In 1 versiercursus een verleider worden?

In 1 Versiercursus Een Verleider Worden?

Deze keer een verhaal van Ian. Ian heeft ooit een keer een versiercursus bij ons gevolgd. Hij wilde graag meer een verleider worden.

Het zijn van een goede verleider gaf hem namelijk meer het gevoel van vrijheid.

———————————————————————————————————————————

Hai ik heet Ian,

 

Ik ben gevraagd om wat te vertellen over mijn ervaring tijdens de workshop vrouwen versieren.

Je zult het bijna niet geloven als ik je vertel hoe de workshop vrouwen versieren als een donderslag in mijn leven insloeg. Alleen al bij het idee dat ik een aantrekkelijke vrouw durfde te benaderen zakte het lood mij naar de schoenen.

Mijn gedachten die ik had als ik in de buurt van mooie vrouwen kwam bleken te verklaren. Bij de Datingdoctors kreeg ik de fijne kneepjes van het “vak” te leren.

Hoe kwam ik daar eigenlijk op? Nou door dit plaatje van de ‘TheSingleWives club’ hieronder. Ik zag dat er voor vrouwen een ‘seduction school’ was. Ik dacht “Zou dat ook voor mannen er zijn?” Even zoeken op Google en “Ja, hoor”. Tientallen.  Uiteindelijk heb ik voor Dating Doctors gekozen omdat me het beste leek. Ook een beetje gok. Ik heb er in ieder geval geen spijt van gehad.

 

Vrouwen Versieren ging steeds beter.

Het mooie van een workshop vrouwen versieren is dat je antwoord op al je vragen krijgt. En de doctors geven ook veel praktische voorbeelden. Hierdoor werd het mij duidelijk hoe je met vrouwen moet omgaan. Zo had ik al snel het gevoel: “Ik weet hoe ik de volgende stap kan zetten op het moment dat ik een mooie vrouw aan het verleiden ben.” Dat gevoel was voor mij het belangrijkste. Tuurlijk ging er nog een hoop fout. Gelukkig stond er dan iemand achter me die me de juiste feedback en aanmoediging gaf.

Afwijzingen uit het verleden
Het beeld dat ik van vrouwen had was deels afkomstig door de afwijzingen uit het verleden.
Soms ging het me niet goed af en voelde ik me er niet beter op. Daar is nu juist verandering in gekomen. Dit komt omdat ik het vrouwen versieren boek heb gelezen. Later heb ik nog de workshop vrouwen versieren gevolgd.. “Afwijzing” is uit mijn vocabulaire gewist…Het spoort mij aan om door te gaan,  en ik spreek juist meer mooie vrouwen aan.. Zo leert mijn brein om anders in deze situaties te reageren.

Wat voor versiertips heb ik geleerd?

Een simpele verandering die gelijk werkte is door in het bijzijn van een mooie dame in een “Slow down” modus over te gaan. Daardoor volgt je geest al snel je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je relaxed en comfortabel bent. Zo sta je  in je eigen kracht.  Doe alles wat je doet –  dus….. langzaam…..

Hier heb ik drie tips om vrouwen te verleiden:

1. Blijf oogcontact houden terwijl ik met haar praat… langzaam praat, en luister naar wat ze je verteld.

2. Blijf de leiding van het onderwerp houden en stuur het gesprek.

3. Let op de Groote van haar pupillen en herken flirt-signalen.

Ik heb de grootste lol en plezier in het versieren gekregen en zie het als een uitdaging.
Als ik me voorstel hoe dat eerst ging had ik me eigenlijk veel eerder moeten opgeven voor een workshop vrouwen versieren.

Een avondje met vrienden in een café eindigde in een dronken toestand waarna de dames met een ander mee naar huis vertrokken.
Dansen in de discotheek draaide vaak uit op een paar uurtjes met een biertje voor de borst naar mooie vrouwen staan te kijken en fantaseren hoe geweldig het wel niet zou zijn als… jawel “Ik actie had durven te ondernemen”

Nu heb ik altijd een goed gevoel als ik toch de stap neem om zelf het ijs te breken, iedere vrouw kan het waarderen als een man durft te kiezen en dáárvoor komt.
Ze smullen ervan en willen nu de aandacht, iets wat ik eerder niet voor mogelijk hield. De mindset die je krijgt als je naar de datingdoctors gaat en daar de workshop vrouwen versieren volgt is mindblowing als je je voorstelt waar ik vandaan kom op dit gebied.
Laatst was werd ik door mijn goede vriendin Natasja gebeld, Haar broer Ralf zou binnenkort jarig worden en ze waren op het idee gekomen om hem te verrassen.  Natasja wilde  hem een workshop vrouwen versieren voor zijn verjaardag te geven.
Ze kennen mij al langer natuurlijk.  Naast dat ik opener ben geworden tegenover, ben ik ook opener geworden tegen vrienden.  Zo weten ze wat ik in mij leven meemaak en waar ik me mee bezig houd.

De relatie van Ralph was namelijk drie jaar geleden de klippen gelopen.  En sinds 3 jaar had hij al geen vriendin meer. Niet omdat hij blijven hangen was bij zijn vriendin. Hij was er echt al overheen. En hij wilde ook graag, had hij Natasja al verteld. Hij kwam ook niemand tegen. En dat kwam weer omdat hij moeilijk op een dame afstapte.  Het leek haar dus een leuk cadeau om te geven. Ik stelde Natasja voor om dan samen met haar vrienden wat geld bij elkaar te leggen en de workshop te bestellen.

We zijn een jaar verder en Ralf is positief veranderd in zijn gedrag en is veel zelfverzekerder geworden dan hij ooit was.

Vorige week zaterdag kwam ik Ralf tegen in het winkelcentrum. Nou, en ik zag een echte blonde  spetter naast zijn grijns lopen. Hij leerde haar kennen tijdens het uitgaan, Sabrina heet ze.. normaal onthoud ik niet zo goed namen van personen. Echter Sabrina was een echte Sabrina zeg maar! Laten we zeggen een erg natuurlijke vrouw  (NOT!).  Zou niks voor mij zijn zo’n geblondeerde, hooggehakte, neptieten dame. Hoe dan ook ik ben blij om te zien dat hij zulke resultaten haalt. Hij had het erg naar zin zo te zien. En natuurlijk  gun ik hem dit succes voor 100%.

Uiteindelijk versterkt het mijn zelfvertrouwen met vrouwen ook. Dat laat mij ook weer  beter tot mijn recht komen als man.
Volgende week hebben we afgesproken met een vriend van mij om met zijn drieën uit te gaan. We gaan weer eens lekker lol maken. En natuurlijk gaan we  elkaar ook helpen met het versieren van vrouwen. Daar hebben we nu ook de grootste lol in. Zeker van de ontzettende afwijzingen die we soms krijgen. Van de leuke avonturen die we meemaken.  Het leukste vind ik nog de volgende avond elkaar opbellen van “Hoe was het nu afgelopen met die en die?” Naast de fun daarvan (en van de vrouwen!)  leren we zo veel van elkaar.

Ik zal echter nooit vergeten hoe het allemaal begon.
Succes dit weekend!

Groet,
Ian (beginnende verleider).

Wil je lezen wat Ian las? Koop Dan Ons Vrouwen Versieren Boek  Zelfvertrouwen met Vrouwen

Vrouwen Versieren Boek

 

Meer over versiercursus

Meer over verleider 

You can leave a response, or trackback from your own site.