Versiertips: Kwalificeren van vrouwen

Kwalificeren, één van jou plateaus?

In je reis naar jouw ontwikkeling tot vrouwenverslinder, kom je als man een aantal blokkades of sticking points tegen. Ik noem ze ook wel plateaus. Soms lijkt het alsof je een plateau nooit voorbijgaat. Niets lukt meer en de succesjes die je in het verleden hebben gehad kosten je nu ineens veel meer moeite. Het is altijd belangrijk om op zo een moment terug te gaan naar de basis en fundamenten van het versieren. Je bent constant dingen aan het leren en herleren. In dit artikel ga ik het hebben over het deel van kwalificeren. Dit was voor mij een groot plateau. En ik betrap me er zelf af en toe nog seeds op dat ik het fout doe of zelfs vergeet te doen. Toch is dit 1 van de belangrijkste versiertips aller tijden voor elke would be verleider.

De ouderwetse manier van kwalificeren

Kwalificeren betekent dat je de vrouw de reden geeft waarom je haar aanspreekt, opbelt, met haar af wilt spreken en met haar naar bed wilt. Dit bedoel ik natuurlijk niet 100% letterlijk. ‘Ik wil met je naar bed omdat je..’ Dat zou wel heel maf zijn. Nee, het gaat erom dat zij een bepaalde zekerheid heeft over of je haar wel of niet leuk vindt. Als ik met een vrouw naar bed ga, zie ik dat als een manier om haar te laten zien dat ik haar echt leuk vind om. En dat hoeft niet per se te betekenen dat ik meteen een relatie met haar wil. Dat zijn twee totaal andere dingen. Soms kan ik een vrouw bijvoorbeeld ook alleen leuk vinden om haar sexy uitstraling en vrije geest. En om die reden probeer ik met haar naar bed te gaan.

kwalificatie

 

Er zijn verschillende manieren om een vrouw op de juiste manier te kwalificeren. De ouderwetse manier was om een aantal doelgerichte vragen te stellen, waarop de vrouw kon antwoorden. Als ze op een manier antwoordde dat ze zichzelf naar je aan het bewijzen was, dan beloonde je dat door haar aan te geven dat heel erg leuk aan haar te vinden bijvoorbeeld. Je zou aan haar kunnen vragen: ‘’Er zijn zoveel mooie vrouwen hier, wat maakt jou zo speciaal? ‘’

Deze manier is simpel en kan goed werken. Maar het is zo afgezaagd en algemeen. Je leert de vrouw niet echt kennen op deze manier. En elke vrouw zou zich gaan bewijzen in zo’n situatie als jij voor haar waarde hebt op dat moment.

Een betere manier van kwalificeren

Ik gebruik zelf een andere manier om vrouwen te kwalificeren.  Belangrijk bij mijn manier van kwalificeren is dat je niet ‘te snel’ beloont. Als je namelijk alles wat de vrouw zegt leuk vind, ben je net zoals al die andere JA-knikkers. Je bent helemaal niet anders. En aan de andere kant vind ik dat je als man duidelijk moet weten wat je wilt. En om er achter te komen of de vrouw voldoet aan jouw standaarden, is het belangrijk goed door te vragen. Ik zelf hou bijvoorbeeld van vrouwen die heel vrij zijn en waarde proberen toe te voegen. Daarbij hou ik  van vrouwen die authentiek zijn in de omgang met mij. Als je bijvoorbeeld vraagt: ‘’Wat vind jij leuk om te doen in je vrije tijd?’’ En zij antwoordt dat ze bijvoorbeeld houdt van schrijven. Dan is een slechte vraag om te stellen bijvoorbeeld: ‘’Hoelang doe je dat al?’’ Of: ‘’wat voor dingen schrijf je dan?’’  Een goede vraag om te stellen is dan: ‘’Waarom doe je dat?’’ Of: ‘’Hoe is dat zo gekomen dat je daarvan ging houden?’’ Je vraagt dan naar motivatie en beweegredenen. Deze dingen zijn emotioneel en niet logisch. En zoals we allemaal weten is emotie één ding wat vrouwen heel belangrijk vinden.

Als zij hier dan vervolgens antwoord op geeft, dan kun je haar kwalificeren. Hoe uitgebreider ze antwoordt ze geeft, hoe leuker ze je meestal vindt. Als ze vertelt dat ze houdt van schrijven omdat ze voelt dat ze haar creativiteit het beste naar buiten komt en dat ze zichzelf helemaal kwijt kan raken in een verhaal, dan kun je hier veel meer mee dan als ze vertelt dat ze al 3 jaar schrijft.

Ik zou hierop bijvoorbeeld kunnen antwoorden. ‘’Cool, het klinkt alsof je iemand bent die door middel van schrijven echt het gevoel hebt dat je leeft, dat je waarde toevoegt en dat je jezelf authentiek naar buiten laat komen. Dan kan ik heel erg waarderen, aangezien het vrij moeilijk is tegenwoordig om een echt authentiek persoon te ontmoeten. Laat staan iemand die zo een vrij gevoel kan ervaren als jij kan bij schrijven.‘’

hotgirllaptop

 

BAM! Nu weet ze dus precies wat ik leuk vind aan haar en wat ik in het algemeen leuk vind aan een vrouw. Namelijk dat ze vrij, authentiek is en waarde toevoegt. Voor haar is het nu niet meer raar dat ik iets met haar wil gaan drinken, of dat ik haar probeer te zoenen. En waarschijnlijk wil ze het nu al te grager, want nu weet ze ook dat ze met iemand is dat haar als persoon echt leuk vindt.

In het kort deze versiertip nog een keer als ezelsbruggetje. Namelijk M. E. K.

De M van Motivatie :  ‘’Waarom doe je dat?’’

De E van Emotie :  ze houdt van schrijven omdat ze voelt dat ze haar creativiteit het beste naar buiten komt en dat ze zichzelf helemaal kwijt kan raken in een verhaal

De K van Karaktertrekken :  ‘’Cool, het klinkt alsof je iemand bent die door middel van schrijven echt het gevoel hebt dat je leeft, dat je waarde toevoegt en dat je jezelf authentiek naar buiten laat komen. Dan kan ik heel erg waarderen, aangezien het vrij moeilijk is tegenwoordig om een echt authentiek persoon te ontmoeten. Laat staan iemand die zo een vrij gevoel kan ervaren als jij kan bij schrijven.‘’

 

Wil je meer ezelsbruggetjes en versiertips? Check dan het boek

boekuitgaanvanjezelvoorkant

 

 

 

 

 

 

Zo zie je maar weer dit zijn versiertips die je als man eigenlijk je hele leven kan gebruiken. Mensen vinden je een stuk interessanter en leuker worden als je ook echte interesse toont naar hen.

Tot de volgende keer – dan heb ik nog meer versiertips voor mannen als jij!

Groet,

V. Ersiertip 😉

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.