Versiercursus – 2 belangrijke versiertips

Versiercursus – 2 belangrijke versiertips

Als voorbereiding op onze versiercursus willen we je alvast laten kennismaken met twee belangrijke versiertips uit onze versiercursus.

1. Er is altijd een volgende

Je hebt twee soorten mannen: zij die met tegenslag kunnen omgaan en zij die dat niet kunnen. Die eerste groep put motivatie uit afwijzing en verlies, die tweede groep gaat bij de pakken neerzitten.

Wat kenmerkt succesvolle atleten, filmsterren, schrijvers? Ze laten zich niet door één tegenslag uit het veld slaan. Zij grijpen een wanprestatie of kritische recensie aan om zich te doen gelden. Ze zetten negativiteit om in positiviteit.

Met vrouwen versieren is het niet veel anders. Je moet motivatie putten uit iedere afwijzing en je meteen focussen op de volgende kans. Die kan zich namelijk binnen de kortste keren aandienen, en als jij ergens in een hoekje zit te kniezen, loop je deze kans mis. Werken je openingszinnen niet, nou dan werken ze wellicht bij een andere vrouw? Wie weet dien je helemaal geen openingszinnen te gebruiken, en gewoon te vertellen wat je nu voelt? Of is dat net een stap te ver?

Onthoud: er is altijd een volgende. Altijd.

2. Bad boys, bad boys …

Heb je het gehoord? Iedere vrouw wil eigenlijk een bad boy, een foute man. Toch? Nee, makker, vrouwen willen geen foute man, vrouwen willen een aardige, zelfverzekerde man. Een man die weet wat hij wil, maar dat doel najaagt zonder een klootzak te zijn.

Laat me je het verschil uitleggen tussen een foute man en een aardige, zelfverzekerde man. Een foute man belt een vrouw op, vraagt of ze vrijdagavond wat te doen heeft, en als ze zegt dat ze heeft afgesproken met haar beste vriendin, zal hij haar vragen haar vriendin af te wimpelen.

De aardige en zelfverzekerde man daarentegen zal zeggen: “Oké, je hebt al plannen voor vrijdag, jammer. Maar zaterdag gaan jij en ik wat doen, oké?” Hij toont respect voor de vrouw, maar maakt toch onmiskenbaar zijn bedoelingen duidelijk. Hij is standvastig, zonder koppig te zijn.

Heb je het gehoord? Iedere vrouw wil eigenlijk een bad boy, een foute man. Toch? Nee, makker, vrouwen willen geen foute man, vrouwen willen een aardige, zelfverzekerde man. Een man die weet wat hij wil, maar dat doel najaagt zonder een klootzak te zijn.

En terwijl de foute man haar nog er nog altijd van probeert te overtuigen haar afspraak met haar beste vriendin af te zeggen, heeft de aardige, zelfverzekerde man een date voor zaterdag geritseld.

Tijdens onze versiercursus leren we je alles over het verschil tussen een bad boy en de ‘confident mr. nice guy’, die aardige vent waar iedere vrouw voor valt als een blok. Op deze site leren we je al heel veel over allerlei openingszinnen voor in de club of disco die leuk en soms meer grappig zijn dan echt werkend om te beginnen. Het echte werk begint met dat je NU je plekje reserveert voor onze versiercursus!

Versiertips voor mannen 

You can leave a response, or trackback from your own site.