Alcohol: welke invloed heeft het op vrouwen versieren of game?

Alcohol nuttigen is voor de meeste mensen een normale bezigheid bij het vrouwen versieren tijdens uitgaan. Na een paar biertjes kom je wat beter in je vel te zitten en dat is ook vaak de reden dat veel mannen drinken associëren met vrouwen versieren. Maar wat is nou de invloed van alcohol op game? Is het verstandig om te drinken bij het uitgaan als je vrouwen wilt versieren? Dat zijn vragen die ik ga beantwoorden in dit artikel over vrouwen versieren en alcohol.

alcohol-en-game-of-vrouwen-versieren

Met alcohol is aanspreken geen probleem

Alcohol is 1 van de sterkste drugs die er bestaat. Het zorgt verreweg voor de meeste doden en verkeersongelukken. Als alcohol vandaag de dag als nieuw geïntroduceerd zou worden op de markt zou dit absoluut als illegaal worden geclassificeerd.

Hoe dan ook, het is voor veel mannen een goede manier om over de eerste en tweede drempel heen te komen van het vrouwen versieren. Hierover heb ik in mijn vorige artikel handige versiertips gegeven om er (nuchter) mee om te gaan. Daar leer je welke drempels je tegen gaat komen, dat kan hier bij drempels bij vrouwen versieren !

Het probleem met alcohol en vrouwen versieren

Je gaat uit met vrienden. Van te voren besluit je om bij een vriend thuis af te spreken om te gaan voordrinken. Het is een goede manier om te ontspannen van een drukke werkweek. Je hebt een paar drankjes en gaat dan uit. Eenmaal in de club aangekomen ben je totaal niet geïntimideerd door de mooie vrouwen en harde muziek.  Aanspreken is geen probleem.

Er zijn alleen twee problemen. Vaak moet je blijven drinken om in dezelfde state te blijven. Daarnaast kan dit ervoor zorgen dat je teveel gaat drinken. Het zorgt ervoor dat je zo aangeschoten bent dat het je allemaal niet meer uitmaakt. Je hebt al lol. Jij en alcohol zijn gelukkig samen. Vrouwen heb je niet nodig. Aan het einde van de avond ben je zo dronken dat je moet kotsten of dat je gewoon je bedje wilt opzoeken. Vergeet ook de kater de volgende dag niet.

Als je nou niet verder drinkt, wordt de alcohol door je lichaam afgebroken. Maar dan kan je weer heel erg in je hoofd gaan zitten. Vooral omdat iedereen om je heen drinkt en er constant harde muziek gedraaid wordt.

Nuchter vrouwen versieren met uitgaan

Dan heb je de optie om nuchter uit te gaan.  De voordelen zijn dat je jezelf geen kans geeft om drank en vrouwen te versieren te associëren met elkaar. Jij kunt nuchter namelijk ook vrouwen versieren. Het is alleen moeilijker om in state te komen. Je moet je eigen emoties heel goed reguleren. Je moet jezelf geen kans geven om in je hoofd te komen. Actie is altijd het antwoord in dit geval. Als je genoeg vrouwen hebt aangesproken zullen die grapjes die je normaal dronken altijd zo goed kan maken vanzelf naar boven komen. Je dwingt jezelf om dit deel van je persoonlijkheid omhoog te laten komen. Als je niet weet wat je moet zeggen tegen vrouwen lees dan mijn vorige artikel: wat zeg ik tegen mooie vrouwen?

Al met al is alcohol dus een korte termijn oplossing voor de obstakels die jij ziet als het gaat om vrouwen versieren. Nuchter uitgaan is een manier om een lange termijn stabiele regulering van jouw emoties te bewerkstelligen. Het is in dat opzicht een veel betere manier om consistent vrouwen mee naar huis te nemen.

 

Deze man had ook geen alcohol nodig om vrouwen te versieren

Daarnaast zullen jouw vaardigheden zich sneller ontwikkelen. Je kunt jouw eigen game betere feedback geven na een avond uitgaan als je nuchter uitgaat. Ook ben je scherper en heb je geen diepe energieverliesklappen. Een heel goed alternatief om te drinken is appelsap. Het probleem van Cola en Fanta is namelijk dat er snelle suikers in zitten. Snelle suikers zorgen voor een piek-dal-effect in je energie. In appelsap zitten echter langzame suikers. Deze zorgen ervoor dat je een stabiele energieniveau hebt tijdens de avond.

Mocht je wat vrouwen nuchter hebben versierd, en wellicht wil je nog wat ideetjes voor wat whatsappjes over en weer? Download dan de GRATIS SMS2DATE app!

Itunes Store voor Iphone

Google Play voor Google Android

SMSversiertips

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.