Datingsite Profiel Voorbeeld – Versiertips 2

 

 

 

 

 

 

 

Datingsite Profiel Voorbeeld Versiertips 2

 

Goedemorgen Jen, toen ik vanmorgen mijn mail bekeek zag ik dat jij doorgestuurd was als een goede match voor mijn datingsite profiel. Ik had eigenlijk geen zin om het berichtje te openen maar ik deed het toch. Ik kom ongeveer twee keer per maand in ( noem stad waar ze noemt) als gastspreker en om te brainstormen met een ondernemers groep waar ik lid van ben. Ik ben vanaf vandaag tot zaterdag in (stad) Als je zin hebt om samen wat te gaan eten, bel me dan op mijn mobiel ## ########. Jij lijkt me iemand die leuk is om bevriend mee te zijn. Is dat zo? Laat dan een berichtje achter op mijn datingsite profiel.

 

Alphadoc

 

Meer weten over datingsiteprofielen en voorbeelden daarvan? Bestel ons boek over internetdaten – internetdatinggeheimen of schrijf je in ons onze nieuwsbrief vol met versiertips  (en ontvang ook nog eens GRATIS – 2 e-boeken!)

De auteur van dit artikel hoe een datingsiteprofiel eruit kan zien is versiercoach bij de Dating Doctors. Een bedrijf wat o.a. een versiercursus geeft. Hier leren mannen en vrouwen de geheimen van het versieren te ontrafelen. Bij al hun versier tips staat plezier voorop!

– Nog een ander voorbeeld van een  datingsite profiel  

 

Meer versiertips voor mannen 

You can leave a response, or trackback from your own site.