Eigenschappen van effectieve vrouwenversierders (#3)

Eigenschappen van effectieve vrouwenversierders (#3)

Wellicht wil je eerst Deel 1 lezen : eigenschappen effectieve vrouwenversierders?

Vandaag behandelen we weer een volgende eigenschap die effectieve vrouwenversierders bezitten. Het aantrekkelijk zijn. Naast de methode van de DatingDoctors zijn er methodes die gebruik maken van routines en manieren om indruk te maken op een vrouw. Mooie vrouwen versieren gebeurt dan niet door je persoonlijkheid te ontwikkelen en anders te worden (anders te zijn) maar door versiertrucjes aan te leren en je gedrag te veranderen (anders te doen). Over dit cruciale verschil gaat deze post.

3. Aantrekkelijk zijn voor een vrouw is niet iets wat je aan en uit zet

Ik heb velen mannen gezien die voor 90% van hun leven een bepaald persoon zijn (onaantrekkelijk) en die plots in een meesterversierder DENKEN te veranderen voor 10% van hun tijd. Zo werkt het niet. Mooie vrouwen versieren is niet een kwestie van een knop omschakelen.

Om een positief, expressief, vol zelfvertrouwen, relaxed, ontspannen, zelfverzekerd en interessant persoon te zijn wanneer je mooie vrouwen gaat versieren, dien je je te focussen om deze persoon altijd te zijn.

Het aan en uit zetten van een dergelijke persoonlijkheid wordt in het kader gezet van ‘acteren’ of ‘het spelen van een rol’, niet jezelf zijn, en wordt daardoor terecht door vrouwen ervaren als onaantrekkelijk. Daarnaast voel jij je ook niet natuurlijk en comfortabel in een dergelijke rol, en dit laat jij in je subcommunicatie zien. Je praat iets ongemakkelijker, voelt je niet echt jezelf, en doet stoerder dan je als het ware bent. Vrouwen prikken hier zo doorheen.


Hier bij de Dating Doctors leren we je een scala aan technieken en oefeningen om succesvol en consistent mooie vrouwen te versieren. Zo zijn er mindsets, oefeningen en technieken die voor iedereen werken, die te vinden zijn in ons “ boek vrouw versieren ”. Aan de andere kant beseffen wij ons ook goed dat er soms individuele en persoonlijke coaching nodig is, die aan dient te sluiten bij de persoon en identiteit die we voor ons hebben. Deze kennis komt naar voren in onze bootcamp vrouwen versieren en versierworkshops.

Dit is een GROTE redden waarom de bekende ‘guru’ benadering simpelweg niet werkt en waarom je intensief wordt betrokken met andere studenten en niet enkel mijn visie.

Dus als jij het idee hebt dat het aantrekken en daten van vrouwen ZO verschillend is van ‘jezelf zijn’ en zo ver af staat van je eigen persoonlijkheid DAN DOE JE IETS VERKEERD. Mooie vrouwen versieren wordt dan een slopend, vervelend en langdradig proces met weinig vooruitgang.

Met andere woorden, maak je de date en verleidingstechnieken eigen en laat ze voor jou werken. Pas ze aan op JOUW persoonlijkheid en JOUW identiteit. Ga niet iemand anders worden om deze technieken te laten werken.

Het klinkt allemaal zo enorm gemakkelijk, maar de reden dat dit in 1 post komt te staan is om jou er eens actief over te laten nadenken.

Succes met het versieren van mooie vrouwen.

Tot zo ver,

SmoothDoc, je coach

Deel 4: https://www.meesterversierder.nl/eigenschappen-van-effectieve-vrouwenversierders-4/

Meer gratis versiertips ontvangen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief met een gratis 75-delige versiercursus!~

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.