Review Casanova Uitzending #4

Review Casanova Uitzending #4

Eerst deel 1 zien? https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-uitzending-1/

Gisteren hebben we wederom kunnen zien hoe Tim, Thom en Thomas onder begeleiding van de coaches Roderik, Caspar en Tom bij Casanova Bootcamp aan de slag gingen om te proberen mooie vrouwen te verleiden.

In deze uitzending leren de jongens dansen; een belangrijke tool om mooie vrouwen te verleiden. Wat hier belangrijk is, net als met het proces rondom mooie vrouwen verleiden, is het nemen van leiding. Zoals je weet is het nemen van de leiding belangrijk bij o.a. het aanspreken van vrouwen, het apart nemen van mooie vrouwen (isoleren), het leiden van het gesprek en de leiding meenemen om de meid mee naar huis te nemen. Veel meiden vinden een goed dansende man enorm aantrekkelijk. Ik denk zelf dat er naast het dansen enorm veel andere mogelijkheden zijn om aantrekkelijk gevonden te worden, en die ook op korte termijn meer resultaten genereren en overall productiever zijn. Goede gesprekken opzetten en hierin initiatief nemen bv. Hoe, dat lees je in ons boek met versiertips.

Ook krijgen de jongens les over hoe ze een vrouw moeten aanraken, een enorm belangrijk onderdeel voor het verleiden van mooie vrouwen. Zo leren ze over bewuste en onderbewuste aanrakingen, over de kracht van het geven van een handdruk, over druk toevoeren wanneer een man en vrouw met de benen tegen elkaar zitten.

Ook krijgen de jongens een cursus improviseren. Dit is toepasbaar op het werk, met vrienden en in het proces rondom het verleiden van mooie vrouwen. De jongens dienen rollen te spelen, van cowboys, jongens terechtgekomen in een regenbui, ze zijn koning. De truc is om zovaak mogelijk in de ‘koning’ rol te komen in tegenstelling tot de ‘soldaat’.

Hierna krijgen ze lessen in de seks van een ware sekscoach. Ze krijgen les in erotische massage en leren over erogene zones. Een betere sekscoach is Alex May, omdat hij veldkennis doorgeeft ipv boekkennis van doktoren die weinig ervaring hebben. Hier leren ze ook het een en ander, over borsten aanraken en de binnenkant van de bovenbenen aanraken om een vrouw op te winden. Daarna moeten ze het uitproberen op echte vrouwen. Ze beginnen bij de benen en billen en daarna mogen ze de bh’s openen en de vrouwen op de rug masseren. Daarna gaan ze met de vingertoppen de erogene zones masseren.

En dan is het weer tijd voor een volgende moeilijke opdracht: een romantische connectie te maken met humor in Amsterdam op de pittigste meiden van Nederland. Het doel: zoenen met een vrouw. Nou, nou, jongens.. het is me allemaal wat ja. Thom mag het spits afbijten. Hij doet precies wat hij heeft geleerd, heeft humor, stimuleert zo nu en dan wat emoties. Ze bouwen fysiek contact heel stapsgewijs op en leren aanvoelen wat een vrouw prettig vindt. Dit noemt men ook wel ‘kalibreren’. Na een goede constructieve tip van Tom in het veld raakt Thom meer vertrouwd met de dames en raakt hij ze goed aan. Thom scoort een telefoonnummer (He, he eindelijk) en gaat een mango biertje voor haar brouwen.  Thomas vraagt de meiden wat hun grootste avonturen zijn. Hahah, fantastisch. Hij gaat op schoot zitten. Roderik gaat naar binnen en houdt de rechtse meid aan de praat. Hij raakt de meid aan maar moet haar iets sensueler aan te raken. Thomas wordt nu zenuwachtig en vraagt te laat voor haar nummer. Tess noemt het een mislukking van Thomas, nou nou Tess, wat heeft hij allemaal WEL bereikt meid :).

Hierna komt Tim de kroeg in die ook bij de meiden gaat zitten. Een uitdaging voor hem is om emotionele grappen te maken. Caspar geeft Tim een extra steuntje in de rug en bekend dat hij het heel moeilijk heeft.

Ik vind het nu de 4e aflevering wat beter gaan, alleen het is nog steeds een beetje erg tam. Het lijkt erop of Roderik en Casper iets hebben van “Ik moet dit wel mijn moeder kunnen uitleggen.” Beetje jammer. Oh, oh Cherso maakt toch meer opspraak, en daardoor raakt het ook meer bekeken.

Hierna gaan de coaches zelf de kroegen in. Ze lachen, Caspar speelt met zijn haar, raakt de meisjes aan en het meisje is helemaal into Caspar. Ook Tom doet het goed. Jammer dat we van Roderik en Caspar niet zo veel zien hoe het gaat rondom het opbouwen van het moment voor de zoen.

Volgende week belooft het weer een spannende aflevering te worden! Succes met het verleiden van mooie vrouwen.

Enjoy the proces,

SmoothDoc

Voor deel 5 https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-uitzending-5/

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.