Waarom openingszinnen niet werken.

Waarom openingszinnen niet werken.

 

Je kent het vast wel: je ziet haar lopen – “Dit is de vrouw van mijn dromen” –  zeg je dan tegen jezelf.  Je overweegt haar aan te spreken maar opeens bedenk je “Ik heb geen goede openingszin”. Veel mannen hebben als verleider last van een probleem die ze zelf creëren; het niet hebben van ‘goede’ openingszinnen.

Laten we als verleider eerst bij het idee van een ‘goede’ openingszin stil staan. Denk je nou echt dat er een geweldige openingszin zal zijn? Een openingszin die jij als verleider  in alle situaties zou kunnen gebruiken? Een openingszin die jij als verleider  even grappig als creatief  kan laten klinken? Ik hoor de natuurlijke verleider al tegen jezelf zeggen: “NEE”. Ik zal je mijn beste verleider openingszin geven die altijd werkt voor me als verleider. Je zult het niet geloven maar deze openingszin werkt ECHT! Hier komt hij: “Hey, je ziet er leuk uit dus ik moet je even aanspreken. Ik ben Pim, wie ben jij?”.

Simpele openingszin?

Nu klinkt deze openingszin misschien  simpel.  Zo simpel  dat je denkt dat deze openingszin waarschijnlijk niet gaat werken. En het tegendeel is waar. De kracht van de openingszin is niet de openingszin zelf. Het is bijna voor 100 % de manier waarop openingszinnen gebracht worden naar de dame toe.  Zelf een openingszin als “Kom je hier vaker?”, kun je als een echte verleider zo voor je laten werken. Als je iets tegen een dame zegt communiceer je de boodschap ruwweg 10 % met je daadwerkelijke woorden, 30 % met de toon van je stem en 60 % met je lichaamstaal. Met andere woorden: 90% van de communicatie die plaatsvindt is subcommunicatie. Nu als je echt dat openingszinnen “The Bomb” zijn kun je altijd eens op www.komjehiervaker.nl kijken. Meer dan 2.000 openingszinnen!

 

 

Vrouwen letten op je lichaamstaal

Vrouwen zijn hier veel beter op afgesteld dan mannen. Ze kunnen in veel gevallen al aan de manier van doen en laten van een man veel zaken opmaken. Ze weten zo ook  of het een echte alfa mannetje of   ‘ echte man’  is of niet.  Hanteer  een dominante tonaliteit/klank van je stem  en een zelfverzekerde lichaamshouding.  Zo kun je letterlijk praten over de boodschappen die je gisteren in de AH hebt gedaan.

En zo kun je tevens als echte verleider en man  haar telefoonnummer scoren aan het eind. Ze voelde aan dat je een zelfverzekerde verleider was. Ze voelde aan dat je leiderseigenschappen in je hebt. Zo heb je grote kans  dat de woorden die je zegt niet eens door haar geregistreerd worden. Dus laat veel peinzen over openingszinnen aan anderen over.  “WAT gaat mijn openingszin zijn?” is leuk. Nog leuker is:

Denken aan HOE je die woorden van je openingszin gaat overbrengen.  En dat is ook oefenen voor de spiegel bijvoorbeeld. En veel doen. Ervaring is je beste leraar.Met veel ervaring kan jij ook een Top! Verleider worden.

Binnenkort nog meer versiertips en openingszinnen voor in de club, disco of tijdens uitgaan.

 

SmoothDoc

PS Wil je veel meer GRATIS Leren over het versieren van vrouwen? Schrijf je gratis in op onze vrouwen versieren tips nieuwsbrief vol vrouwen versieren tips !

You can leave a response, or trackback from your own site.
Isabel says:

All you need to do is to coat the chicken by rolling them over the
seasoning mixture. You do need to take care when handling the raw
meat and wash any surfaces touched by the raw chicken with hot, soapy water afterwards.
The final decision to use a roasting method to cook
the chicken is a good one because this type of cooking will allow us to compose the item in one large single batch and place them on sheet pans for the oven.

My page … baked fried chicken recipe :: mannen versieren ::

Joshua says:

Following I noticed the motion picture, I had to look at the
dish and above the decades I have hopefully enhanced on
the unique recipe I identified. Preparation method: Take finely chopped onions in a bowl and add yogurt, grated coconut, green
chili and salt to taste. Place 1-2 pieces of chicken at a time
in the Ziploc bag containing the crunchy coating mix and
shake until the chicken is well coated.

Take a look at my web page; fried chicken recipe indian style (https://www.meesterversierder.nl/)

Teri says:

Following I noticed the motion picture, I had to
look at the dish and above the decades I have hopefully enhanced on the unique recipe
I identified. Preparation method: Take finely chopped onions in a bowl and
add yogurt, grated coconut, green chili and salt to taste.

“Last night the weather was really bad, so instead of going out to Chili’s, we cooked the Monterey Chicken recipe from your ebook and we couldn’t even tell the difference.

My web blog easy fried chicken recipe ()