Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#4)

Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#4)

Wellicht wil je eerst Deel 1 lezen: kenmerken van effectieve vrouwenversierders?

Vandaag behandelen we weer een volgend kenmerk of eigenschap die effectieve vrouwenversierders bezitten om mooie vrouwen consistent te verleiden. Het veranderen van haar stemming, in plaats van haar gedachten. Met gedachten bedoel ik het logische redeneren van een vrouw over een bepaalde situatie. Let’s get started met deel 4 van kenmerken van effectieve vrouwen versierders.

4. Verander haar stemming, niet haar gedachten.

In het algemeen zijn vrouwen niet logisch, althans niet in die zin logisch als dat mannen die term kennen. Dit geldt dubbel voor haar sociale leven en nog vel meer wanneer het neer komt op mannen en daten. Mooie vrouwen verleiden werkt niet door haar ‘logisch’ te overtuigen.

Wanneer je verwacht dat ze hetzelfde denkt en hetzelfde doet als jou raak je gefrustreerd en teleurgesteld. Daarnaast merk je unieke aspecten van haar vrouwelijke persoonlijkheid niet op.

Ik kan me zo voor voor de geest halen hoe ik, in mijn jongere jaren, steeds faalde om de vriendinnen van een meid die aangetrokken tot mij was te overtuigen van date en 45 minuten durend autoritje nog wel meeviel, enz.

Het wierp nooit zijn vruchten af. Het werkte gewoon niet op deze manier. Wat wel werkte was om haar gevoel voor plezier, avontuur, aantrekking e.d. emotioneel op te krikken. Ze moet op emotioneel vlak instemmen om met je mee naar huis te gaan. Pas dan kun je succesvol mooie vrouwen verleiden.

Zo lang de emoties goed zijn, voelt een vrouw zich goed. De logische kant van het verhaal raakt haar rader niet en hier is een vrouw dan ook niet mee bezig. Dit komt achteraf altijd pas. Zolang zij van de conversatie geniet, maakt het haar niet uit waarom jullie van onderwerp veranderden. Hoe je een goed gesprek moet opzetten, bewaken en handhaven lees je in ons vrouwen versieren boek.

Dit verklaart ook waarom een vrouw tijdens het eten het uren kan hebben over hoe prettig zij het wel niet vindt als mannen de nice guy uithangen, rustig aan doen, haar bloemen brengen etc. Het verleiden van mooie vrouwen kan dan opeens heel makkelijk worden.

Je als effectieve vrouwenversierder ontwikkelen

Ga hier mee aan de slag. Het is al in meerdere posts over kenmerken van effectieve vrouwen versierders naar voren gekomen, maar de reden dat we er bij de veriercursus zo veel aandacht besteden is dat de studenten die we coachen te vaak bezig zijn vanuit hun eigen wereldmodel en logisch ‘discussies’ aan gaan met vrouwen in plaats van haar ‘emotioneel’ te overtuigen ;).

Mocht je als struikelpunt blijven ervaren dat het je niet lukt om deze knop bij jezelf om te schakelen, schakel dan een van onze coaches in die je kunnen helpen een grote stap te maken om beter te worden in het verleiden van mooie vrouwen, en zo alle benodigde kenmerken van effectieve vrouwenversierders te ontwikkelen middels onze versiercursus.

Tot zo ver,

SmoothDoc

 

Deel 5: eigenschappen effectieve vrouwenversierders 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.