat je op de goede weg bent. Misschien is het wel moeilijk om er meteen recht door te breken. Maar er is een simpel truukje om het makkelijker te maken. Praat erover. Spreek uit wat je voelt, wat je wilt, zelfs tegen mensen die het eventueel niet willen horen.

Zeg tegen die vrouw waarvoor je zoveel aanspreekangst-Approach Anxiety of AA hebt, precies wat je voelt. Raar, maar waar zul jij je daarna altijd beter voelen. Aanspreekangst of Approach Anxiety of AA of Angst of jouw weerstand is er alleen in de toekomst!

Misschien voel je al weerstand om zelfs ook maar uit te spreken wat je wilt. En juist dan weet je dat je op de goede weg bent! Kun er prima over praten, tja, dan zul je toch echt stap twee moeten doen. Blijf dóór die weerstand gaan!

Want daarachter zijn de gouden bergen. Jaja, IK beloof ze! Ze komen misschien niet meteen, maar als je echt een tijd het pad van de weerstand hebt belopen dan komt het geheid: Het lekker voelen, het plezier, het genieten, de mooie vrouwen, of zelfs rijkdom. Wat jij maar wilt!

angstaandeanderekantisalleswatjeooithebtgewild

 

Kom van die aanspreekangst af

Maar ga ervoor. Neem risico’s. Durf! Doe die computer uit. Schrijf die brief. Doe dat belletje. Stap op die meid af. Vooral en juist als je het eng vind. En anders neem contact met ons op. Doe het. BAM! En je bent op weg om het weg te maken. Ga het doen, al geef je het een bevel om haast compleet te verdwijnen uit je leven. Aanspreekangst of Approach Anxiety of AA zal er nog wel zijn, en je kunt er dan wel mee omgaan. Begin maar met het te zeggen…..;-) VERDWIJN Aanspreekangst of APPROACH ANXIETY of AA. Kom maar op mijn charmante zenuwachtigheid die ik gebruik om vrouwen voor mij te laten smelten…..Kom maar op met mijn benaderingsenergie die me duidelijk maakt welke vrouwen voor mij de juiste zijn om aan te spreken.

Lees in de tussentijd ons  boek over vrouwen versieren  door. Kan je zien of het iets voor je is.  Het gaat ook over zelfvertrouwen met vrouwen. Het is geen ‘ magic pill’  voor mensen met gigantische angst(en) voor vrouwen. Ik zou dan eerst eens de Dating Doctors versiercursus doen. Gaat het echt niet, dan hebben we een jaarprogramma versiercursus. In dit jaarprogramma pakken we dan door middel van NLP en Hypnose en cognitieve gedragstherapie je angsten om vrouwen te benaderen aan.

Het is ook helemaal niet raar. Het is iets wat we vaak samen kunnen oplossen. Wij geloven dat jij een geweldige verbetering in je hele leven kan aanbrengen. En daarbij help je op termijn zelfs 2 mensen. Wie dan nog meer? Nou voor die mooie meid die nu eenzaam en alleen is….

Meer over aanspreekangst of angst voor vrouwen 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Larry says:

Greetings! Very helpful advice in this particular article!
It is the little changes that will make the biggest changes.
Thanks a lot for sharing!

My homepage – http://www.datingdoctors.nl