Bizar vrouwen versieren met seks en drugs

Bij een net opkomende ochtendzon zitten ze dan in de woonkamer. Een mens zou niet zo lang wakker moeten zijn, laat staan deze twee meisjes van in de twintig….

meid-met-wiet 

Een avond stappen en vrouwen versieren

Ik weet het nog heel goed, het gebeurde op een avond in een club bij het Stadhuis (BED) in Rotterdam. Zoals gewoonlijk ging ik uit met mijn beste vrienden, die net zoals ik een voorliefde hebben voor vrouwen versieren.

Wat het meest raar was dat ik door de drugs helemaal niet gemotiveerd meer was om achter de vrouwen aan te gaan. Ik vond het interessanter om te kijken hoe mijn 2 vrienden bezig waren met 2 vrouwen die om half 5 s’ nachts los aan het gaan waren op de dansvloer. Het was meer dan duidelijk dat ze in ieder geval waren gekomen voor een avontuur.

Leunend tegen de bar aan hield ik beide conversaties goed in de gaten. Vriend 1, die ik Kevin zal noemen had haar helemaal in zijn zak. Het was een kwestie van goed leiden.

Vriend 2, die ik Michael zal noemen was ook uitzonderlijk goed bezig. Er was wederzijdse aantrekkingskracht. Er miste slechts een stukje leiden. Het is altijd belangrijk met haar door de club te gaan en de garderobe op te zoeken. Maar hij vond haar zo mooi. Een paar zoenen en haar nummer. Kachingg, dacht hij. Wil jij leren hoe je meer mooie vrouwen versiert? Lees deze dan even: https://www.meesterversierder.nl/versiertips-hoe-versier-ik-mooiere-vrouwen/

 

I can be your wingman..Anytime

Daarom besloot ik mezelf als wingman in de strijd te gooien, wat ik altijd overheb voor me vrienden. Na een paar pogingen om voor te stellen naar de Mc Donalds te gaan wordt ik raar aangekeken. Ik pak mijn vriends Michael telefoon af als hij haar nummer wilt noteren. Die meid wist niet wat ze zag, en dacht dat hij een vriendin had.

Uiteindelijk regelt Kevin het zo dat de 2 meiden hen, en hopelijk ook mij, een lift geven…

Onderweg naar de auto biets ik van iemand een peukje terwijl ik half stom sta te praten met de meid van Kevin. Hij is duidelijk de alfa-male hier. Ze is compleet reactief op alles wat uit zijn mond komt. Geweldig om te zien!

Uiteindelijk ben ik toch niet helemaal zinloos bezig. Aangezien ik zo dronken leek tegenover de dames, kon ik alles zeggen en ermee wegkomen. Ook als ik voorstel om, nu ze ons toch thuis hebben gebracht, thee te drinken! Het is tenslotte 6 uur ’s ochtends..

wigman-barney

En dan ben ik weer bij het begin. Daar zitten we dan. Zij met ze vieren op de bank terwijl ik thee klaarmaak. Al gauw merk ik dat ze de thee helemaal niet zo interessant vonden als ik initieel dacht…

Aangezien Michael en ik hier wonen, zorg ik eerst voor Michael zijn suces. Het is ten slotte zijn bed. Maar op mijn uitnodiging haar een rondleiding te geven wijst hij af.

Dus besluit ik Kevin te gaan helpen. Ik nodig ze uit om een kijkje te gaan nemen en ik neem het voortouw. Zodra we in Michaels kamer belandden loop ik de deur uit en sla ik hem dicht.

10 minuten later, kom ik terug en luister ik aandacht naar beide conversaties. 1 van de twee conversaties is echter een combinatie van hijggeluiden en billengeklets.

Michael zit nog steeds in de woonkamer met zijn meisje. Het klinkt alsof die meid uit elkaar wilt worden getrokken, Michael heeft alleen geen zin. Daarop reageert zij door haar vriendin te willen zoeken.

Gelukkig zit ik op de trap tussen beide fiasco’s in, zodat ik een goed overzicht heb. Uiteindelijk maak ik diergeluiden zodat Kevin weet dat hij moet stoppen…

Bizar he?

Dit is een verhaal dat uit duizenden komt. Zo heb ik ook verhalen gehoort van mensen die een bootcamp bij ons volgden. Ongelooflijk! Helaas ben ik niet half zo goed in het navertellen als ik het niet zelf heb meegemaakt. Ervaar hoe vrouwen versieren werkt zelf nu ook! Neem de cursus:

https://datingdoctors.nl/

You can leave a response, or trackback from your own site.