DHV en Neggen: hoe versier je een vrouw op de juiste manier

Dit artikel over DHV en Neggen`Hoe versier je een vrouw op de juiste manier` is bedoeld om te laten zien dat er momenteel heel veel mythes bestaan rondom het vrouwen versieren. Dan heb ik het niet over sociale status of geld. Echter wat werkt wel en wat werkt niet? Er bestaan een hoop oude methoden die berusten op zwakke overtuigingen. In dit artikel met versiertips ga ik je eerst deze verkeerde manieren van vrouwen versieren vertellen. Vervolgens ga ik je vertellen hoe een vrouw versieren op de juiste manier kan.

Hoe versier ik de vrouw op de juiste manier

DHV en Neggen

Eén van de eerste dingen die ik leerde uit een boek over vrouwen versieren, waren de termen DHV en neg. Een DHV staat voor demonstration of higher value. Dit hield in dat je bepaalde specifieke dingen zei tegen een vrouw die alleen van een man van hoge waarde kan komen. Je vertelde bijvoorbeeld subtiel in een verhaal dat je wel eens een stripper hebt gedate of dat je een beschermer van familie en geliefden bent.  Dit is op zich een concrete manier om het aan te pakken. Vrouwen houden van mannen met hoge waarde en dit is een manier om dit te communiceren. De zwakte in deze manier van versieren is alleen dat je jezelf niet van hoge waarde schat. Je moet dus vaak verzinnen dat je een bepaalde eigenschap hebt of een bepaalde activiteit uitvoert om deze DHV-stories te vertellen.

Een andere oude manier waar de Nederlandse pick-up community nochtans veel voor geridiculiseerd wordt is neggen. Dit houdt een halve belediging met daarin een half compliment in wat je tegen de vrouw zou zeggen. Hierdoor verlaag je haar waarde eigenlijk in en speel je in op haar onzekerheid. Een voorbeeld zou zij: ‘’Mooie nagels, zijn ze echt?’’

Ook deze manier heeft een grote zwakte. Je bent namelijk van te voren al overtuigd dat je minder waarde hebt dan de vrouw. En dat je haar waarde omlaag moet halen met deze versiertechniekjes zodat je in haar league komt.

neggen

Verhoog jouw waarde en verlaag haar waarde

Beide oude manieren (DHV en neggen)  om een vrouw te versieren zijn dus gebaseerd op het verhogen van jouw waarde ofwel het verlagen van haar waarde. Dit doe je zodat zij de drang krijgt om bevestiging van jou te krijgen. Als zij smakt naar jouw validatie is het makkelijk om haar te versieren. Maar versier je niet alleen vet onzekere meiden als je deze methode gebruikt? Is het niet beter om de waarde van jezelf en de vrouw al van te voren op dezelfde hoogte te schatten?

Er zijn zeker mannen die deze methode succesvol hebben gebruikt om vrouwen te versieren. Deze mannen hebben door veel oefening zeker een bepaald zelfvertrouwen opgebouwd. Ze waren in feite niet afhankelijk van deze technieken om vrouwen te versieren, hoewel ze zelf dachten van wel. Een betere manier is dus om een bepaalde kern-zelfvertrouwen op te bouwen die je niet toeschrijft aan technieken om vrouwen te versieren. Zo kun je jouw zelfvertrouwen helemaal aan jezelf toeschrijven. Iets wat je later weer enorm veel tijd gaat schelen.

Neem aan dat je waarde hebt

Neem aan dat jij waarde hebt, gewoon omdat je een man bent. Er is geen reden dat je niet genoeg bent. Deel deze waarde met andere op een congruente manier en dat wordt deze met blijdschap ontvangen. Je hoeft geen verhalen te verzinnen om gehoord te worden. Congruentie hier betekent dat je acties, gedachtes en woorden op eenzelfde level zitten. Als je denkt om iets te doen en je daar vervolgens op handelt en inhoudelijk dingen zegt die hierop aansluiten, kom je voor mensen authentiek over. Je bent een te vertrouwen persoon met waarde. Jij zegt immers gewoon wat je denkt en bent niet bang voor negatieve reacties. Je verwacht zelfs dat deze positief zijn, gewoon omdat jij die overtuiging hebt.  Hoe je dit precies kunt doen zonder status of geld of DHV’s of neggen leer je bij de cursus uitgaan van jezelf. Check het bij vrouwen versieren tijdens uitgaan!

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.